Shop roku AP+ plus nový vizuál

55" TCL 55C745

Termékkatalógus
55" TCL 55C745 + 3 év garancia regisztráció után
4,7 22 értékelés
+ ajándék ebben az értékben 46 990 Ft Kiterjesztett garancia TCL
Televízió - Google TV, QLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3900 (144 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690c2j3b Termékszám:  55C745 Gyártó honlapja:
55" TCL 55C745 261 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

352 780 Ft
Szett megvásárlása

55" TCL 55C745

EISA GAMING TV díj a játékfejlesztésért

A TCL 55C745 televízió a játékfejlesztés terén elért eredményeiért elnyerte az "EISA GAMING TV" díjat. Ez az okos tévé modell kiváló QLED színskálát nyújt, amelyeket a Full Array Local Dimming technológia még jobb kontraszttal és magasabb fényerővel egészít ki. A TCL 55C745 televízió számos játékhoz kapcsolódó funkciót kínál, mint például a Game Master Pro 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz-es VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar és 240Hz-es Game Accelerator. Ezek a funkciók lehetővé teszik, hogy az okostévé bármilyen típusú játékforráshoz optimálisan alkalmazkodjon. Az AMD FreeSync technológia pedig a felhasználók számára kiemelkedő játékélményt biztosít, legyen szó PC-s vagy konzolos játékokról.

QLED - Quantum Dot technológia a csodálatos színekért

A TCL 55C745 okostévé a Quantum Dot technológiát használja, amely több mint egymilliárd színt és árnyalatot és 100%-os színmennyiséget képes megjeleníteni. A 100%-os színtérfogat azt jelenti, hogy a színek minden fényerősségen élénkek, természetesek és gazdagok. Ez különösen központi szerepet játszik a Netflix, az HBO Max, a Disney+, az Apple TV és a következő generációs konzolok modern játékainak nagyszerű HDR-tartalomélményében.

Full Array Local Dimming (FALD) - Teljes sávú zónavezérelt háttérvilágítás a TCL 55C745 TV-hez

Ez a továbbfejlesztett típusú háttérvilágítás nagyszerű megjelenítési élményt nyújt, fokozott kontraszt és pontos fényerőszabályozás mellett. A TCL 55C745 televízió képernyője több zónára van osztva, és az egyes zónák fényerejét külön-külön és a többi zónától függetlenül szabályozza. Az eredmény egy lenyűgöző mélységű kép, amelyet a nagy fényerő, valamint a mély feketék és a legfinomabb részletgazdagság hoz létre mindenféle jelenetben.

4K HDR PRO 1000 - élénk és természetes színekkel és részletekkel teli képek

A TCL C74 sorozat kiváló, akár 1000 nites fényerőt biztosít, amely fontos a részletek megjelenítéséhez mindenféle jelenetben, de emellett a nap bármely szakában, világos szobákban is kényelmes nézést tesz lehetővé.

A TCL 55C745 4K tévé HDR PRO jelölése nagyszerű HDR-nézési élményt biztosít a QLED technológiával, amely tökéletes színekkel, mélységgel és részletességgel jeleníti meg a képeket.

144Hz Motion Clarity PRO - tiszta és éles kép még a leggyorsabb jelenetekben is

A TCL 55C745 televízió sokkal tisztább és élesebb mozgásvisszaadást biztosít, mint a hagyományos 50 Hz-es modellek. Élvezd az éles, sima és részletes képeket minden típusú jelenetben a panel natív 144 Hz-es frissítési frekvenciájának köszönhetően.

A HDR MULTIFORMAT az összes HDR formátum támogatását jelenti

Élvezd a lenyűgöző HDR képminőség élményét a forrástól függetlenül. Bármilyen HDR-forrást is nézel, a TCL QLED C74 széria automatikusan kiválasztja a lehető legjobb formátumot. Az alapértelmezett a HDR10. A HLG-t sugárzásra tervezték. A HDR10+ és a DOLBY VISION a legfejlettebb HDR-formátumok, amelyek minden típusú jelenet legjobb megjelenítését biztosítják. A Dolby Vision a HDR-formátumok képzeletbeli királya, hiszen nemcsak a legjobb minőséget nyújtja, hanem a piac legnépszerűbb szolgáltatásaiban is megtalálható, mint például a Netflix, az Apple TV, az HBO Max, a Disney+ és még sok más, és a modern játékvilágból sem hiányozhat. A TCL QLED 55C745 tévé Dolby Vision IQ-val is rendelkezik, amely a nagyszerű Dolby Vision képet automatikus képoptimalizálással egészíti ki a környezeti fényérzékelő segítségével. Így a nap bármely szakában a lehető legjobb képet élvezheted.

Game Master Pro 2.0 - játssz úgy, mint egy profi a profi játékfunkció csomaggal

A Game Master Pro 2.0 játékfunkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. Játék közben nem csak a tökéletes grafika fontos, hanem a gyors reakció és az alacsony késleltetés is. A TCL QLED 55C745 tévé HDMI 2.1-gyel és a 144 Hz-es VRR, 120 Hz-es VRR, FreeSync Premium Pro, 240 Hz-es játékgyorsító és ALLM támogatással igazi buliélményt nyújt. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen simán és rángatásmentesen futnak, a gyors 144 Hz-es vagy akár 240 Hz-es DLG frissítési frekvencia pedig éles, sima mozgást és a lehető legrövidebb válaszidőt biztosítja. Az ALLM funkció gondoskodik róla, hogy a lehető legjobb játékjellemzők automatikusan beállításra kerüljenek, amint a TCL QLED 55C745 okostévét egy korszerű játékkonzolhoz vagy egy nagy teljesítményű, HDMI 2.1 támogatással rendelkező PC-hez csatlakoztatják.

240Hz Game Accelerator - 240Hz-es frekvencia a legélesebb és legsimább PC-s játékokhoz a TCL 55C745 TV-n

A legújabb 240 Hz-es DLG (Dual Line Gate) technológiának köszönhetően a 55C745 okostévé képernyője valódi 240 Hz-es frissítési frekvenciát képes elérni, így a legigényesebb játékosok számára is a lehető legrövidebb bemeneti késleltetést és a legsimább, legélesebb mozgásvisszaadást biztosítja a játékokban.

A TCL okostévé támogatja a Dolby Atmos-t

Élvezd a TCL 55C745 televízió valódi moziszerű 3D térhatású hangzást a legmodernebb Dolby Atmos hangtechnológiával.

Google TV - a szeretett szórakozás - egy kis segítséggel a Google-tól

A Google TV különböző alkalmazásokból és előfizetésekből származó filmeket, műsorokat, tévéműsorokat és egyéb tartalmakat gyűjt össze és rendszerez számodra.


* Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak és/vagy funkciók nem minden országban érhetők el. A rendelkezésre állástól függ.

Hands-Free Google Assistant

Vezéreld a Google TV-t a Hands-Free Voice Control funkció segítségével

A Google TV kéz nélküli hangvezérlése teljes rugalmasságot biztosít. Anélkül, hogy fel kellene állnod a székedből, kiválaszthatod a tartalmakat, elindíthatod az alkalmazásokat, bekapcsolhatod a tévét, átkapcsolhatod a bemeneteket, kereshetsz filmeket és még sok mást. Egyszerű, felhasználóbarát és hihetetlenül kényelmes. 
* A Hands-Free Voice Control hangvezérlést a TV alján található külön erre a célra szolgáló gomb be- vagy kikapcsolásával kapcsolhatod be vagy ki. 

Google Meet

Legyetek együtt. Ingyenes, egyszerű és kiváló minőségű hívások és videohívások a TCL 55C745 televízióval.


* Google-fiók bejelentkezést igényel. A videohívásokhoz egy kompatibilis USB-kamera csatlakoztatása szükséges. A fényképezőgépek külön vásárolhatók meg.

Amazon Alexa támogatás

Alexa segítségével a hangod irányíthatja a világodat. Kérd meg Alexát, hogy játsszon le zenét, hallgasd meg a híreket, nézd meg az időjárást, állítsd be a TCL TV hangerejét, válts csatornát, irányítsd az okosotthonodat és még sok minden mást.

*Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Amazon Alexa eszközökkel, köztük az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) készülékekkel vezéreld a tévét. 

A TCL 55C745-tel rengeteg tartalom élvezhető a legjobb HDR minőségben

A Google TV hatalmas mennyiségű tartalmat kínál, és mivel a TCL C74 sorozat minden HDR-formátumot támogat, mindig a lehető legjobb formátumban játszhatod le a tartalmakat. Különösen fontos a Dolby Vision támogatás, amellyel a legjobb minőségben élvezheted a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és sok más szolgáltatását. A HDR10+ is támogatott.

Keret nélküli fém kivitel

A TCL 55C745 okostévé elegáns kialakításával bármilyen enteriőrbe illeszkedik, és jobban kiemeli magát a képernyőt.

Központi bázis

A C74 sorozathoz egy elegáns középállvány tartozik, amely lehetővé teszi, hogy a tévét a legszűkebb bútorokon is elhelyezhesd. Funkcionalitás és elegancia tökéletes harmóniában.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    55" (139,7 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    FALD Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG, Dolby Vision IQ Kész!
    Színmélység
    10 bit Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    122,5 cm Kész!
    Magasság
    77,1 cm Kész!
    Mélység
    31,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    71,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    35,5 cm Kész!
    Tömeg
    14,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Titán Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 55" TCL 55C745 termékhez:

    75" TCL 75C745

    Televízió - Google TV, QLED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3900 (144 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
    Kosárba
    471 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    65" TCL 65C745

    Televízió - Google TV, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3900 (144 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
    Kosárba
    326 390 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 55" TCL 55C745 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 55" TCL 55C745. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 55" TCL 55C745. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 55" TCL 55C745. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 55" TCL 55C745.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ