Shop roku AlzaBoxy Q1

55" Panasonic TX-55MZ2000E

Termékkatalógus
55" Panasonic TX-55MZ2000E
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, hangvezérlés, Amazon Alexa, My Home Screen, VESA 300×300, 150 W hangszóró, beépített soundbar, Dolby Atmos, Térhangzás, G energiaosztály
1 119 690 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WX244o5c5 Termékszám:  TX-55MZ2000E Gyártó honlapja:
55" Panasonic TX-55MZ2000E 1 119 690 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

1 138 130 Ft
Szett megvásárlása

55" Panasonic TX-55MZ2000E

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Panasonic tévé. Kényeztesd vizuális érzékeid a felejthetetlen látványvilággal, köszönhetően a fejlett OLED technológiának és HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak. Biztosan levesz majd a lábadról az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód kiváló választás lesz az igényes játkosok számára is. Azért, hogy a fantasztikus látványon túl nagyszerű hangzásban is részünk legyen, 150W-os Soundbar hangszóró felel. Eme Panasonic Smart TV a modern My Home Screen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. VESA szabványú konzolra lesz szükségünk a TV falra való függesztéséhez, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító része a csomagolásnak.

Televízió 55
Televízió 55

55" Panasonic TX-55MZ2000E televízió jelentősebb tulajdonságai

  • Eme Panasonic TV-nek köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Lenyűgöző látványvilág köszönhetően a modern OLED technológiának, és HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • A nagyszerű látványt csak fokozza a remek hangzás, amiért 150W-os Soundbar hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett
  • Ezen Panasonic Smart TV a modern My Home Screen operációs rendszerrel van ellátva
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Dolby Atmos és Térhangzás garantálja a hanghatásokat mozi minőségben
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, hangvezérlés és webböngésző
  • További közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás
  • Válogatott filmek és sorozatok érhetők el az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV és Amazon Prime Video

Kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 55" képátló mellett. Eme Panasonic TV tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre.

Televízió 55
Televízió 55

OLED technológia a felejthetetlenül autentikus és realisztikus színélményért

Ezen OLED technológiát alkalmazó TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. Az OLED technológiával rendelkező kijelző kitűnik magas kontrasztjával, széles látószögével, gyors válaszidejével és élénk színeivel. Az egyes pixelek egyedi be- és kikapcsolásának köszönhetően igazán gazdag fekete árnyalatokat ér el. Az OLED kijelző energiatakarékos, mivel csak a az éppen bekapcsolt pixelek fogyasztanak energiát.

Kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision IQ. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A kép fényereje dinamikusan változik az adott képkocka alapján, hála a HDR10+ technológiának. A Dolby Vision IQ a Dolby Vision továbbfejlesztett verziója. Egy szenzor segítségével, a környezeti fény alapján állítja be az optimális képet ez az okos technológia.

Televízió 55
Televízió 55

Légy legyőzhetetlen játékos ezzel a nagyszerű Panasonic televízióval

A beépített játékos funkció segítségével előnyre tehetsz szert, és megelőzheted a konkurens gamereket. A játékban való győzelem nagyban függ a jó grafikától, gyors reakciótól és rövid válaszidőtől. A fejlett gamer mód funkcióval a játék igazi élmény lesz. Eme Panasonic televízió rendkívül hatékony monitorként funkcionál, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást biztosít

Ezen My Home Screen okos TV számos hasznos funkciót rejt, mint Amazon Alexa. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens könnyedén a nélkülözhetetlen tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Rendkívül gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a billentyűzetet kellene használniuk.

Televízió 55

Használd ki a nagyszerű Panasonic televízió összes okos tulajdonságát

Hála a HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen használniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Böngéssz a webhelyeken közvetlenül a TV képernyőjén. Az intelligens funkciókkal böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes TV mindenki számára

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat nyújt más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth és Chromecast. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és Térhangzás. A Dolby Atmos technológiának köszönhetően biztosított a 3D térhangzás több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hallható, a másikon pedig a fegyvermechanika hangja, így a hang terjedése a térben lényegesen pontosabb és reálisabb lesz. A TV hangkalibrációs funkcióval van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a személyes preferenciáinknak megfelelően. A TV elemzi a környezetet, amelyben található, és optimalizálja az audio paramétereket a legjobb hangteljesítmény érdekében.

A multimédiás funkciók segítenek megismerni a szórakozás korlátlan világát

Ez a modern Panasonic OLED TV le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Amennyiben nem tudod megnézni kedvenc műsodor, csak rögzítsd USB-n keresztül egy merevlemezre, és nézd vissza bármikor. Ha a TV-ben nem megy semmi érdekes, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Kényelmes funkció a Skylink fastscan, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat.

Méretek:

78,6 × 122,7 × 35 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

76,4 × 6,9 cm (ma×mé)

Tömeg:

20,5 kg

Max. felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet és digitális optikai/digitális hangkimenet

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Voyo, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Skylink Fast Scan Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Chromecast Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,7 cm Kész!
    Magasság
    78,6 cm Kész!
    Mélység
    35 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    76,4 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,9 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    39 cm Kész!
    Tömeg
    20,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    81 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    140 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Panasonic TX-55MZ2000E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Panasonic TX-55MZ2000E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Panasonic TX-55MZ2000E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Panasonic TX-55MZ2000E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Panasonic TX-55MZ2000E.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ