30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

65 "Sony Bravia KD 65S8005C

Termékkatalógus
65 "Sony Bravia KD 65S8005C
Televízió ívelt 3D ANDROID SMART LED átlója 164 cm, 800Hz, 4K UHD 3840x2160, DVB-S2 / S / T2 / T / C, 4x HDMI, 3x USB, LAN, CI +, MHL, tükrözés, webböngésző, Wi-Fi, repro 20W, az energia . osztály
Kód:  WS1065i2 Termékszám:  KD65S8005CBAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65 "Sony Bravia KD 65S8005C

Tapasztalat 4K Sony - akkor nem néz vissza. Élje át újra kedvenc TV szórakoztató. Könnyedén vizsgálja alkalmazások, játékok és gyorsan növekvő választéka adások és az internet tartalom 4K, ami jön hozzád. BRAVIA televíziók, hogy több természetes színek - most részletesebben kidolgozza erős chip X1 4K technológia és annak pontos színleképezési. Hála a gazdag élénk színárnyalatok a vörös, zöld és kék teljesen ásni minden jelenetet.

legfontosabb jellemzői

  • Hajlított képernyős természetesebb észlelés, mélysége és torzítás nélkül
  • A legfinomabb festmény a piacon (Ultra HD)
  • Erőteljes chip X1 hozza lenyűgöző képminőséget mindenben
  • Motionflow XR sima kijelző gyorsan mozgó képek
  • Kép javítása akár 4K
  • Modern, testre szabható környezet Android TV
  • Big lemez tartja a sok filmeket és fotókat

Egy chip mindent megváltoztat

A nagy teljesítményű processzor 4K X1 kínál lenyűgöző képminőséget, bármit is nézzen. Minden forrás, TV-adás, a Blu-ray, DVD videó az internetre, a zseniálisan elemezzük, és a maximális felbontás javul a szint 4K. Merüljön el a lélegzetelállító képeket és lenyűgözően tiszta, természetes színeket és éles kontrasztot. 4K Processzor X1 fokozza részlet az új algoritmus, mint például a zaj daráló. Ez az új technológia lebontja a zaj a kis foltok alacsony intenzitású, amely fenntartja a természetes hatású textúra kép szórt, és szinte láthatatlan a zaj.

BRAVIA TV Android TV

A smart TV máris okosabb. Képzeld el az összes szórakoztató, hogy élvezni az okostelefonon vagy tablet a nagy képernyőn BRAVIA. Egy teljesen új platform Android TV Sony csatlakoztatását teszi lehetővé, és élvezze tartalom bármely alkalmazásból a filmek különböző eszközökön futó Android, sokkal könnyebb, mint korábban.

4K felbontású bármilyen forrásból

Sony're kész felfedezni a világot az igazi móka a 4K otthon. A BRAVIA kezeli a forrás a televízió és filmek lemezeket online videó. Kompatibilis a legújabb 4K felbontású előírásoknak, beleértve VP9, ??HDMI 50p / 60p és HEVC, élvezheti tartalmat, ma és a jövőben is.

Motionflow XR sima kijelző akciójelenetek

Élvezze a sima és éles részleteket még a gyorsan mozgó jelenetek a Motionflow XR. Ez az innovatív technológia létrehoz és beszúr extra felvételeket az eredeti is. Összehasonlítja a legfontosabb tényező, hogy számos vizuális képeket, majd kiszámítja a másodperc töredéke alatt, amikor a szekvenciák hiányoznak esemény. Režimy zahrnují také vkládání černého záběru, který zajistí opravdu filmový obraz bez rozmazání.

Vékony kialakítás a könnyű falra szereléshez

A vékony kialakítás elfér a nappali és egyszerűen csatolja a falra. A képernyő csak korlátozott minimális kerettel. Így teljes mértékben koncentrálni a szórakozás és élvezni festmény szinte az egész területet. Ez egy tökéletes kombinációja a forma és a funkció, így a magával ragadó vizuális élményt.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Telly Kész!
    SMART funkciók
    Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Fényérzékelő Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,2 cm Kész!
    Magasság
    89,3 cm Kész!
    Mélység
    28,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    84,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    10,8 cm Kész!
    Tömeg
    30,1 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65 "Sony Bravia KD 65S8005C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia KD 65S8005C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Sony Bravia KD 65S8005C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65 "Sony Bravia KD 65S8005C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65 "Sony Bravia KD 65S8005C.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ