A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

65" Sony Bravia KD-65X82J

Termékkatalógus
65" Sony Bravia KD-65X82J
4,8 4 értékelés
Televízió - SMART, ANDROID, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, hangvezérlés, Netflix, Disney+, Apple TV, Telly, Amazon Alexa, VESA 300×300, 20W hangszóró, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, G energiaosztály
Kód:  WS1019s1fx Termékszám:  KD65X82JAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Sony Bravia KD-65X82J

Szeretnéd, ha otthon is mozi minőségben élvezhetnéd a filmeket? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek SONY televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Azért, hogy a remek látványon túl tökéletes hangzásban legyen részünk, 20W-os hangszóró felel. Eme SONY Smart TV a korszerű Android operációs rendszert kapta, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín teszi tökéletessé. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 300×300 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 65
Televízió 65

65" Sony Bravia KD-65X82J TV alapvető tulajdonságai

  • Ezen SONY televíziónak köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia az akciójelenetek kedvelőinek
  • A fantasztikus látványt csak fokozza a tökéletes hangzás, amiért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett
  • Eme SONY Smart TV a korszerű Android operációs rendszerre támaszkodik
  • Direct LED háttérvilágítással van felszerelve
  • Egyéb funkciók HDR
  • Dolby Atmos és DTS Digital Surround biztosítja a tökéletes hangzást
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb népszerű funkciói közé tartozik hang-kalibrálás és automata hangerő szabályozás
  • Kedvenc filmed vagy sorozatod biztos elérhető az olyan alkalmazásokban, mint YouTube, Netflix, Disney+, Apple TV, Amazon Prime Video, SkyShowtime, Prima+, MAGENTA TV, Telly, SledovaniTV és Canal+

Lenyűgözően éles kép

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 65" képátló mellett. Ezen SONY televízió a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixelnek köszönhetően rendkívül éles kép megjelenítésére képes. A 4K jelölés azt jelenti, hogy négyszer annyi pixelt kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontást biztosít, így minden film vagy egyéb műsor minőségromlás nélkül streamelhető a képernyőre. Precíz zóna-háttérvilágítást biztosít a Direct LED technológia, amely dinamikusan alkalmazkodik a kép tartalmához, és a legjobb kontrasztot, illetve képalkotást garantálja.

Televízió 65
Televízió 65

LCD LED technológia, amely garantálja a valósághű és természetes színeket

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV hihetetlen látványt biztosít. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást biztosít, amelynek köszönhetően még világos helyiségekben is élvezhető lesz a filmezés. Az LCD panel mögött helyezték el a LED izzósort, amely segít elérni a tiszta képet.

Támogatja a HDR formátumot

Ez a televízió High Dynamic Range (HDR) technológiát használ a részletek jobb megjelenítésére a kép sötét és világos részein egyaránt. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, Dolby Vision és HLG. A HDR10 a jelenet maximális fényereje alapján állítja be a kép fényerejét. A Dolby Vision lehetővé teszi, hogy élvezzük a színárnyalatok széles skáláját meg maximális fényerő mellett is.

Televízió 65

A legújabb operációs rendszer korlátlan szórakozást rejt

Ez a remek Android smart TV számos hasznos funkciót tartogat, mint Amazon Alexa és Apple Home Kit. Lehetőségünk lesz vezeték nélkül tartalmat megosztani, vagy kitükrözni mobilunkat, illetve számítógépünket. A hangasszisztens útmutatóvá válhat az elektronika világában. Rendkívül gyorsan és egyszerűen megtalálhatjuk kedvenc videóinkat az alkalmazásokban, amit különösen a legfiatalabb nézők fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen megtalálják kedvenc meséjüket anélkül, hogy használniuk kellene a billentyűzetet. Ezentúl az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelhetjük. Csak nyomjunk meg egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk megjelenik a TV-n.

Televízió 65
Televízió 65

Használd ki a modern SONY tévé összes okos funkcióját

A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Az smart funkcióknak hála böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes társ minden háztartásba

Lehetővé teszi más intelligens eszközökhöz való csatlakozást olyan kapcsolódási lehetőségekkel, mint WiFi és Bluetooth. A moziszerű élményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Atmos és DTS Digital Surround. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást biztosít több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna továbbíthatja a lövés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang lényegesen pontosabban és valósághűbben terjed a térben. Ezen a TV-n lehetséges a hangkalibrálás, amely lehetővé teszi, hogy optimalizáljuk a hangbeállításokat a szoba akusztikai adottságainak vagy a személyes igényeinknek megfelelően. A TV kiértékeli azt a környezetet, ahol található, és optimalizálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt. Imádni fogod az automatikus hangerőszabályozó funkciót. Itt a TV valós időben figyeli az aktuális hangerőt, és automatikusan elkerüli a túl hangos vagy halk hangokat amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik.

Élvezd a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a remek SONY LCD LED TV biztosan lenyűgöz multimédiás funkcióival.

Méretek:

91,1 × 146,2 × 32,4 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

84,2 × 7,1 cm (magasság × mélység)

Tömeg:

25,4 kg

Maximális felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    130 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    193 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    130 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    193 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Amazon Alexa, Apple Home Kit Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    146,2 cm Kész!
    Magasság
    91,1 cm Kész!
    Mélység
    32,4 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    84,2 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,1 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    54,5 cm Kész!
    Tömeg
    25,4 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Sony Bravia KD-65X82J Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia KD-65X82J. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Sony Bravia KD-65X82J. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65X82J. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia KD-65X82J.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ