Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

55'' Sony Bravia KD-55AF9

Termékkatalógus
55'' Sony Bravia KD-55AF9
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, OLED, 140cm, Ultra HD 4K, 50 Hz, HDR10, Dolby Vision és HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, HbbTV, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, Android TV, 400×200 mm VESA, 98 W hangszóró, DTS Digital Surround és Dolby Digital Plus, B energiaosztály
Kód:  WS1019b9 Termékszám:  KD55AF9BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55'' Sony Bravia KD-55AF9

A maximális nézői élményhez elengedhetetlen egy olyan TV, amelyik tökéletes képfelbontással és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A kellemes, 55 " nagyság a(z) Ultra HD 4K felbontással közösen kiválóan illik a nagyobb helyiségekbe. A tökéletes 4K felbontás abszolút sima és mély képet kínál. Az Android TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásokkal. Az OLED technológia többrétegű képalkotó struktúrával biztosít maximális látószöget a képernyő teljes felületén. Különleges előnye így az abszolút fekete szín megjelenítés és a rendkívüli kontraszt. A Smart TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A(z) 55'' Sony Bravia KD-55AF9 TV fő tulajdonságai

  • Rendkívüli, 4K felbontás a tökéletes részletesség érdekében
  • Az OLED technológia maximális kontrasztot biztosít
  • 50 Hz frissítési frekvencia a finom képért
  • 50 Hz frissítési gyakoriság a fantasztikusan sima képért, amit legfőképp akciójeleneteknél lehet igazán észrevenni
  • 55" képátló
  • Ún. „piros gomb” funkció, amivel az adott csatorna programjai, régebbi TV-műsorok, vagy akár különböző applikációk listáiról választhatunk
  • A hangvezérlő technológia kiküszöböli a hagyományos TV-vezérlés szükségességét
  • A gaming mód redukálja a képernyő válaszidejét, miközben játszol, azaz egy pillanatra sem veszítheted el a játék irányítását
  • Beépített WiFi az internetcsatlakozáshoz
  • Mód flash meghajtóra történő mentésre, sorozatok és filmek rögzítésére és későbbi lejátszására
  • VESA standardú tartóhoz előkészített nyílásokkal egymástól 400×200 mm távolságra pl. plafonra történő erősítéshez
  • A DLNA protokoll leegyszerűsíti a külsős videók TV-n történő lejátszását
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) SONY TV rendkívüli képminősége

Nem szeretnéd kevesebbel beérni, mint a legjobb képminőséggel? A(z) 55'' Sony Bravia KD-55AF9 lélegzetelállító felbontásával épp neked való. A 4K megjelölés négyszeres számú képpontot jelent a készüléken a klasszikus Full HD televíziókhoz képest. Tehát a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami rendkívüli részletgazdagságot eredményez. Még ha közelebb ülsz sem változik a képminőség, teljesen éles marad. A finom, tiszta képmegjelenítést különösen a Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a kisebb felbontásban készült régi filmeket és sorozatokat is mesterségesen feljavítja a televízió és a képük kiemelkedőbb lesz. A nagy felbontás kellemes mellékhatása az alkalmazások és egyéb funkciók simább működése, mivel ezeknek a televízióknak erősebb a hardvere.

A legfeketébb feketeség az OLED technológiával

Az átlagos felüli képminőség elérését támogatja az OLED technológia, amely lehetővé teszi, hogy minden egyes képpont függetlenül változtassa a színét. Ennek a következménye a kiváló kontraszt és főleg az a lehetőség, hogy egyszerűen ki lehet kapcsolni a pixeleket és így el lehet érni a legmélyebb fekete színt, míg más technológiák legfeljebb sötétszürke színre képesek. Az ilyen technológiájú képernyők még gazdag, élénk színeikről is nevezetesek. A lehengerlő 50 Hz frissítési gyakoriság azt jelzi, hogy a készülék milyen sebességgel képes átrajzolni a képet és hogy jól illik az gyors, pörgős jelenetekhez, melyeket mindig zökkenőmentesen jelenít meg.

A(z) 55'' Sony Bravia KD-55AF9 tunerei és praktikus funkciói

Az integrált DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is tud fogni, ami nagyon népszerű a különböző programok és széles körű lefedettség miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 55'' Sony Bravia KD-55AF9 DVB-C tunerrel csatlakozik. A smart funkciók többségéhez internet szükséges, amelyhez hagyományos kábellel csatlakoztatható a készülék. Ha nem rendelkezel megfelelő kábellel a nappaliban, a televíziót a hálózathoz csatlakoztathatod WiFi segítségével is. Csakúgy, mint a számítógépen, a számtalan szolgáltatás és alkalmazás mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Egy másik elektronika csatlakoztatásához a Bluetooth technológiát is támogatja. Praktikus funkció a pendrive-ról történő lejátszás képessége USB csatlakozón át. Ezzel a készülékkel külső eszközre is felvehetők tartalmak.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,8 cm Kész!
    Magasság
    70,9 cm Kész!
    Mélység
    32 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,6 cm Kész!
    Tömeg
    30 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55'' Sony Bravia KD-55AF9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55'' Sony Bravia KD-55AF9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55'' Sony Bravia KD-55AF9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55AF9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55AF9.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ