Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

65" Samsung QE65Q80

Termékkatalógus
65" Samsung QE65Q80
5 2 értékelés
Televízió - SMART TV, QLED, 164cm, 4K Ultra HD, PQI 3700 PQI (100Hz), Direct LED, HDR10+ és HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, gamer mód, hangvezérlés,, Apple TV Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, 360°-os videó lejátszása, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 400×300 mm VESA, 40 W hangszóró, Dolby Digital Plus, B energiaosztály
Kód:  WR181f3 Termékszám:  QE65Q80RATXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung QE65Q80

Fedezd fel a részletekbe rejtett szépséget


Hihetetlen színek

Fedezd fel a Samsung QE65Q80 valósághű színeit a Quantum dot technológiának köszönhetően, amellyel 100%-os színgazdagság érhető el, valósághű színekkel dúsítva a sötét és világos jeleneteket.



Kivételes kontraszt

Az új Samsung QE65Q80 Direct Full Array technológiával rendelkezik, amely kiválóan szabályozza a háttérvilágítást a kifogástalan kontraszt és az optimális fény kialakításához. A fekete igazán fekete lesz, továbbá minden egyes jelenethez intenzív mélység és nagyobb fényerő párosul. A rendkívül széles betekintési szög nagyszerű élményt nyújt, bárhonnan nézed is a Samsung QE65Q80-öt. Így többé nem kell közvetlenül a készülék előtt ülnöd, s minden hely a kedvenced lesz.



Egyedülálló fényerő

A Samsung QE65Q80 Quantum HDR 12X technológiája mélyebb kontrasztot, illetve nagyobb fényerősséget nyújt, és általa épp olyannak láthatod a csillagokat, ahogyan az égen tündökölnek. Minden olyan részletet felfed, amely egyébként elveszne a képernyőn a fények és az árnyékok miatt. Még az éjszakai jelenetek sem fognak teljesen besötétülni, épp ellenkezőleg: természetes kontrasztra és színekre számíthatsz.



Továbbfejlesztett gaming képernyő

Nincs többé késés a videójátékokban! Csakis zökkenőmentes és szélsebes működés vár rád! A Samsung QE65Q80 FreeSync (VRR) technológia támogatásának köszönhetően a bemeneti késés kisebb, így biztosítva azt a valós idejű játéksebességet, amely ahhoz kell, hogy a legjobb lehess. A Dynamic Black Equalizerrel jobban láthatsz a sötétben, továbbá a funkció részletes jelenetelemzéssel optimalizálja a Samsung QE65Q80 képminőségét és fokozza annak hangélményét. Minderről az Auto Game mód gondoskodik, amely kompatibilis az XBOX, a PS4 és a Nintendo Switch konzolokkal, ahogy a Steam Linkkel is.



Upscaling mesterséges intelligenciával

A Samsung QE65Q80 szívét a Quantum 4K processzor adja, amelynek teljesítményét minden bizonnyal értékelni fogod kedvenc filmjeid és sorozataid nézése során. Amellett, hogy automatikusan állítja be a hangzást és a képernyő fényerejét a környezeti feltételeknek megfelelően, de még az AI Upscaling technológiát is a rendelkezésedre bocsájtja. A készülék AI-alapú gépi tanulási megoldást alkalmaz a képzaj csökkentésére, az elveszett részletek helyreállítására, amely még a tárgyak és a szövegek kontúrjait is élesebbé teszi. Mostantól megközelítőleg 4K felbontásban élvezheted az összes tartalmat. Új életet lehet a régebbi jelenetekbe.



A minimalista stílus bája

Koncentrálj csak a legfontosabbra és élvezd a kasszasikereket az elegáns Samsung QE65Q80 TV-n. Csábító letisztult megjelenése már első látásra is egyértelműen megmutatkozik, a minimalista keret pedig tisztán engedi láttatni a képernyőt az éppen lejátszott tartalmakat. A Samsung QE65Q80 letisztult megjelenése abszolút harmóniában les az otthonoddal.



Észrevétlen televízió

Az új Samsung QE65Q80 pillanatok alatt luxus mozivá változtatja a nappalidat, és tökéletesen alkalmazkodik a környezethez. Az Ambient üzemmóddal a készülék még kikapcsolt állapotban sem inaktív, ugyanis tökéletes természetességgel olvad be a berendezési tárgyak közé. Egyszerű fekete képernyő helyett hozzád illő, sokatmondó képeket láthatsz, amelyekhez egyszerű beállítások és számtalan lehetőség tartozik. A fekete négyzet már a múlté: egy modern és intelligens képernyő váltja fel, amely amellett, hogy ízléses vizuális elemekkel örvendezteti meg a szemet, még olyan praktikus információkkal is ellát, mint például a dátum és a pontos idő.



Lehetőségekkel teli képernyő

A One Remote távirányítóval a vezérlés sokkal több, mint a hagyományos TV-k esetében. A Smart Hub-nak köszönhetően ajtót nyithatsz az online szórakozás, a streaming szolgáltatások és az interaktív tartalmak világára. A SmartThings révén akár az egész okos otthonodat irányíthatod a robotporszívótól kezdve egészen a világítások fel- és lekapcsolásáig.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,95 cm Kész!
    Magasság
    91,84 cm Kész!
    Mélység
    32,26 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,12 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,19 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    89,66 cm Kész!
    Tömeg
    28,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung QE65Q80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung QE65Q80. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung QE65Q80.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ