A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

65" Samsung UE65RU7102

Termékkatalógus
65" Samsung UE65RU7102
5 1 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 165 cm, 4K Ultra HD, PQI 1400 PQI (50Hz), HDR10+, DVB-T2 H,265/HEVC, DVB-T2 HEVC és DVB-C, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, gamer mód, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 400×400 mm VESA, 20 W hangszóró, Dolby Digital Plus, A energiaosztály
Kód:  WR180k Termékszám:  UE65RU7102KXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Samsung UE65RU7102

Még nagyobb részletgazdagság, még több élmény


Fedezd fel a különféle színek szépségét

Élvezd a hihetetlenül realisztikus Samsung 4K UHD TV színskáláját! Az igazán részletgazdag és hibátlan árnyalatokat garantáló PurColor képmegjelenítés technológiának köszönhetően minden egyes képkocka szépségét felfedezheted.



Processzor a tökéletes képminőségért

Az összes egyedülálló vizuális élmény, amelyet az okos TV ad neked, a prémium minőségű hardvernek köszönhető. A Samsung TV szívében egy nagy teljesítményű UHD processzor áll, amely továbbfejlesztett funkciókkal büszkélkedhet, legyen szó színbeállításról, a kontraszt optimalizálásáról vagy akár a videólejátszás magas dinamikus tartományáról.



Egy kép tele élethű részletekkel

A Samsung TV lehetővé teszi, hogy rendkívüli részletességgel, Ultra HD 4K felbontásban játszhasd le a videókat, amelyek teljesen magukkal fognak ragadni. Emellett a továbbfejlesztett UHD Dimming technológiának köszönhetően gazdag színvilág, éles képek és a tévézéshez optimalizált kontrasztarányok várnak.



Fedezd fel az eddig nem látott részleteket

Nézd a filmeket és sorozatokat mostantól még élesebb és részletesebb színgazdagsággal! A HDR támogatásnak köszönhetően a világos és a sötét jelenetek is pontosabban, részletesebben jelennek meg, így szó szerint új fényben láthatod a különféle részleteket. 



Egyszerűen elérhető szórakozás

A Smart Hub és a Samsung Okos távirányító használatával a Samsung UHD TV még intelligensebbé válik. Minden tartalom, set-top box, játékkonzol, alkalmazás és TV-közvetítés, bármi, ami csak érdekel, karnyújtásnyi távolságba kerül. Minden egy helyen elérhető. Használd a One Remote-ot a képernyőn és a készülékhez csatlakoztatott egyéb eszközökön megjelenő tartalmak vezérléséhez.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10+ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Tunerek

    Tuner
    DVB-T2 HEVC, DVB-C Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,75 cm Kész!
    Magasság
    91,73 cm Kész!
    Mélység
    31,28 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,73 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,97 cm Kész!
    Tömeg
    25,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Samsung UE65RU7102 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Samsung UE65RU7102. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Samsung UE65RU7102.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ