30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

65" Samsung QE65Q65

Termékkatalógus
65" Samsung QE65Q65
5 1 értékelés
Televízió - SMART TV, QLED, 165cm mm, Ultra HD 4K, PQI, 3100, 100Hz, HDR10+, DVB-T2 H,265/HEVC, DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, HbbTV 1,5, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, Google Asszisztens, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, 400×400 mm VESA, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, A+ energiaosztály
Kód:  WR181f12 Termékszám:  QE65Q65RATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q65

A maximális nézői élményhez jól jön egy olyan televízió, amelyik kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A kellemes, 65 " méret a(z) Ultra HD 4K felbontással közösen kiváló választás a nagyobb nappalikba. A fantasztikus, 4K felbontás rendkívüli vizuális élményt nyújt. A QLED technológia, amit a Samsung vezető mérnőkei fejlesztettek ki nagy teljesítményű Quantum Dot diódákkal biztosít csodálatosan élénk színeket a képernyő egész felületén. A kép ennek a technológiának a segítségével maximális hűséggel kerül visszaadásra. A Smart TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a különböző multimédiás funkcióknak köszönhetően.

A(z) 65" Samsung QE65Q65 televízió fontos funkciói

  • Rendkívüli, 4K felbontás a tökéletes részletesség érdekében
  • Kivételes QLED technológia nagy fényerővel és élethű színekkel
  • A(z) HDR dinamikus tartomány elsőrangú dinamikát és természetesebb renderelést tesz lehetővé
  • 65" képernyő nagyság
  • A hangvezérlés kiküszöböli a hagyományos távirányítás szükségességét
  • A gaming mód kiküszöböli a kép késleltetett megjelenítését játék közben, azaz teljes mértékben uralhatod a játékot
  • Integrált WiFi a hálózati csatlakozáshoz
  • Mód flashdiskre történő mentésre, filmek rögzítésére és jövőbeni visszajátszására
  • VESA szabványos tartóhoz előre kivágott nyílásokkal egymástól 400×400 mm távolságra például plafonra történő felszereléshez
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, amellyel a földi sugárzású TV-adásokat lehet fogni

A(z) Samsung TV kivételes képminősége

Csúcsminőségű képre vágysz? A(z) 65" Samsung QE65Q65 lélegzetelállító felbontásával épp neked készült. A 4K jelzés összesen négyszer annyi képpontot jelent a képernyőn a hagyományos Full HD televíziókhoz képest. Vagyis a kép 3840×2160 pixelt tartalmaz, ami magasfokú részletességet eredményez. Még közelről sem gyengül a képminőség, tökéletesen éles marad. A finom képet egyre több tartalomnál, különösen a Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a kisebb felbontásban felvett klasszikus filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a TV-készülék és így a képük kicsit finomabb lesz. A nagy felbontás gyakorlati hatása a különböző okos alkalmazások és funkciók gördülékenyebb működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardvert kapnak.

A lehető legtermészetesebb színek a QLED technológia segítségével

Az egyedülálló képminőséget a különleges QLED technológia garantálja, amely hatékony diódarendszerrel világítja meg a képernyőt. Így a létező legszélesebb színválasztékot tudja megjeleníteni, ami miatt a kép teljesen élethű lesz. Egyidejűleg nagy fényerő is jellemzi és jól nézhető világosabb helyiségekben is. A kép mindig tökéletes és torzulásmentes marad, oldalról nézve is. Alapvetően már természetes jellemző a magas dinamikus tartomány, az úgynevezett HDR. Ez segíti a természetes kontrasztot és a fényerőt, csökkenti például a szembefény hatását és a jelenet sokkal valósághűbbnek fog tűnni.

A(z) 65" Samsung QE65Q65 tunerei és más hasznos funkciói

A beépített DVB-S2 tuner segítségével műholdas jeleket is tud fogadni, ami nagyon népszerű a kivételes lefedettség miatt. A kábeltelevízió esetében a(z) 65" Samsung QE65Q65 ún. DVB-C tuneren keresztül lehet csatlakoztatni. Számos smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a számítógépek miatt jól ismert kábellel csatlakoztatható a készülék. Ha nem akarsz kábelekkel bajlódni, a televíziót az internethez csatlakoztathatod WiFi segítségével is. Egy másik készülék csatlakoztatásához Bluetooth-jelet is tud fogadni. Jól kihasználható funkció, hogy külső lemezről is le tud játszani tartalmakat USB csatlakozón át. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is rögzíthetők tartalmak.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10+ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Netflix, HBO Max Kész!
    SMART funkciók
    Hangvezérlés Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,61 cm Kész!
    Magasság
    91,7 cm Kész!
    Mélység
    32,28 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,66 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,92 cm Kész!
    Tömeg
    26,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung QE65Q65 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q65. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung QE65Q65.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ