AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

65" OMEN X Emperium soundbar-ral

Termékkatalógus
65" OMEN X Emperium soundbar-ral
LCD monitor - 4K 3840 × 2160, MVA, 16:9 képarány, 14ms válaszidő, 144Hz képfrissítési gyakoriság, G-Sync, 750cd/m2 fényerő, HDMI 2.0, VGA, LAN, fül/fejhallgató kimenet, beépített hangszóró, VESA, kontraszt: 4000:1 (4WY70AA)
Kód:  HPBM2019c Termékszám:  4WY70AA#ABB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" OMEN X Emperium soundbar-ral

A legigényesebb játékosok számára tervezett 65 colos monitor 4K Ultra HD képminőséget biztosít, támogatja a HDR10-et, nagyon alacsony késleltetési móddal és akár 120 Hz változó frissítési frekvenciával rendelkezik, és 1000 nit fényerősséggel. Az NVIDIA G-SYNC kiküszöböli a szakadozást és minimalizálja a bemeneti késleltetést, a képernyő frissítési sebességét a grafikus kártya megjelenítésével szinkronizálva, így a kép azonnal megjelenik. Azt is támogatja, hogy az NVIDIA SHIELD játékkonzollal több platformról játszhass.


A HP OMEN X 65 - BFGD (Big Format Gaming Display) fő jellemzői

  • Gigantikus 65" átló (165 cm)
  • Ultra Fine 4K Ultra felbontás (3.840 × 2.160 px)
  • 120Hz-es frissítési frekvencia
  • HDR10 akár 1000 nit fényerővel
  • NVIDIA G-SYNC szinkronizálás
  • Az NVIDIA SHIELD támogatása
  • Tartalmaz egy 120W-os soundbart is

Fantasztikus kép

Az OMEN X Emperium kijelzője DisplayHDR 1000 VESA tanusítvánnyal rendelkezik és 384 teljes háttérvilágítás zónát tartalmaz. Ezek az okos technológiák hiteles minőséget és szép színt adnak, ami teljesen meg fog lepni. A nagy, 165 cm-es átmérővel valóban a hadművelet közepén találod magad.

Lélegzetelállító hang

Az OMEN X Emperiumhoz mellékelt soundbar kiváló minőségű hangszóróval és három 120 W-os sztereó erősítővel rendelkezik. Nemcsak nagyszerű hangot ad, de be tud vonni az akcióba. Biztos lehetsz benne, hogy minden lépést és minden pisszenést meghallasz.


VESA DisplayHDRTM 1000

Az 1000 nites, legmagasabb fényerejű kijelző nagy kontrasztú képet és valóban lélegzetelállító színeket tartalmaz. A monitor a legmagasabb szintű tanúsítványokkal rendelkezik, amelyek jelenleg elérhetők a HDR kijelzőkhöz.

Közvetlen háttérvilágítás

A 384 zóna helyi megvilágítással történő megvilágítása még könnyebbé teszi a sötétebb fekete és világosabb fehér vizuális kontraszt észlelését a képernyő különböző részein.

Quantum pont

A kvantum-pont technológia háromszáz kadmiummentes kvantumpontból áll, ami hihetetlenül gazdag és reális színvisszaadást eredményez. Egy másik előny az alacsonyabb energiafogyasztás a többi kijelzőhöz képest.


Nagyszerű válaszidő a zökkenőmentes játékhoz

Az OMEN X Emperium 65 kijelzője pontosan azt adja, amit egy gamer monitortól elvársz, sőt, még többet! A kép hihetetlenül sima és szakadásmentes a 120 Hz-es frissítési gyakoriságnak köszönhetően. A kijelző rendkívül alacsony késleltetéssel rendelkezik, hogy minimálisra csökkentse a késleltetést olyan hardverrel, amely még a legigényesebb játékokat is képes lejátszani..

Szórakoztató központ

Az OMEN X Emperium monitor NVIDIA SHIELD streaming technológiát tartalmaz, hogy hozzáférj olyan alkalmazásokhoz, mint a Netflix vagy a Hulu, 4K HDR felbontásban. Természetesen élvezheted a felhőben vagy a számítógépen tárolt játékokat is. Az OMEN X Emperiummal a szórakozás sosem áll meg.


95% DCI P3

Az NVIDIA G-Sync HDR segítségével a valósághű színek hihetetlenül széles skáláját élvezheted, különösen a digitális mozikban használt DCI-P3 színskála miatt.

NVIDIA G-Sync HDR

Az NVIDIA G-Sync HDR technológiával a frissítési frekvenciát az NVIDIA grafikus processzorral szinkronizálja. Ez lehetővé teszi a zökkenőmentes játékmenetet zavarás nélkül és prémium HDR minőségben.



Paraméterek

Képátló
65" (165,1 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 Kész!
Konstrukció
Sík Kész!
Panel
VA Kész!

Képátló és felbontás

Képátló
65" (165,1 cm) Kész!
Felbontás
4K Kész!
Pontos felbontás
3840 × 2160 Kész!

Konstrukció

Konstrukció
Sík Kész!

Panel és képernyő technológia

Panel
VA Kész!
Képfrissítési gyakoriság
144 Hz Kész!
Válaszidő
14 ms Kész!
Maximális fényerő
750 cd/m2 Kész!
Natív kontraszt
4000:1 Kész!
Kijelző felülete
Matt Kész!
Képfrissítési technológia
G-Sync Kész!

Oldalarány

Képarány
16:9 Kész!

Csatlakozás

Grafikus interfész
HDMI, VGA Kész!
Grafikus interfész szabványok
HDMI 2.0 Kész!
Adat interfész
RJ-45 (LAN) Kész!
Audio interfész
Fejhallgató bemenet Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Felszerelés
Hangszórók Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
144,8 cm Kész!
Magasság
93,42 cm Kész!
Mélység
34,04 cm Kész!
Tömeg
32,4 kg Kész!
VESA felfüggesztés
400×400 Kész!

Csomagolás

Kábelek a csomagban
HDMI, DisplayPort Kész!
Több paraméter

A HP-t a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát, Bill Hewlett ésDavid Packard volt, akinek nevét a vállalat ma is büszkén viseli. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma már Szilícium-völgyként ismert. A garázs azóta Kalifornia állam emlékműve lett. A HP sikere abban rejlik, hogy képesek voltak és mertek valami újjal előrukkolni. Első kereskedelmi diadaluk egy oszcillátor volt, amely minőség tekintetében az összes versenytársát meghaladta, viszont negyedannyi áron értékesítették.

A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. 2016 novemberében a cég különféle kisebb önálló egységgé alakult át, amelyben megkezdhette a számítógéppel kapcsolatos termékek előállítását. A legnépszerűbbek a számítógépek, laptopok, nyomtatók, szkennerek, és végül, de nem utolsó sorban, a speciális számológépek. 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 65" OMEN X Emperium soundbar-ral Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" OMEN X Emperium se soundbarem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" OMEN X Emperium so soundbarom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "OMEN X Emperium mit Soundbar. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65 "OMEN X Emperium mit Soundbar.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ