A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

65 "BenQ RP651 +

Termékkatalógus
65 "BenQ RP651 +
Nagyformátumú kijelző LED érintés pont 6, 4000: 1, 360cd / m2, 8ms GTG, Full HD 1920x1080, 2x HDMI, USB, VGA, S-Video, RJ45 port, RS232, villódzásmentes, Low Blue Light, repro, VESA 400x400
Kód:  WT245d Termékszám:  9H.F0WPM.NA2 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65 "BenQ RP651 +

Érintse meg a jövőben a szakmai interaktív lapos 65 "LED panel BenQ RP651 +. Az eszköz csatlakoztatása és a játék minden tartalmat touch. RP651 + a legjobb választás szempontjából maximális kényelem és a funkcionalitás, mely mind a hosszabb ellátást a látás, és szuper modern 6 pontos multi-touch design, kompatibilitás a platformok és számos más kifinomult jellegét.

És nem pislogás barátságos

A gyártók a képalkotó eszközök az elmúlt években, hangsúlyozva a biztonság és a kényelem a felhasználó, így még RP van 651+ berendezés, amely megbízhatóan védi a szemet még hosszú használat alatt. Hála Villogásmentes technológia kiküszöböli villódzó minden fényerőszintek, hatékonyan megakadályozza a szem megerőltetése és a fáradtság, miközben biztosítja a hatékony audio-vizuális prezentációk, például, vagy a tanítás az iskolákban. BenQ is biztosított a panel funkciók Alacsony Blue Light, ami csökkenti a kibocsátott káros kék fényt, így a kijelző mindig ragyogó fényes, de a szemed, miközben nézi megkönnyebbült.

Érintés vezérlés maximum interaktivitás

RP651 + működéshez nem igényel illesztőprogramot, így a bemutatók, vagy órák, rendkívül interaktív és könnyen. Ezen felül, akkor játszhat tartalom bármely támogatott operációs rendszer, beleértve a Microsoft Windows, például króm, Linux vagy Mac OS. A támogatás több 6bodového érintőpanel így képes lesz arra, hogy élvezheti, és bemutatja együtt -, valamint az iskolai tanulók lesz örvendetes mellett, köszönhetően a rengeteg interaktív alkalmazások - az együttműködés megteremtése műalkotások játszik különböző hangszereken. A szoftver használata MDA vezérlését tudja a készülék távolról - például, hogy távolról is leállt.

Széleskörű csatlakoztathatóság

Vezető felület egy nagyon gazdag csatlakoztatási lehetőségek - amellett, hogy a HDMI 1.3 bemenet is jelen érintőképernyő USB port, fejhallgató-csatlakozó. A készülék továbbá rendelkezik egy VGA bemenet is, RS232 soros port, RJ-45 hálózati port, RCA komponens, kompozit BNC, vagy audio kimenet L / P. Az előlapon található egy praktikus tároló rekesz toll. Egy érdekes jellemzője az a képesség, hogy kapcsolja bemeneti forrás az érintőképernyő egy felhasználóbarát felület, ezáltal megkímélte az idő egyébként töltött nehéz alkalmazkodási. Dazzle a közönség nagy hatékonyság és az interaktivitás a mesés LED kijelző, és elérheti az előadás a stílus a 21. században!

legfontosabb jellemzői

  • Villódzásmentes működés és alacsony Blue Light csökkenti a szem a fáradtság
  • Full HD felbontás az éles képeket
  • Glare csökkenti a szellemképek
  • Statikus kontraszt 4000: 1 ragyogó színek minden körülmények között
  • Például, akkor tegye a falra VESA
  • 6 pontos érintőképernyős LED kijelző
  • Kompatibilitás a platformok
  • Szoftver EZCast Wi-Fi kompatibilis kijelző és DisplayNote
  • A Wireless Desktop Control tükrözés és irányítani a PC bárhonnan

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
18 h/nap Kész!
Maximális fogyasztás
265 W Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
18 h/nap Kész!

Fogyasztás

Maximális fogyasztás
265 W Kész!

A tajvani vállalat irodái világszerte megtalálhatóak, a név jól ismert elektronikai termékeik által. Rendelkeznek továbbá kommunikációs és számítástechnikai megoldásokkal is, számos stratégiai akvizíciónak köszönhetően voltak képesek új piacokra lépni és kiemelkedni a mezőnyből. Az év legfontosabb akvizíciója a Siemens megvásárlása volt. Ma már a vállalat több millió elégedett ügyfelét találjuk szerte a világon. Ha minőségi, és a legújabb technológiával felszerelt terméket keresed, a BenQ márka minden bizonnyal remek választás lesz számodra.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 65 "BenQ RP651 + Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" BenQ RP651+. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" BenQ RP651+. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" BenQ RP651+. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" BenQ RP651+.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ