A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

55" Sony Bravia OLED KD-55A8

Termékkatalógus
55" Sony Bravia OLED KD-55A8
4,0 4 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100 / 120 Hz, HDR10, Dolby Vision és HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, Android operációs rendszer, 300×300 VESA, 30 W hangszóró, Dolby Atmos, energiaosztály G
Kód:  WS1019b9e Termékszám:  KD55A8BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia OLED KD-55A8

Az igazi pihenéshez szükséges egy olyan TV, amely tökéletes képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A nagy méretű, 55" képátló, illetve a(z) 4K Ultra HD felbontás révén a(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 kiválóan illik a nagyobb nappalikba. A hihetetlen, 4K felbontású TV rendkívüli vizuális élményt nyújt. Az Android TV technológia végtelen lehetőségeket kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően. Az OLED képalkotó technológia rendkívül fényes képmegjelenítő cellákkal biztosít maximális látószöget a képernyő egész felületén. Óriási előnye elsősorban a tökéletes színvisszaadás és a végtelen kontrasztarány. Az ún. okostévé technológia korlátlan lehetőséget kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 Smart LCD televízió fontos funkciói

  • A finom 4K felbontás tökéletes részletességet biztosít
  • Az OLED technológia maximális kontrasztot biztosít
  • A(z) HDR dinamikus tartomány kiemelkedő dinamikát és természetesebb renderelést garantál
  • 100 / 120 Hz frissítési frekvencia a fantasztikusan sima képért, amit különösen meccsek nézése közben lehet igazán észrevenni
  • 55" képátlójú televízió
  • A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 televízió operációs rendszere: Android
  • Multimédiás funkciók: lejátszás usb-ről és felvétel usb-re
  • A hangvezérlő funkció megszünteti a hagyományos TV-vezérlés szükségességét
  • Beépített WiFi a(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 egyszerű internetcsatlakozásához
  • Bluetooth technológia az eszközök könnyű csatlakoztatásához
  • Mód flash meghajtóra történő mentésre, filmek felvételére és későbbi időpontban történő visszajátszására
  • VESA szabványos konzolhoz azonnal használható lyukakkal egymástól 300×300 távolságra például plafonra történő rögzítéshez
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lesz lehetséges a földi sugárzású TV-adás fogása

A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 televízió rendkívüli képminősége

A legigényesebb nézők közé tartozol? A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 finom felbontásával épp neked való. A 4K jelzés négyszeres számú képpontot jelent a képernyőn a hagyományos Full HD televíziókhoz képest. Tehát a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magasfokú részletességet eredményez. Még ha közel is ülsz, akkor sem romlik a képminőség, teljesen éles marad. A nagyszerű képmegjelenítést számos minőségi tartalomnál, pl. Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a kisebb felbontásban felvett klasszikus filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a televízió , amivel a képük kicsit finomabbá válik. A nagy felbontás kedvező mellékhatása a legkülönbözőbb alkalmazások gyorsabb működése, mivel ezek a készülékek erősebb hardverrel vannak felszerelve.

Felülmúlhatatlan kontraszt az OLED technológiának köszönhetően

A rendkívüli képminőség elérését segíti az OLED technológia, amely képes arra, hogy minden egyes pixel szabadon változtassa a színét. Ennek a hatása a tökéletes kontraszt és elsősorban az a lehetőség, hogy teljesen ki lehet kapcsolni a pixeleket és így el lehet érni a legtökéletesebb fekete színt, míg más technológiák legfeljebb sötétszürke színre képesek. Az ilyen képernyők még élénk színeikről is közismertek. Mondhatni már magától értetődő jellemző az ún. HDR, a magas dinamikus tartomány. Ez támogatja a természetes kontrasztot és a fényerőt, csökkenti például a szembefény hatását és a jelenet valósághűbb összhatást kelt. A kiváló 100 / 120 Hz frissítési gyakoriság azt mutatja meg, hogy a készülék milyen gyorsan tudja átrajzolni a képet és hogy jól illik az gyors, pörgős jelenetekhez, melyeket mindig gördülékeny átmenettel jelenít meg.

A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 TV csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

Az integrált DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is tud venni, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 TV DVB-C tunerrel kapcsolódik. A legtöbb különleges funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a készülék hagyományos csatlakozóval van ellátva. A(z) 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 a vezeték nélküli WiFi technológia használatával is képes csatlakozni a nethez, ha nem szeretnél behúzni kábelt a nappaliba. Csakúgy, mint az okostelefonokon, táblagépeken és számítógépeken, a különböző szolgáltatások és alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is telepítve van. Egyéb elektronikák csatlakoztatáshoz rendelkezésre áll a Bluetooth technológia. Népszerű és hasznos funkció a külső meghajtóról történő lejátszás képessége USB port segítségével. Ezzel a modellel külső meghajtóra is rögzíthetők tartalmak.

A(z) SONY televízió további intelligens funkciói és alkalmazásai

A(z) SONY által létrehozott televíziót olyan applikációkkal is felszerelték, mint a(z) YouTube, Netflix és HBO Go. A televízió az Amazon Alexa és a Google Assistant használatát úgyszintén lehetővé teszi. Az AirPlay 2 funkciónak hála Apple készülékekről is lejátszhatod a tartalmakat, legyen szó akár fényképekről vagy videókról.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    131 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    120 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    131 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    120 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,7 cm Kész!
    Magasság
    78,4 cm Kész!
    Mélység
    32,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,2 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,2 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    100,4 cm Kész!
    Tömeg
    18,6 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Sony Bravia OLED KD-55A8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55'' Sony Bravia OLED KD-55A8. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55'' Sony Bravia OLED KD-55A8. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia OLED KD-55A8. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia OLED KD-55A8.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ