Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

65" LG 65SJ950V

Termékkatalógus
65" LG 65SJ950V
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - Super UHD SMART LED, 164 cm, 4K Ultra HD, True Motion 200 (100Hz), Aktív HDR Dolby Vision, Nano Cell Color, Local Diming, DCI 94%, a DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, 4x HDMI, 3x USB, CI +, LAN, WiFi, DLNA, Bluetooth, HbbTV Miracastot WiDi, web böngésző, mágikus kapcsolat a mobiltelefonnal, bűvös vezérlés AN-MR650A, USB-felvétel, VESA / OTW420, Harman / Kardon 2.2K 40W, A
618 510 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK607t5 Termékszám:  65SJ950V Gyártó honlapja:
65" LG 65SJ950V 618 510 Ft Felbontott raktáron

65" LG 65SJ950V

65" LG 65SJ950V egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Super UHD TV -
a jéghegy csúcsa az LG LED TV-k között

NanoCell™ - high tech LCD képernyő

Az LG SUPER UHD TV technológiája messze túlmutat a hagyományos megoldásokon, mint például a LED megvilágítás alkalmazása vagy a kvantumpontos színszűrők hozzáadása. A tévé közvetlenül a panelbe integrálja a legújabb LCD technológiának számító, fejlett Nano Cell™ réteget, amely kimagasló képminőséget eredményez.

 

Nano Cell ™ - tökéletes színeket garantál

Még több szín, amit imádsz

A fejlett 10-bites feldolgozásnak köszönhetően kellemesen elmerülhet a több mint egymilliárd színárnyalat nyújtotta színkavalkádban. n.

Milliárdnyi színárnyalat

A rendelkezésre álló egymilliárd színnel a tévé színskálája 64-szer szélesebb, mint a hagyományos televízióké, a megjeleníthető képek sokkal részletgazdagabbak, a színátmenetek pontosabbak, a végeredmény pedig élethűbb látvány.

Az egyedülálló LED újítások, és a nanorészecskék pontossága

A közvetlenül a panelba integrált Nano Cell™ technológia maximalizálja a megjeleníthető színpalettát. Ezáltal képes akár 64-szer több színárnyalat, pontosabb színátmenetek és torzulás nélküli képek megjelenítésére.

Rendkívül finom színvisszaadás Nano Cell-nek köszönhetően

Hogyan látjuk a színeket? A visszavert fény hullámhossza határozza meg, milyen színt látunk. A Nano Cell megjelenítők panelbe integrált nanorészecskéi minden fényinterferenciát elnyelnek, és jelentősen javítják a képernyőn megjelenő színek tisztaságát. A Nano Cell™ kijelzők színei kifinomultabbak, mint a hagyományos kijelzőké.

Milyen gyakran néz TV-t az optimális helyről? 

Az LG SUPER UHD TV nem kényszeríti rá a nézőket, hogy egyetlen, az ideális szögből nézzék a képernyőt, a kiváló színek és kontraszt akár széles látószögből is ugyanúgy élvezhetők. Most mindenki kimagasló élményben részesülhet, bárhol is foglaljon helyet a kanapén.

A kutatások azt mutatják, hogy 60%
a felhasználóknak 15°-nál szélesebb szögből nézi a TV-t, ami egy hagyományos TV esetében a képminőségét romlását eredményezheti.

Optimális vizuális élmény minden szögből

A Nano Cell™ kijelző fokozza a nem merőleges szögből látható színhűséget – többé nem kell aggódni a látószög változás okozta színtorzítás miatt.

 

Multi Vision HDR Dolby ™

Az LG SUPER UHD TV támogatja a Dolby Vision™ használatával létrehozott prémium HDR-tartalmakat, és az általános HDR10 és HLG szabványokat is. Az LG saját Active HDR technológiája pedig jelenetről jelenetre optimalizálja a HDR-képminőséget az élénkebb és életszerűbb vizuális élmény érdekében.

 

  Ez a TV a világ legnevesebb filmkészítői által használt prémium Dolby Vision™ HDR technológiát is támogatja. Ezenkívül más HDR-formátumokkal, mint a HDR10 és a HLG-vel is kompatibilis. Az ezek által nyújtott innováció mindegyik képkockára külön-külön tökéletesen dinamikus hatást gyakorol, a legjobb minőségben tárva azt a néző elő. 

Elegáns design, kiváló képminőség

A jellegzetes fémház tiszta vonalaival és elegáns íveivel magára vonzza a tekinteteket. Az LG SUPER UHD TV szerény eleganciája még kikapcsolt állapotban is figyelemfelkeltő jelenség.

 

 

LG és harman/kardon® a kiváló hangzásért

Az LG beépített hangszórórendszerét a harman/kardon® szakembereivel közösen tervezte és finomhangolta. A közös munka eredménye: a nappaliban élvezhető tiszta, erőteljes és telt hangzás.

WebOS 3.5 indítósáv - a szórakozás végtelen forrása

Internet hozzáférés, zenék, és alegnépszerűbb szórakoztatóipari szolgáltatók, mint a Netflix vagy az Amazon - mindez csak egy gombnyomásnyira van Öntől. A Magic Remote távirányítóságnak köszönhetően egyszerű kurzorral, klikkeléssel és görgetéssel könnyedén navigálható. A még nagyobb kényelem érdekében lehetőség van különböző funkciók elérésére hangparancsok segítségével.

 

 
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Telly Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,1 cm Kész!
    Magasság
    88,8 cm Kész!
    Mélység
    28,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    82,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,7 cm Kész!
    Tömeg
    24,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" LG 65SJ950V
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ