30 dnů na vrácení Shop roku

65" Hisense H65NU8700

Termékkatalógus
65" Hisense H65NU8700
Televízió - SMART LED, 163 cm, ULED technológia, 4K Ultra HD 3840x2160, HDR Plus, PCI 2400 (120 Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, Vidaa U2 OS, 4x HDMI, 2x USB, CI+, LAN, DLNA, WiFi, MHL, HbbTV (2.0), web böngésző, PVR felvétel, Timeshift, Local Dimming, UHD upscaling, Anyview Cast, Anyview Stream, hotel üzemmód, DBX Total Sonics, VESA, 30 W-os hangszóró, A energiaosztály
Kód:  HIS020t3 Termékszám:  H65NU8700 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Hisense H65NU8700



Egy ultravékony TV 4K felbontással

A Hisense H65NU8700 az intelligens funkciókat, a legkorszerűbb technológiákat és a csúcsminőségű képernyőt ötvözi, amely gazdag színskálát nyújt a bonyolultabb képek megjelenítésénél is. A legakciódúsabb felvétel élessége biztosítja a nagysebességű képfeldolgozást 2400 Hz PCI értékkel, és 120 Hz frekvenciával.  


A Hisense H65NU8700 legfontosabb jellemzői  

  • Átló mérete 65 "(163 cm)
  • Ultravékony kivitelezés keskeny kerettel
  • Képfelbontás 4K Ultra HD 3840 × 2160 px
  • Vidaa átlátható felülettel az okos szórakozáshoz
  • Alkalmazások széles skálája (Google Play)
  • Minden funkció gyors működése (4 magos processzor)
  • A DVB-S2 / C / T2 HEVC (H.265) fogadása
  • Decoder H.265 videó streameléshez is
  • Vezeték nélküli csatlakozás WiFi hálózaton keresztül
  • 2 × USB foglalat mind a lejátszáshoz, mind a programok rögzítéséhez
  • 4 × HDMI, CI+, LAN, DLNA, MHL, HbbTV (2.0)

Intuitivní ovládání funkcí

A Vidaa felhasználói felülete

A modern és átlátható Vidaa környezet az Androidból származik, és lehetővé teszi a TV rendszer és a Google Playen elérhető alkalmazások gyors vezérlését, beleértve az online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz való könnyű hozzáférést a csatlakoztatott külső forrásokból. A rendszer gyors és simán fut, a négymagos processzornak köszönhetően . 

A képminőség javítása

A képminőség javítása

A 4K Upscaling funkció az FHD jelet 4K minőségre kódolja, így a néző maximális képminőséget élvezhet alacsonyabb felbontású tartalom mellett is. Az egyes képpontok standard 4-szeres növekedése helyett a 4K Upscaling funkció kiszámítja az összes szomszédos képpont színét, és automatikusan mérlegeli, hogyan kompenzálhatja a legjobban ezeket a képpontokat.

Olyan kép, mint a való világban

A Hisense TV fejlett technológiájának köszönhetően olyan tökéletes képet nyújt, amely a lehető legközelebb áll a valóságos képi világhoz. A LED világítás és a Hi-View technológia pontos vezérlésével a TV gazdagabb fekete, világosabb fehér színt és részletesebb képet biztosít élénk színekkel, ami Téged is lenyűgöz majd.

Nagy dinamikatartomány

Nagy dinamikatartomány

A HDR Supreme technológia hatékonyan növeli a képminőséget és a dinamikus tartományt, így minden részlet tökéletesen látható lesz. A kapott kép a fények és az árnyékok csodálatos egyensúlyának köszönhető, anélkül, hogy sötét részeben torzulás keletkezne.

Pontosabb képalkotás

Pontosabb képalkotás

A Hisense Local Dimming funkció lehetővé teszi a kép pontosabb megjelenítését, köszönhetően az egyedi LED-eknek, amelyeknél intenzívebb fekete szín szükséges. Továbbá ez a funkció javítja a válaszidőt, hogy pontosabb színes kijelzőt, gazdagabb kontrasztot és nagy képélességet biztosítson.

Dokonalý pohyb

A mozgás tökéletessége

A Hisense H65NU8700 Motion Estimate és Motion Compensation (MEMC) technológiát alkalmaz a képek gyorsaságának növelése érdekében. A Backlight Scan technológiával a mozgás folyékonyan és simán jelenik meg, az egyes fázisok látható sávjai nélkül, amelyeket különösen a sport szerelmesei fognak értékelni.

Gazdag kontraszt

Gazdag kontraszt

A nagy kontrasztaránynak köszönhetően a Hisense TV pontosabb színvisszaadást mutat a mélyebb fekete és világosabb fehér színeknek köszönhetően. A helyi fényerősségi megoldás több részre osztja a megvilágítást, és egy meghatározott zónát állít be  a kontraszt hangsúlyozására.

Gazdagabb színpaletta a jobb élményért

Amikor nézed a képernyőt, olyan, mintha épp az ablakon néznél ki. A Wide Color Gamut technológia ugyanis javítja a háttérvilágítást és a színszűrők közötti átbocsátást, ami szélesebb színspektrumot eredményez, mint sok hagyományos LED TV esetében. Az eredmény egy tökéletes, színes, élénk szín, amely elkápráztat.

Készen áll a jövőre

Készen áll a jövőre

A Hisense televíziók kompatibilisek a H.264 - Advanced Video Coding (AVC) - és a H.265 - HEVC - kodekekkel. Ezeknek a kodekeknek köszönhetően nem jelent problémát a 4K felbontás lejátszása még egy új DVB T2 digitális adás után sem.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Tartalom megosztása a Wi-Fi felületen keresztül

Csatlakoztasd a Hisense TV-t a vezeték nélküli hálózathoz a Wi-Fi felületen, és könnyedén megoszthatsz képeket, videókat, zenét és hasonlókat a hordozható eszközödről közvetlenül a nagy tévé képernyőjére. Ezenkívül vezeték nélküli módon is vezérelheted az összes műveletet a mobiltelefonodról vagy a tabletedről.

Online tartalom 4K-os streaming

Online tartalom 4K-os streaming

Az ujjaddal egy érintéssel eljuthatsz a 4K tartalom hihetetlen világába, ahol maximálisan részletesen megtekintheted az összes filmet, ami teljesen elvarázsol majd. Egyszerűen csatlakoztasd a TV-t egy hálózathoz, válassz ki egy csatornát, és semmi sem akadályoz meg abban, hogy elmerülj a történetben.

Youtube, Netflix, Amazon

Hozzáférés a kedvenc szolgáltatásaidhoz

Egyetlen gomb megnyomásával a vezérlő azonnali hozzáférést biztosít a kedvenc YouTube, Netflix, Amazon szolgáltatásaidhoz, amelyen keresztül több száz kiváló minőségű filmet és sorozatot élvezhetsz. Már nem kell behódolnod a televíziós műsoroknak, hiszen azt nézhetsz, amire épp kedved van.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,2 cm Kész!
    Magasság
    93,6 cm Kész!
    Mélység
    35,3 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,1 cm Kész!
    Tömeg
    31 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Hisense H65NU8700 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Hisense H65NU8700. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Hisense H65NU8700.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ