Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

55" Sony Bravia OLED KD-55AG9

Termékkatalógus
55" Sony Bravia OLED KD-55AG9
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, OLED, 139cm, 4K Ultra HD, Motionflow XR 1000 Motionflow XR (100Hz), HDR10, Dolby Vision és HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO Max, Apple Airplay 2, Android operációs rendszer, 300×300 VESA, 60 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus és DTS Digital Surround, G energiaosztály
548 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  WS1019b9d Termékszám:  KD55AG9BAEP Gyártó honlapja:
55" Sony Bravia OLED KD-55AG9 548 790 Ft Újszerű raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

550 360 Ft
Szett megvásárlása

55" Sony Bravia OLED KD-55AG9

Kedvezmény
55" Sony Bravia OLED KD-55AG9 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.


A MASTER szériába tartozó Sony Bravia KD-55AG9 televízió a legnagyobb teljesítményű X1 Ultimate képfeldolgozó processzorral és Pixel Contrast Booster funkcióval büszkélkedhet. Így hihetetlenül élethű kontrasztban és színekben gyönyörködhetsz, természetesen 4K Ultra HD felbontásban. A kiváló képet kiváló hangminőség egészíti ki, a két hangszórónak és a mélynyomó párosnak köszönhetően. A Sony Bravia KD-55AG9 az integrált Android operációs rendszernek, a Wifinek, a Bluetooth-nak, valamint a hangvezérlésnek köszönhetően a SMART technológiába repít el.



A legnagyobb teljesítményű hardver a csúcskategóriás 4K képhez

Az X1 Ultimate processzor páratlan számítási teljesítményt biztosít. A képernyőn különféle tárgyak százait dolgozza fel a színek, a fényerő, a kontraszt és a legfinomabb részletek beállítása érdekében. A Sony Bravia KD-55AG9 televízió mély feketét és természetes színeket jelenít meg az OLED panelen a Pixel Contrast Booster technológiával vagy a különféle HDR formátumok támogatásával, beleértve a HDR10-et, HLG-t vagy a DolbyVisiont.


Sony Bravia KD-55AG9

Motionflow XR

Élvezd a sima és tűéles részleteket még a gyorsan mozgó jelenetek esetén is a Motionflow technológiával! Ez az innovatív technológia plusz képkockákat hoz létre és illeszt be az eredeti képkockák közé.

Sony Bravia KD-55AG9

Dolby Vision

A Dolby Vision egy HDR-megoldás, amely közelebb hozza a moziélményt: mélyebb sötéteket és élénk színeket jelenít meg.

Sony Bravia KD-55AG9

Hangvezérlés

Vége az időigényes gépelésnek! Mindössze annyi a dolgod, hogy megmondd a TV-nek, mit tegyen. Az Android TV hangalapú keresés funkciója lehetővé teszi a Google használatát anélkül, hogy gépeléssel kellene töltened az időd.



Sony Bravia KD-55AG9

Chromecast

A BRAVIA modell fel van készítve a Chromecast built-in használatára, így kedven YouTube- vagy Netflix-tartalmaidat személyes eszközeidről egyszerűen a bámulatos BRAVIA képernyőre küldheted. Használhatsz Androidos és iOS-es eszközt vagy laptopot is.

Sony Bravia KD-55AG9

CLEAR PHASE

Egy nagy teljesítményű számítógépes modell elemzi és kompenzálja a hangsugárzók hangvisszaadásában fellépő pontatlanságokat. Ezt az információt a rendszer visszatölti (kiegyenlítve a csúcsokat vagy mélységeket a hangsugárzó természetes válaszában), tiszta, természetes hanghatást eredményezve.

Sony Bravia KD-55AG9

S-FORCE

Az S-Force Front Surround mindössze a bal és jobb hangcsatorna használatával a megfelelő hangerő, késleltetés és hullámspektrum létrehozásához azt a módszert utánozza, ahogy az emberi agy összekapcsolja a hangokat.  


Használt a smart TV-t központi hangszóróként

A Sony Bravia KD-55AG9 Smart TV két hangszóróval és egy pár mélynyomóval, valamint Acoustic Surface Audio+ technológiával lett ellátva. Ezáltal a készülék ideálissá válik ahhoz, hogy központi hangszóróként használd, és átadhasd magad a vokáloknak. A hangzás teljes mértében magával ragad és belevon az eseményekbe.


Sony Bravia KD-55AG9

Bluetooth

Csatlakoztasd BLUETOOTH® kompatibilis eszközeidet a TV-hez és élvezd az egyszerű, vezeték nélküli szórakozást! Akár Bluetooth fejhallgatót is csatlakoztathatsz a készülékhez, hogy kedvenc TV-műsoraidat vagy zenédet a kedvenc helyeden élvezhesd, mindenféle zavaró tényező nélkül.

Sony Bravia KD-55AG9

Google Play

Fedezd fel a filmeket és TV-műsorokat, játékokat és még sok mást a Google Play-ben! Teljesen új módon adhatod át magad egy sor új TV-alkalmazásnak is.

Sony Bravia KD-55AG9

NETFLIX szolgáltatás

Az új, Andoidos 4K TV-ven kényelmesen nézheted az összes kedvenc NETFLIX műsorodat. A szolgáltatás létrehozott egy speciális alkalmazást, amely nagyban leegyszerűsíti az új műsorok elérését.



Izgalmas szórakozás 4K HDR-ben

Ez a HDR-rel ellátott 4K TV a filmnézés és játék egy teljesen új élményét hozza el. A legtöbb HDR formátum kezelésére képes, beleértve a HDR10-et és a Hybrid Log-Gamma-t.


Okosvezérlés

Csatlakoztass Set-top-boxokat és egyéb eszközöket a TV-dhez HDMI-n keresztül, és vezéreld az összeset egyetlen egy okos távirányító segítségével. A keskenyebb és kerekebb formatervezés a beépített mikrofonnal és a fejlesztett gombokkal igazán innovatív. 


A Sony Bravia lenyűgöző megjelenése

A TV kiváló formatervezését a minimalista stílus ihlette. A szinte észrevétlenül éles szélű káva lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a legfontosabb dologra összpontosíts: a képre. A VESA fali konzollal való kompatibilitás alapvető, így a készülék a helyiség természetes részévé válik.





  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    131 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    112 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    131 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    112 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Apple TV, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,6 cm Kész!
    Magasság
    71,4 cm Kész!
    Mélység
    25,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    47 cm Kész!
    Tömeg
    22,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Sony Bravia OLED KD-55AG9
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ