30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

65" Sony Bravia KD-65XE7005

Termékkatalógus
65" Sony Bravia KD-65XE7005
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART LED, 164 cm, 4K Ultra HD, 200Hz Motionflow XR, HDR, 4K X-Reality PRO Live Colour, dinamikus kontraszt növelésére, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, 3x HDMI, 3x USB, CI + DLNA, Wi-Fi, Miracast, HbbTV, USB HDD felvétel, web böngésző, VESA, 2x 10W hangszóró
332 940 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WS1019k3 Termékszám:  KD65XE7005BAEP Gyártó honlapja:
65" Sony Bravia KD-65XE7005 332 940 Ft Felbontott raktáron

65" Sony Bravia KD-65XE7005

65" Sony Bravia KD-65XE7005 egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Magas dinamikai tartomány 4K-ban

Ez a Sony Bravia KD-65XE7005 televízió ötvözi a 4K felbontás kiváló élességét a fényerővel, színekkel és a magas dinamikai tartomány (HDR) részletgazdagságával. Ennek köszönhetően pedig végre lehetőséged adódik megtapasztalni az eddig soha nem látott részleteket még a sötét vagy a napsütéses részeknél is.

A HDR-t még játék közben is kiélvezheted

 

Ez A 4K HDR televízió ideális barátja a PlayStation 4 és a PlayStation 4 Pro játékkonzoloknak. Ideje tehát kipróbálni a játékok szórakoztató világát most már élő textúrákkal és szebb színekkel.

Minden részlet a 4K X-Reality PRO-nak köszönhetően

A 4K X-Reality PRO technológiával végre megtapasztalhatod a rendkívüli látványvilágot. Minden pixel precízen van beállítva, ráadásul minden egyes jelenet is analizálva van, és összehasonlításra kerül a speciális képadatbázissal, amely külön-külön foglalkozik a struktúrával, kontraszttal, színvilággal és a képernyő széleivel. Tehát bármit is nézz, a különbséget azonnal észre fogod venni.

Magával ragadó hanghatás

A ClearAudio+ üzemmód tökéletesen beállítja majd a hangot, hogy az a legnagyobb élménnyel szolgálhasson. A zenék, a párbeszédek és a térhatás mind-mind magasabb tisztaságú lesz, mint valaha. A Clear Phase pedig ügyel a folyamatosságra és a frekvencia kiegyensúlyozottságára.

Sony Bravia KD-43XE7077- lehengerel a kidolgozott designjával

A panel egy keskeny alumíniumházban kapott helyet, amelynek köszönhetően nemcsak hogy nagyszerűen néz ki, de tökéletesen is beleillik minden helyiség nyugalmába. A látványos megjelenésébe nem fognak belerondítani az ormótlan kábelek, ugyanis ennek érdekében egy okos kábelrendezés is be lett készítve, amelynek köszönhetően a kábelek tökéletesen el lesznek rejtve.

 

A gyönyörű alumíniumkivitel csúcskategóriás megjelenést kölcsönöz a televízió számára.

Sony Bravia KD-49XE7077

Az egyedülálló állványba az összes kábelt elrejtheted, legyen szó set-top-box-ról vagy Blue-ray lejátszóról.

Sony Bravia KD-49XE7077

Youtube egy kattintással

A beépített Wi-Fi segítségével végre lehetőséged adódik a szórakozás streamelésére a vezeték nélküli otthoni hálózatodon és az interneten mindenféle otromba kábelek nélkül. Térj azonnal a lényegre! Az ezt a célt szolgáló nyomógombok a távirányítón azonnal a YouTube-ra vagy a Netflixre visznek Téged, ahol már le is játszhatod a kedvenc videóid. A képernyőmegosztás pedig lehetővé teszi számodra az okostelefonod tartalmának a megjelenítését a televízió kijelzőjén. Minden élményed felnagyíthatod, és egy nagy kijelzőn keresztül meg is oszthatod a családoddal és a barátaiddal.

 
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145,4 cm Kész!
    Magasság
    90,5 cm Kész!
    Mélység
    26,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    84 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,4 cm Kész!
    Tömeg
    22 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Sony Bravia KD-65XE7005
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ