A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

65'' Sony Bravia KD-65AF9

Termékkatalógus
65'' Sony Bravia KD-65AF9
5 3 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, OLED, 165cm, Ultra HD 4K, 50 Hz, HDR10, Dolby Vision és HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, HbbTV, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, Apple Airplay 2, Android TV, 400×200 mm VESA, 98 W hangszóró, Dolby Digital Plus, B energiaosztály
Kód:  WS1019x7 Termékszám:  KD65AF9BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65'' Sony Bravia KD-65AF9

A lenyűgöző nézői élményhez jól jön egy olyan TV, amelyik kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. A kellemes, 65 " képátló a(z) Ultra HD 4K felbontással együtt pont megfelelő a nagyszobába. A lenyűgöző, 4K felbontás négyszer nagyobb részletgazdagságot kínál, mint a hagyományos Full HD. Az Android TV technológia végtelen lehetőségeket kínál a multimédiás funkciók széles választékával. Az OLED technológia többrétegű képmegjelenítő struktúrával garantál maximális látószöget egészen a képernyő sarkáig. Nagy előnye ennek következtében a fekete szín hű visszaadása és a kiemelkedő kontraszt. A Smart TV technológia korlátlan lehetőséget kínál a multimédiás funkciók széles választékával.

A(z) 65'' Sony Bravia KD-65AF9 TV alapvető funkciói

  • A finom 4K felbontás tökéletes részletességet biztosít
  • Az OLED technológia rendkívül jó kontrasztot tesz lehetővé
  • 50 Hz frissítési frekvencia a sima képért
  • 50 Hz frissítési frekvencia a lenyűgözően finom képért, amit különösen mozgalmas sportmérkőzések nézése közben fogsz értékelni
  • 65" képátló
  • Ún. „piros gomb”, amivel pl. az adott csatorna programjai, videóarchívumok, vagy akár időjárásjelentések, híradók listáiról választhatunk
  • A hangvezérlő képesség megszünteti a hagyományos TV-vezérlés szükségességét
  • Beépített WiFi a hálózati csatlakozáshoz
  • Lehetőség pendrive-ra történő mentésre, a kedvenc filmek felvételére és bármikor történő visszajátszására
  • VESA szabványos tartóhoz előkészített nyílásokkal egymástól 400×200 mm távolságra pl állványra történő rögzítéshez
  • A DLNA multimédia protokoll lehetővé teszi akár külső feliratok hozzáadását is a médiatartalmakhoz
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lehet majd földi sugárzású TV-adást nézni

A(z) SONY televízió kivételes képminősége

Az igazán igényeseknek felső kategóriás TV jár. A(z) 65'' Sony Bravia KD-65AF9 lélegzetelállító felbontásával a legjobb választás. A 4K jelölés összesen négyszer annyi képpontot jelent a készüléken az átlagos Full HD televíziókhoz képest. Vagyis a kép 3840×2160 képpontot tartalmaz, ami magasfokú részletgazdagságot eredményez. Még ha közelebb ülsz sem gyengül a képminőség, tökéletesen éles marad. A finom képet különösen a Blu-ray lemezeknél használhatod ki. Még a kisebb felbontásban forgatott klasszikus filmeket vagy sorozatokat is megpróbálja feljavítani a televízió és a képük kiemelkedőbb lesz. A nagy felbontás nem várt plusz előnye az alkalmazások és egyéb funkciók simább működése, mivel ezek a TV-k erősebb hardvert kapnak.

A legfeketébb feketeség az OLED technológiával

A kivételes képminőség elérését támogatja az OLED technológia, amely lehetőséget ad arra, hogy minden egyes képpont szabadon változtassa a színét. Ennek a folyománya a tökéletes kontraszt és elsősorban az a lehetőség, hogy egyszerűen ki lehet kapcsolni a pixeleket és így el lehet érni a lehető legsötétebb fekete színt, miközben más technológiák maximum sötétszürkét tudnak megjeleníteni. Az OLED képernyők még gazdag, élénk színeikről is közismertek. A kiváló 50 Hz frissítési gyakoriság azt mutatja meg, hogy a készülék mekkora gyorsasággal tudja átrajzolni a képet és hogy jól illik az gyors, pörgős jelenetekhez, melyeket mindig zökkenőmentesen jelenít meg.

A(z) 65'' Sony Bravia KD-65AF9 csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

A beépített DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jeleket is képes kezelni, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. Kábeles adás esetében a(z) 65'' Sony Bravia KD-65AF9 ún. DVB-C tuneren keresztül lehet csatlakoztatni. A smart funkciók többségéhez internet szükséges, amelyhez hagyományosan, kábelen keresztül csatlakoztatható a készülék. Ha nem rendelkezel megfelelő kábellel a nappaliban, a televíziót az internethez csatlakoztathatod WiFi használatával is. Csakúgy, mint a számítógépen, a különböző szolgáltatások és alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is elérhető. Egy másik készülékkel történő párosításhoz a Bluetooth technológiát is támogatja. Praktikus funkció a pendrive-ról történő lejátszás képessége USB port segítségével. Ezzel a készülékkel külső meghajtóra is felvehetők tartalmak.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Apple TV, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,9 cm Kész!
    Magasság
    83,2 cm Kész!
    Mélység
    32 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,6 cm Kész!
    Tömeg
    35,6 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65'' Sony Bravia KD-65AF9 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia KD-65AF9. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Sony Bravia KD-65AF9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65AF9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65AF9.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ