Shop roku 30 dnů na vrácení

65" NEC MultiSync V652

Termékkatalógus
65" NEC MultiSync V652
Nagyformátumú kijelző - Public display, AMVA3, LED-es háttérvilágítás, 16:9, Full HD 1920x1080, 4000:1, 320cd/m2, 8ms GTG, HDMI, DVI-D, D-Sub, DisplayPort, LAN, RS-232C, slot STV2 OPS, hangszórók: 2x10 , működési idő: akár 16 óra naponta, állvány nélkül
Kód:  WN357b Termékszám:  60003395 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" NEC MultiSync V652

A NEC PD V652 referencia kijelző az V-sorozat új zászlóshajójává vált, 16 órás üzemidejével. A 65" átlós méret teszi a monitort tökéletes jelöltté, amely azonnal magára vonzza a kiállító üzletben a vásárlók figyelmét, továbbá előadásokon, ellenőrző szobákban és még sok más nyilvános helyen is nagyon népszerű. Egyszerűen konfigurálhatók a hírek, mielőtt telepítenie kellene egy speciális Android alkalmazást. Az NFC chip jelenléte szintén nagyon előnyös, csökkentve a panel és a NEC mobilalkalmazások beállításainak egyszerű konfigurálásához szükséges költségeket és időt, majd vezeték nélkül átvihetők a beállítások a NEC PD V652-re.

A mátrix kijelző Full HD felbontással rendelkezik, azaz 1920x1080 képponttal a legkisebb részletekért. A háttérvilágítást a LED technológia biztosítja, így a V652 tipikus 320 cd/m2-es fényerőt kínál. A felszerelt fényérzékelővel beállítható a fényerő intenzitása, hogy ne terhelje indokolatlanul a szemét a magas fényerő sem egy kivilágítatlan, sem egy nagyon megvilágított szobában. A kijelző az Ön igényeinek megfelelően világít, hogy a tartalom bármikor megtekinthető legyen, nehézség nélkül. Élvezze a nagy kontrasztot, amely kiemeli a sötét és a fényes jelenetek közötti különbségeket. Az úgynevezett DICOM profil támogatásával együtt nagyon alkalmas az egészségügyben is, pl. röntgenfelvételek megjelenítésére. Ezzel szemben gyors reagálásra van szükség egy előadáshoz, ami nagyszerű 8 ms GTG-t eredményez.

A vizuális élmény mellett ez a csúcsminőségű modell is kihasználja a beépített sztereó hangszórókat, a 2x10 wattos teljesítmény mellett. A gyártó nagy figyelmet fordított a HDMI, DVI-D, DisplayPort és analóg D-Sub és kompozit bemenetekkel ellátott plug-inekre is. A képelemen kívül a HDMI továbbadhat további hangfájlt is kábelek nélkül. Az audiohoz 3,5 mm-es jack csatlakozó is tartozik. OPS támogatással vezeték nélkül javíthatja a megjelenítési teljesítményt.

A kijelző széles körű vezérlési lehetőségeket kínál. Irányíthat a soros bemenetről, a távirányítóról, de az Ethernet kábel segítségével az RJ-45 csatlakozón keresztül is. A NEC V652-nek van egy riasztási üzenete vagy PIN kódja, amely automatikusan továbbítódik email címére a lopás elleni védelem érdekében.

Paraméterek

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
16 h/nap Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
16 h/nap Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 65" NEC MultiSync V652 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" NEC MultiSync V652. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" NEC MultiSync V652.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ