30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

55" Samsung UE55NU7442

Termékkatalógus
55" Samsung UE55NU7442
4,8 33 értékelés
Televízió - SMART LED, 138cm, 4K Ultra HD, 10 bit, HDR10+, PQI 1800 (50Hz), Supreme 4K Ultra HD Dimming, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3x HDMI, 2x USB, 1x LAN, 1x optikai kimenet, 1x CI+, WiFi, Bluetooth, HbbTV 2.0, OS Tizen, párosítás mobil eszközzel, hangvezérlés (ENG), Game Mode, Steam Link, HBO GO, Voyo, NETFLIX, web böngésző, USB betöltés, 360°-os videó lejátszás, Timeshift, Smart vezérlés VESA, repro 20W, A
Kód:  WR182c1f Termékszám:  UE55NU7442UXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Samsung UE55NU7442

Samsung UE55NU7442, 4K TV nagyszerű képminőséggel

Rendkívül részletes kép élénk színekkel

Egészen kivételes vizuális élményt kínálunk számodra - a Samsung prémium UHD TV képernyőjét. Nézd meg kedvenc filmjeidet a legújabb 4K felbontású képernyőn, amely Digital Europe tanúsítvánnyal rendelkezik. Fedezd fel az optimalizált megjelenítést és részletgazdagabb képet, minden eddiginél nagyobb felbontásban, a HDR technológiának köszönhetően. Merülj el a még jobb minőségű tartalmakban, hiszen az okos UHD Dimming technológia optimális színeket, kontrasztot és élességet biztosít.

Dinamikus, élethű színélmény

A Samsung Premium Ultra HD TV valóban kiváló minőségen kelti életre a színeket. A kiemelkedő színélményt a Dynamic Crystal Color technológia biztosítja, amely a szemed láttára varázsolja tévékészülékedet színes tónusok, kifinomult árnyalatok és finom színátmenetek palettájává.

Elegáns, keskeny kialakítású TV

Minden TV esetében természetesen a képminőség és az alkalmazott technológia a legfontosabb, a prémium kategóriás Samsung TV azonban kifinomult, minimalista kialakítást is kínál ezekhez a paraméterekhez. Elegáns, keskeny kialakításával kiemeli az éppen nézett tartalmat, ugyanakkor ízléses kiegészítője is nappalidnak.

A kábelek elrejthetők

Csak három egyszerű lépés - és a Clean Cable Design megoldásnak köszönhetően az összegabalyodott kábelek csúnya látványa nem zavarja a tévézés élményét és a belső tér harmóniáját.

1. lépés: Csatlakoztasd a kábeleket a TV-hez.
2. lépés: Helyezd a kábeleket a TV hátulján található kábelelvezetőbe.
3. lépés: Vezesd végig a kábeleket a TV állványban.

Rejtsd el a kábeleket. Őrizd meg a belső tér harmóniáját.

Nézd az igazán okos TV-t

Már nem igaz az állítás, miszerint a TV csak TV-nézésre jó. Bár a tévékészülék 100% -ban készen áll a különböző tartalmak lejátszásra, a Smart TV-funkcióknak köszönhetően okoseszközként is használható. A rendelkezésre álló programok praktikusan áttekinthetőek, a gyors tartalomkeresés vagy a televízióhoz csatlakoztatott eszközök egyszerű vezérlése pedig csak néhány azon funkciók közül, amelyek gyorsabbá és könnyebbé teszik a hozzáférést a szórakoztató tartalmakhoz.

Nincs szükség további távirányítókra

Mivel a televízió szórakoztató központtá válik, a One Remote távirányító gondoskodik róla, hogy kényelmesebben vezérelhesd. Felismeri és megjegyzi az egyes eszközöket, amelyeket csatlakoztattál a TV-készülékhez, és lehetővé teszi azok vezérlését. Így a különböző bemenetek közötti váltást és a különböző beállítások vezérlését egyetlen eszközzel végezheted.

Steam Link a nagyobb játékélményért

Lehet, hogy van egy hagyományos, játékhoz alkalmas monitorod a számítógépen - de a PC és a Samsung TV összekötésével a játékélmény teljesen új dimenzióját fedezheted fel. A TV Steam Link-el rendelkezik, hogy összekapcsolhasd a számítógépeddel és a Steam előfizetéseddel. Ezután a könyvtárból származó játékokat közvetlenül a nagyobb képernyőre irányíthatod. Így a játékok akár a kényelmes kanapéról is elérhetőek lesznek a nappalidban.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Samsung UE55NU7442 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Samsung UE55NU7442. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Samsung UE55NU7442.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ