A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku 30 dnů na vrácení

55" Sony Bravia KD-55X80K

Termékkatalógus
55" Sony Bravia KD-55X80K
4,8 6 értékelés
Televízió - Google TV, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, G energiaosztály
298 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WS1018z2d3a1 Termékszám:  KD55X80KAEP Gyártó honlapja:
55" Sony Bravia KD-55X80K 298 990 Ft Szállításra kész 3 db
Vásárlás

Akciós szettek

372 630 Ft
Szett megvásárlása
300 770 Ft
Szett megvásárlása
317 430 Ft
Szett megvásárlása

55" Sony Bravia KD-55X80K

Ajánlott ehhez a modellhez

A Sony BRAVIA KD-55X80K a Google támogatásával és élénk színekkel kápráztatja el a nézőt

Akár játékhoz, sportoláshoz vagy filmnézéshez keres tökéletes tévét, a Sony BRAVIA KD-55X80K olyan funkciókkal rendelkezik, amelyekkel fokozhatja az élményt. Nem kell aggódnod a beállítások megváltoztatása miatt, amikor váltasz a különböző szórakoztató stílusok között, mert az egyes műfajokhoz tartozó automatikus képmód minden munkát elvégez helyetted! Környezeti optimalizálási technológiánk még a szobában lévő fény- és hangelnyelő tárgyak mennyiségét is érzékeli, és automatikusan a környezethez igazítja a tévé képét és hangját, így mindig a legjobb képet kapod. Ezzel a Google TV-vel új szórakozási lehetőségek után is kutathatsz, személyre szabott ajánlásokat kaphatsz, vagy más okosotthoni eszközöket vezérelhetsz a hangoddal.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K okostévé legfontosabb jellemzői

A Sony BRAVIA KD-55X80K Direct LED háttérvilágítást használ extra erős X processzorral

A TV 55"-es képátlóval rendelkezik, részletes 4K felbontással

VESA 200 × 200 mm-es szabványú TV-tartóval falra szerelhető

A 20 W-os hangszórók és a Dolby Atmos technológia biztosítják a minőségi hangzást

Beépített Chromecast a mobil eszközökről történő egyszerű streaminghez

A Sony BRAVIA KD-55X80K a Google TV OS-t használja, hogy számos intelligens funkciót és alkalmazást kínáljon

Külső HDD csatlakoztatása után felveheted kedvenc műsoraidat

A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart

Az internethez Wi-Fi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz

A Sony BRAVIA KD-55X80K TV támogatja a hangvezérlést

A TV-n speciális játékmód is található a gamerek számára

A Sony BRAVIA KD-55X80K előnyei

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K nagy teljesítményű X1 processzora nagyszerű képet biztosít

A Sony BRAVIA KD-55X80K okostévé az X1 processzort használja, amely a TRILUMINOS PRO technológiával együttműködve lélegzetelállító képeket biztosít. A TRILUMINOS PRO algoritmus az X1 processzorral együttműködve érzékeli a színeket a telítettség, az árnyalat és a fényerő alapján, minden részletet természetes árnyalatokkal adva vissza. Ez azt jelenti, hogy a színeket a valóságban látottakhoz közelebbi színekben láthatod. Több mint egymilliárd szín elevenedik meg a kiváló kontrasztú, nagy képátlójú képernyőn. Ez biztosítja, hogy a Sony BRAVIA KD-55X80K tévéden megjelenő kép teljesen valósághű legyen.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K kíméli a környezetet

Az Auto HDR Tone Mapping technológiával a HDR-beállítások azonnal optimalizálódnak, amikor bekapcsolod a PS5 konzolodat. A játékkonzol emellett automatikusan felismeri az egyes BRAVIA TV-modelleket, és kiválasztja az adott tévéhez legmegfelelőbb HDR-beállítást. Még a nagy kontrasztú jelenetekben is minden fontos részletet és színt látni fogsz a képernyő legvilágosabb és legsötétebb részein.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

4K X-Reality PRO technológia

A Sony BRAVIA KD-55X80K televízió ultraerős chipje gyönyörű 4K képet produkál, lenyűgöző részletességgel. Ha olyan filmeket nézel, amelyeket 2K vagy Full HD formátumban készítettek, a felbontás automatikusan majdnem 4K-ra nő.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Térhatású hangzás Dolby Atmos technológiával

A Sony BRAVIA KD-55X80K televízió minden irányból tiszta, kiváló minőségű hanggal vesz körül, így a cselekmény kellős közepébe kerülsz. A kiváló hangzásról az X-Balanced hangsugárzókkal és a Dolby Atmos technológiával ellátott, 20 W-os beépített hangszórók gondoskodnak.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia KD-55X80K állítható állvánnyal rendelkezik

Az állvány kialakítása az ízlésednek megfelelően állítható be. A Sony BRAVIA KD-55X80K televízió univerzális tévéállvány két irányban állítható:

–standard beállítások a kép fókuszálásakor
–keskeny beállítás, amely ideális a kisebb polcokhoz

A Sony BRAVIA KD-55X80K okostévé előnyei

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K minden színt pontosan jelenít meg

A Sony BRAVIA KD-55X80K okostévé széles színskálával dolgozik. A TRILUMINOS PRO algoritmusnak köszönhetően a Sony BRAVIA KD-55X80K minden részletében képes a természetes színárnyalatok reprodukálására, így közel valósághű színvisszaadást biztosít.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Alacsony késleltetés konzolos játékhoz

A HDMI 2.1 automatikus üzemmódjának köszönhetően a Sony BRAVIA KD-55X80K televízió érzékeli a konzolt, és automatikusan alacsony késleltetésű üzemmódra vált. Az eredmény simább játékmenet és jobb reakciókészség, ami elengedhetetlen az igényes és gyors reagálású játékokhoz.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Képoptimalizálás

Dőlj hátra és élvezd a lélegzetelállító látványt! A Sony BRAVIA KD-55X80K tévé egyedülálló technológiával képes a képet és a hangot a környezethez igazítani. Ehhez többek között egy integrált környezeti fényérzékelőt használ.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit technológiát

Ha van iPhone készüléked, értékelni fogod, hogy a Sony BRAVIA KD-55X80K televízió támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szolgáltatást. Így kényelmesen csatlakoztathatod tévédhez és streamelhetsz videót és hangot a Sony BRAVIA KD-55X80K tévé képernyőjére.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K beépített Chromecasttal rendelkezik

A beépített Chromecast segítségével könnyedén streamelhetsz videókat, fényképeket és egyebeket az okostelefonodról a Sony BRAVIA KD-55X80K televíziódra. Csak nyomd meg az egyetlen gombot a készüléken, és a telefonod segítségével egészen új dimenziókat nyithatsz meg.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Intelligens távirányító

Egyetlen, intelligens távirányítóval könnyedén vezérelheted az összes csatlakoztatott eszközt! Például csupán egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod kedvenc streaming szolgáltatását a Sony BRAVIA KD-55X80K tévéden.

Szórakozásra készült

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony Bravia KD-55X80K mostantól a legmodernebb játékfunkciókkal

2023 június közepén a Sony Bravia KD-55X80K tévé hozzáférést kapott a legújabb szoftverekhez a továbbfejlesztett játékélmény érdekében. Egy gombnyomással megnyílik egy menü a játékélmény optimalizálásához. A funkciók közé tartozik a képernyő méretének beállítása, a mozgás elmosódásának csökkentése, a fekete equalizer és a kereső hozzáadásának lehetősége. Mindezek a funkciók lehetővé teszik, hogy a játékot az egyéni igényeidhez és szükségleteidhez igazítsd.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Észrevehetően jobb kép játékokhoz, filmekhez és sportműsorokhoz a Motionflow segítségével

A sport- és akciójelenetek a Motionflow technológiának köszönhetően simák és élesek, még akkor is, ha a képernyőn lévő tárgyak gyors tempóban mozognak. Amikor pedig a különböző program stílusok között váltogatsz, biztos lehetsz benne, hogy a legjobb beállítást élvezheted, mivel az automatikus, műfajfüggő képmód minden nehéz munkát elvégez helyetted.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Fedezd fel a BRAVIA CAM intelligens kamerát

A BRAVIA CAM kamerával (tartozékként külön megvásárolható) mindig a legjobb helyen leszel otthon. A kamera felismeri, hogy hol ülsz, és ennek megfelelően állítja be az optimális képet és hangot. A gesztusvezérlés, a videochat és számos más szórakoztató funkció és lehetőség is várja, hogy felfedezd.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Videokonferenciák a Sony Bravia KD-55X80K tévével

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet támogatásával a BRAVIA CAM kamerával párosított Sony Bravia KD-55X80K televízión keresztül könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár családtagjaiddal, barátaiddal vagy munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM kamera emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

Energiatakarékosság

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Energiatakarékosság az új Eco Dashboard felülettel

A Sony Bravia KD-55X80K tévé Eco Dashboard kezelőfelületet kapott, amely lehetővé teszi a képernyőbeállítások egyszerű módosítását az energiafogyasztás és a környezetterhelés csökkentése érdekében. Az intuitív vezérlés maximalizálja a kép teljesítményét olyan elemek alapján, mint a szobában lévő fény mennyisége, a hőmérséklet, a jelenet sötétsége vagy a képernyő előtt tartózkodó személyek száma. Az Eco Dashboard segítségével a Sony Bravia KD-55X80K tévé akár 32% energiát is megtakaríthat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA KD-55X80K kíméli a környezetet

A Sony BRAVIA KD-55X80K televízió alkatrészei SORPLAS-ból készülnek, amely magas újrahasznosított műanyagtartalommal rendelkezik.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi ready Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    123,3 cm Kész!
    Magasság
    78,3 cm Kész!
    Mélység
    33,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,2 cm Kész!
    Tömeg
    17,89 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    200×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    91 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    122 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Sony Bravia KD-55X80K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia KD-55X80K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Sony Bravia KD-55X80K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55X80K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia KD-55X80K.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ