A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" Sony Bravia OLED XR-55A80J

Termékkatalógus
55" Sony Bravia OLED XR-55A80J
5 6 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, OLED, 139cm, 4K Ultra HD, 100 / 120 Hz, HDR10, Dolby Vision és HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO Max, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, Android operációs rendszer, 300×300 VESA, 30 W hangszóró, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos és DTS Digital Surround, G energiaosztály
Kód:  WS7910 Termékszám:  XR55A80JAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia OLED XR-55A80J

A Sony Bravia XR-55A80J okostévé telt hangzással és részletes 4K felbontással vonz be az akcióba a pompás OLED panelen

Szereld fel nappalidat az új Sony Bravia XR-55A80J androidos okostévével, és élvezd a részletes 4K felbontást a 55"-os képernyőn. A modern technológiák és algoritmusok használatának köszönhetően hihetetlenül valósághű színekben élvezheted a sima és részletes képet. A Sony Bravia XR-55A80J okostévé nagy előnye az OLED panel használata. A Sony Bravia XR-55A80J-tLAN-kábellel vagy vezeték nélküli WiFi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. A DolbyVision és a Dolby Atmos technológiák mozihoz hasonló élményt nyújtanak. A térhangzás az 30 W-os összteljesítményű hangszórókon alapul. Az Android TV több nagy dinamikus tartományú formátumot támogat, mint például a Hybrid Log-Gamma és a HDR10. A TV falra szerelése a 300 x 300 mm-es VESA konzollal oldható meg.

A Sony Bravia XR-55A80J OLED okostévé legfontosabb jellemzői

  • A tévé 55" képátlóval rendelkezik, és részletes 4K felbontással működik
  • VESA 300 × 300 mm szabvány szerinti TV-tartó felszerelésének lehetősége 
  • A Sony Bravia XR-55A80J a csodálatos OLED panellel páratlan képet nyújt 
  • Az 30 W-os hangszórók és a Dolby Atmos technológia biztosítja a minőségi hangzást.
  • A Sony Bravia XR-55A80J az Android rendszert használja, amely számos intelligens funkciót és alkalmazást kínál
  • A Sony TV előnye a Google TV támogatása is
  • Külső HDD csatlakoztatása után rögzítheted kedvenc programjaidat
  • Integrált 16 GB-os tárhely alkalmazásokhoz és egyebekhez
  • Okos eszközök vagy soundbarok csatlakoztatásához használhatod a Bluetooth-kapcsolatot
  • Az internethez WiFi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatod
  • A Sony Bravia XR-55A80J TV támogatja a hangvezérlést
  • A Sony Bravia XR-55A80J TV alkatrészei újrahasznosított műanyagból készülnek
  • A TV rendelkezik speciális játékmóddal is a játékosok számára

A Sony Bravia XR-55A80J TV kognitív intelligenciával rendelkező processzorral van felszerelve

Az egyedülálló Cognitive Processor XR processzor újabb szintre emeli a tévézés élményét. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony Bravia XR-55A80J TV az emberi látást és hallást modellezve új élményt hoz létre, a jelenet közepébe varázsolva a nézőt.

Nézd úgy a 4K képet, ahogyan az emberi szem észleli

A Sony Bravia XR-55A80J valóságos mélységű képet nyújt. A forradalmi processzor elemzi az emberi perspektívát, és rövid idő alatt rengeteg elemet képes keresztelemezni és optimalizálni. Ez a technológia az OLED panellel együtt rendkívül reális képet hoz létre tiszta fekete színnel a Sony Bravia XR-55A80J TV képernyőjén.

Sony Bravia XR-55A80J

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


Elképesztő és páratlan képmélység 

Az XR Contrast technológia úgy állítja be a fényerőt, hogy nagyobb csúcsokat produkál a fényeknél és mélyebb feketét ad az árnyékokban. Ez lélegzetelállító kontrasztot ad a Sony Bravia XR-55A80J-nek. Az OLED panel segítségével az árnyékokról vagy a túlzott fényerő miatt a legapróbb részletekről sem maradsz le.

Sony Bravia XR-55A80J

A Sony Bravia XR-55A80J minden színt pontosan jelenít meg

A Sony okostévé széles színskálával működik. Az XR TRILUMINOS PRO algoritmusnak köszönhetően a Sony Bravia XR-55A80J minden részletében képes reprodukálni a természetes színárnyalatokat, biztosítva a reális színvisszaadást.

Sony Bravia XR-55A80J

A Sony Bravia XR-55A80J képes az elveszett textúrák reprodukálására

A Sony Bravia XR-55A80J TV bármilyen tartalmat vagy forrást 4K közeli felbontásra képes konvertálni az XR 4K Upscaling funkciónak köszönhetően. A kognitív processzor XR rengeteg adattal rendelkezik az elveszett textúrák és részletek helyreállításához.

Sony Bravia XR-55A80J

A Sony Bravia XR-55A80J elmosódás nélkül mutatja a képet

A TV intelligens mozgásfeldolgozással működik, amely biztosítja a sportközvetítések és az akciójelenetek zavartalan megtekintését kellemetlen elmosódás nélkül. Az XR Motion Clarity technológia elemzi az adatokat és biztosítja, hogy a Sony Bravia XR-55A80J képe tiszta és sima legyen.

A Sony Bravia XR-55A80J tévén minden hangból magával ragadó élmény lehet

A Sony Bravia XR-55A80J okostévé 30 W összteljesítményű hangszórókkal rendelkezik, amelyek magával ragadó hangot hoznak létre a Cognitive Processor XR processzorral együtt. Ennek köszönhetően olyan hangot fogsz hallani, mint még soha, mivel most sokkal tisztábban hallasz mindent, bármit is nézel. A Sony Bravia XR-55A80J TV tökéletesen harmonizált képet és hangot biztosít.

Sony Bravia XR-55A80J

A Sony Bravia XR-55A80J harmonizálja a hangot és a képernyőn megjelenő akciót

Az XR Sound Position funkció segítségével a Sony Bravia XR-50X93J TV képe realisztikus hangzással egészül ki, amely tökéletesen megfelel az aktuális jelenetnek.

Sony Bravia XR-55A80J

3D térhatású hang vesz körülv

Bármit is nézel, biztos lehetsz benne, hogy surround hangzás vesz körül. A Sony Bravia XR-55A80J az XR Surround technológiát használja, amely térhatású hangot hoz létre, hogy átfogó tartalommegtekintési élményt nyújtson számodra.

Sony Bravia XR-55A80J

A Sony Bravia XR-55A80J javítja a hangot a párbeszédek során

A Sony Bravia XR-55A80J intelligens TV a Voice Zoom 2 technológia használatával automatikusan növeli a párbeszédek hangerejét. A Voice Zoom 2 észleli a hang típusát, elemzést végez, és javítja a tisztaságot.


Hangparancsokkal is vezérelheted a Sony Bravia XR-55A80J tévét, és a Google TV széles választékából válogathatsz

A hangoddal gyorsan megtalálhatod a Sony Bravia XR-55A80J TV-n, amit nézni szeretnél. Bemondhatod a teljes címet, vagy megadhatsz egy általános parancsot, amely segítségével megnézheted a kiválasztott műfajban található szélesebb választékot. A Google TV-n több mint 700 000 filmhez és műsorhoz férhetsz hozzá a streaming szolgáltatással.

A Sony Bravia XR-55A80J támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szoftvert, és beépített Chromecasttal rendelkezik

Ha iPhone-od van, értékelni fogod, hogy a Sony Bravia XR-55A80J támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szoftvert. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakozz a TV-hez, és video- és hanganyagot továbbíts a Sony Bravia XR-55A80J képernyőjére.

A beépített Chromecast segítségével könnyedén streamelhetsz videókat, fényképeket és egyéb tartalmakat  okostelefonodról a Sony Bravia XR-55A80J készülékre. Csak nyomj meg egy gombot a készüléken, és a telefonodról minden új, nagyobb dimenziót kap.

A Sony Bravia XR-55A80J intelligens távirányítót használ

Az összes csatlakoztatott eszközt egyszerűen, egyetlen intelligens vezérlővel vezérelheted. Például egy gombnyomással bekapcsolhatod a kedvenc streaming szolgáltatásodat a Sony Bravia XR-55A80J készüléken.

A Sony Bravia XR-55A80J kíméli a környezetet

A Sony Bravia XR-55A80J TV alkatrészei újrahasznosítható SORPLAS műanyagból készülnek, amely nagy részben újrahasznosított műanyagot tartalmaz.

    Sony Bravia XR-55A80J

    Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


    A Sony Bravia XR-55A80J állítható Prestige állvánnyal rendelkezik

    Bárhol könnyedén elhelyezheted a Sony Bravia XR-55A80J okostévét, nemcsak a VESA 300 × 300 mm kompatibilitás miatt, hanem elsősorban a precíz Prestige állványnak köszönhetően. A TV-állvány három irányban állítható:

    • az alapértelmezett beállítás segít a képre fókuszálni
    • a keskeny beállítás ideális kisebb polcokhoz
    • hangprojektor-beállítás 
    Sony Bravia XR-55A80J

    Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


    A Sony Bravia XR-55A80J minimális peremmel rendelkezik

    A Sony Bravia XR-55A80J TV abszolút minimális peremmel rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a lehető legjobban magára a képre koncentrálj, és ne a keretre.

    Sony Bravia XR-55A80J

    Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


    Prémium alumínium állvány

    A réteges alumínium állványt úgy tervezték, hogy megfeleljen a Sony Bravia XR-55A80J tévének és jól illeszkedjen bármilyen belső térbe.

    A Sony Bravia XR-55A80J okostévé a helyiség körülményeihez optimalizálja a képet és a hangot

    A Sony Bravia XR-55A80J okostévé képernyőjén fényérzékelők találhatók, amelyek a helyiség fényviszonyaitól függően állítják be a képernyő fényerejét. Az akusztikus kalibrálás hasonló elven működik, beállítva a Sony Bravia XR-55A80J TV hangkimenetét.

    Sony Bravia XR-55A80J

    A Sony Bravia XR-55A80J precíz akusztikus kalibrálást használ

    Nem számít, hova telepedsz le. A Sony Bravia XR-55A80J képes felismerni a tartózkodási helyedet és ahhoz szabni az audiokimenetet, így úgy élvezheted a hangot, mintha közvetlenül a Sony Bravia XR-55A80J képernyője előtt ülnél.

    Sony Bravia XR-55A80J

    Kifejezetten a Netflixhez tervezett mód

    A Sony Bravia XR-55A80J TV repertoárjában megtalálható a Netflix eredeti programjai számára kifejlesztett mód is. Ennek köszönhetően a rendező víziója és szándéka teljes mértékben megmarad.

    Sony Bravia XR-55A80J

    A Sony Bravia XR-55A80J IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkezik

    Ez a tanúsítás garantálja, hogy a Sony Bravia XR-55A80J TV hűen reprodukálja a képet és a hangot.

    Sony Bravia XR-55A80J

    Élvezd a moziélményt

    A Sony Bravia XR-55A80J okostévé támogatja a Dolby Vision technológiát, amelynek köszönhetően minden jelenet szó szerint életre kel a szemed előtt. Az Atmos Dolby technika térhangzással tölti meg a nappalit.

    Sony Bravia XR-55A80J

    Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


    A Sony Bravia XR-55A80J nagy kontraszttal rendelkezik

    Az XR OLED Contrast Pro javítja a színeket és a kontrasztot a képernyő világos területein, és valóban gazdag feketéket jelenít meg. Ennek köszönhetően erős kontrasztot élvezhetsz, amely lehetővé teszi az éles részletek kiemelkedését.

    Sony Bravia XR-55A80J

    Élvezd a sok szórakozást

    A Sony Bravia XR-55A80J TV-n rengeteg film vár rád. A Pure Stream és az IMAX Enhanced biztosítja a tévézés kivételes minőségét.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    106 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    129 kWh/1000 óra Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    106 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    129 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2 Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,7 cm Kész!
    Magasság
    73,5 cm Kész!
    Mélység
    33 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,2 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    103 cm Kész!
    Tömeg
    19 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Sony Bravia OLED XR-55A80J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia OLED XR-55A80J. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Sony Bravia OLED XR-55A80J. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia OLED XR-55A80J. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia OLED XR-55A80J.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ