AP+ nový vizuál Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

55" Sony Bravia OLED XR-55A83K

Termékkatalógus
55" Sony Bravia OLED XR-55A83K + BRAVIA CORE 24 hónapra + 10 film ingyen
4,8 11 értékelés
Televízió - Google TV, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Netflix, Disney+, Apple TV, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, G energiaosztály
Kód:  WS7910a0 Termékszám:  XR55A83KAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

55" Sony Bravia OLED XR-55A83K

A Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé látványos OLED képet és magával ragadó hangzást kínál

Szereld fel nappalidat az új Sony BRAVIA XR-55A83K Android Smart TV-vel, és élvezd a részletes 4K felbontást 55"-es képátlóval! A fejlett technológiák és algoritmusok segítségével sima és részletes képeket élvezhetsz a képernyőn, közel valósághű színekben. A Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé nagy előnye az OLED panel használata. A Sony BRAVIA XR-55A83K TV-t LAN-kábellel vagy vezeték nélküli Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. Az Acoustic Surface Audio+, a Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiák gondoskodnak a moziélményről. A térhatású hang 50 W összteljesítményű hangszórókból érkezik. Az Android TV többféle nagy dinamikatartományú formátumot támogat, mint például a Hybrid Log-Gamma és a HDR10. A TV falra rögzítéséhez egy VESA szabványú 300 x 300 mm-es tartót használnak.

A Sony BRAVIA XR-55A83K OLED okos TV legfontosabb jellemzői

  • A tévé 55"-es képátlóval rendelkezik és részletes 4K felbontással dolgozik
  • A TV-tartó felszerelhető a VESA 300 × 300 mm szabvány szerint
  • A Sony BRAVIA XR-55A83K egy csodálatos OLED panelt használ, hogy páratlan képet nyújtson
  • Kivételes hangminőség, beleértve a Dolby Atmos technológiát is
  • A Sony BRAVIA XR-55A83K Androidot használ, hogy számos intelligens funkciót és alkalmazást kínáljon
  • A Sony TV előnye a Google TV támogatása is
  • Külső HDD csatlakoztatása után felveheted a kedvenc programjaidat
  • Integrált 16 GB tárhely az alkalmazásokhoz stb.
  • A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart
  • Az internethez Wi-Fi vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz
  • Sony BRAVIA XR-55A83K TV támogatja a hangvezérlést
  • A Sony BRAVIA XR-55A83K TV alkatrészei újrahasznosított műanyagból készültek
  • A játékosok számára a készülék külön játékmódot kínál

A Sony BRAVIA XR-55A83K TV belsejében egy kognitív intelligenciával rendelkező processzor található

Az egyedülálló Cognitive Processor XR új szintre emeli a nézési élményt. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony BRAVIA XR-55A83K tudja, hogyan látnak és hallanak az emberek. Ezáltal egy optimalizált képet és hangot kapsz, amellyel az akció sűrűjében találod magad. 

Nézd úgy a 4K képet, ahogy a szemünk érzékeli

A Sony BRAVIA XR-55A83K valósághű mélységű képeket nyújt. Ez a forradalmi processzor elemzi az emberi perspektívát, és rövid idő alatt rengeteg részletet képes elemezni és optimalizálni. Ez a technológia az OLED panellel együtt működik, így a Sony BRAVIA XR-55A83K televízió rendkívül valósághű, tiszta feketével rendelkező képet eredményez.

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-75A83K Sony BRAVIA XR-75A83K okostévé

Elképesztő, páratlan képmélység

Az XR Contrast technológia a világosabb kiemelések és mélyebb feketék megjelenítése érdekében állítja be a fényerőt. A Sony BRAVIA XR-55A83K TV lélegzetelállító kontrasztot biztosít. Az OLED panelnek köszönhetően az árnyékok vagy a túlzott fényerő miatt a legapróbb részletek sem vesznek el. 

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-75A83K Sony BRAVIA XR-75A83K okostévé

Sony BRAVIA XR-55A83K minden színt pontosan jelenít meg

A Sony okostévé széles színskálával működik. Az XR TRILUMINOS PRO algoritmusnak köszönhetően a Sony BRAVIA XR-55A83K minden részletében képes a természetes színárnyalatok reprodukálására, ezáltal valósághű színvisszaadást biztosít. 

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-75A83K Sony BRAVIA XR-75A83K okostévé

Sony BRAVIA XR-55A83K képes reprodukálni az elveszett textúrákat

A Sony BRAVIA XR-55A83K tévé az XR 4K felskálázással minden tartalmat vagy forrást közel 4K felbontásra konvertál. A Cognitive Processor XR rengeteg adattal rendelkezik az elveszett textúrák és részletek helyreállításához. 

Sony BRAVIA XR-55A83K elmosódás nélkül mutatja a képet

A TV intelligens mozgásfeldolgozással működik, így zökkenőmentesen, zavaró elmosódás nélkül nézhetsz sport- és akciójeleneteket. Az XR Motion Clarity technológia elemzi az adatokat, hogy a Sony BRAVIA XR-55A83K által megjelenített kép tiszta és sima legyen.

A hangszóró a teljes képernyőt jelenti

Az Acoustic Surface Audio+ technológia átalakítók segítségével többcsatornás hangszóróvá alakítja a képernyőt. Így olyan hangzásban lehet részed, amely tökéletesen összhangban van a képernyőn zajló eseményekkel. A kép és a hang tökéletes összhangja igazán magával ragadó élményt nyújt.

Sony BRAVIA XR-55A83K kivételesen gazdag fekete színt kínál

A Sony BRAVIA XR-55A83K tévépanel XR OLED Contrast Pro technológiája biztosítja, hogy a világos területeken tökéletes színeket és kontrasztot láthass - így a jeleneteket szuper gazdag feketékkel és kiváló fényerővel élvezheted. A Cognitive Processor XR-rel együtt ugyanúgy javítja a képet, ahogyan az emberi szem fókuszál, így nem maradsz le a részletekről a világos árnyékokban vagy a sötétben.

BRAVIA CAM kamera külön megvásárolható tartozékként

A BRAVIA CAM segítségével mindig a legjobb helyen leszel, ha otthon nézed a filmeket. A rendszer tudja, hogy hol ülsz, és ennek megfelelően állítja be az optimális képet és hangot. A gesztusvezérlés és más funkciók és lehetőségek is csak arra várnak, hogy felfedezd őket.

Sony BRAVIA XR-55A83K magával ragadó hangzással tölti meg a nappalidat

Az Acoustic Surface Audio+ technológiával a hang a Sony BRAVIA XR-55A83K képernyőjéről szól. A három hátsó jelátalakítót rezgésbe hozva a képpel együtt mozgó akusztikát hoz létre. Az oldalsó két hangszóró javítja a magas hangok minőségét és biztosítja a tiszta párbeszédeket. A bal és jobb mélynyomó kiemeli a basszust, így otthon is magával ragadó hangzást hallhatsz.

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-75A83K Sony BRAVIA XR-75A83K okostévé

Sony Bravia XR-55A83K a hangot a képernyőn megjelenő akcióhoz igazítja

Az XR Sound Position funkcióval a Sony BRAVIA XR-55A83K képét realisztikus hangzás egészíti ki, amely tökéletesen illeszkedik az éppen zajló eseményekhez.

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-75A83K Sony BRAVIA XR-75A83K okostévé

Hagyd, hogy a 3D térhatású hang körülvegyen

Bármit is nézel, biztos lehetsz benne, hogy surround hangzás vesz majd körül. A Sony BRAVIA XR-55A83K az XR Surround technológiát használja az térhatású hangzás létrehozásához, hogy átfogó tartalomnézési élményt nyújtson.

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-75A83K Sony BRAVIA XR-75A83K okostévé

Sony BRAVIA XR-55A83K kiemeli a hangokat a párbeszédek során

A Sony BRAVIA XR-55A83K Smart TV automatikusan növeli a párbeszédek hangerejét a Voice Zoom 2 technológia segítségével, amely felismeri a hang típusát, elemzi azt, majd növeli a hangerősséget.

Irányítsd a Sony BRAVIA XR-55A83K TV-t hangoddal, és válassz a Google TV széles választékából

Használd a hangodat, hogy megtaláld a kívánt műsort a Sony BRAVIA XR-55A83K tévén. Elmondhatod a cím teljes címét, vagy megadhatsz egy általános parancsot a kiválasztott műfaj szélesebb választékának megjelenítéséhez. A Google TV-n több mint 700 000 filmhez és műsorhoz férhetsz hozzá a streaming szolgáltatással. 

Sony BRAVIA XR-55A83K Támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit technológiát és beépített Chromecastot

Ha iPhone-od van, biztosan értékelni fogod, hogy a Sony BRAVIA XR-55A83K TV támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit funkciót. Ennek köszönhetően kényelmesen csatlakozhatsz a TV-hez és streamelhetsz videót és hangot a Sony BRAVIA XR-55A83K képernyőjére. A beépített Chromecast segítségével egyszerűen streamelhetsz videókat, fényképeket és egyéb tartalmakat okostelefonodról a Sony BRAVIA XR-55A83K TV-re. Csak egyetlen gombot kell megnyomnod a a készülékeden, és minden telefonod új, nagyobb dimenziót kap.

A Sony Bravia XR-55A83K intelligens távirányítót használ

Egyetlen, intelligens távirányítóval könnyedén vezérelheted az összes csatlakoztatott eszközt. Például csak egy gombnyomással bekapcsolhatod kedvenc streaming szolgáltatásodat a Sony BRAVIA XR-55A83K készüléken. 

A Sony BRAVIA XR-55A83K kíméli a környezetet

A Sony BRAVIA XR-55A83K kiválasztott alkatrészei újrahasznosítható műanyagból készültek. A speciális háttérvilágítási technológiának köszönhetően pedig az energiafogyasztás még működés közben is érezhetően alacsonyabb.

Modern távirányító

Az újratervezett távirányító kényelmes nappali és éjszakai vezérlést biztosít. Az új prémium kategóriás távirányító egyszerűsített gombokkal és háttérvilágítással könnyen kezelhető, így még sötétben is mindent jól láthat. A kompakt alumínium kialakításnak köszönhetően ez a távirányító kifinomult megjelenésű, és kényelmesen fekszik a kézben.

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé

A Sony BRAVIA XR-55A83K állítható Prestige állvánnyal rendelkezik

A Sony BRAVIA XR-55A83K Smart TV bárhol gond nélkül elhelyezhető, nemcsak a VESA 300 × 300 mm-es kompatibilitásnak, hanem elsősorban az alumínium állványnak köszönhetően. Három irányban állítható:

  • alapértelmezett beállítás, a képre fókuszálás
  • keskeny kialakítás ideális kisebb polcokhoz
  • beállítás soundbarhoz
Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé

Sony BRAVIA XR-55A83K minimális kerettel rendelkezik

A Sony BRAVIA XR-55A83K teljesen minimális fémkerettel rendelkezik, így teljes mértékben a képre, és nem pedig a keretre összpontosíthatsz. 

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé

Prémium alumínium állvány

A laminált alumíniumból készült állványt úgy tervezték, hogy illeszkedjen mind a Sony BRAVIA XR-55A83K-hoz, mind a belső térhez.

Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé optimalizálja a képet és a hangzást a helyiség körülményeihez

A Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé képernyője fényérzékelőkkel rendelkezik, amelyek a szobában uralkodó fényviszonyoktól függően állítják be a képernyő fényerejét. Az akusztikai kalibráció hasonló elven működik a Sony BRAVIA XR-55A83K hangkimenetének beállításához.

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé

Sony BRAVIA XR-55A83K pontos akusztikai kalibrációt használ

Nem számít, hol telepszel le. A Sony BRAVIA XR-55A83K  képes felismerni a helyzetedet és testre szabni a hangkimenetet, ezáltal úgy élvezheted a hangot, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél. 

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé

Kifejezetten a Netflix számára kialakított móddal

A Sony BRAVIA XR-55A83K repertoárjában van egy, a Netflix eredeti műsoraihoz kifejlesztett üzemmód. Ennek köszönhetően a szerző látásmódja és szándéka teljes mértékben megmarad. 

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé

A Sony BRAVIA XR-55A83K IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkezik

Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a Sony BRAVIA XR-55A83K televíziója hűen adja vissza a képet és a hangot.

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé

Élvezd a moziélményt

A Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé támogatja a Dolby Vision technológiát, így minden jelenet életre kel a szemed előtt. A Doly Atmos technológia surround hangzással tölti meg a nappalit.

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé

Sony BRAVIA XR-55A83K nagy kontraszttal

Az XR OLED Contrast javítja a színeket és a kontrasztot a képernyő világos területein, hogy igazán gazdag feketéket jelenítsen meg. Ennek köszönhetően erőteljes kontrasztot élvezhetsz, így minden részletgazdag és tiszta lesz még a sötét árnyékokkal és az erős fényvisszaverődéssel tarkított részeken is.

Kikapcsolt
Sony BRAVIA XR-55A83K okostévé

Élvezd a határtalan szórakozást

A Sony BRAVIA XR-55A83K készülékkel rengeteg film vár rád. A Pure Stream és az IMAX Enhanced biztosítja a nézettség kivételes minőségét.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    83 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    97 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    83 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    97 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,7 cm Kész!
    Magasság
    73,8 cm Kész!
    Mélység
    33 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,2 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,3 cm Kész!
    Tömeg
    20,96 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" Sony Bravia OLED XR-55A83K.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ