A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

65'' Sony Bravia LED KE-65XH9096

Termékkatalógus
65'' Sony Bravia LED KE-65XH9096
5 4 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 164cm, 4K Ultra HD, 100 / 120 Hz, Direct LED, HDR10, Dolby Vision és HLG, Local Dimming technológia, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Google Asszisztens, Android operációs rendszer, 300×300 VESA, 20 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos és DTS Digital Surround, G energiaosztály
Kód:  WS1019x9gb Termékszám:  KE65XH9096BAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65'' Sony Bravia LED KE-65XH9096

Sony Bravia KE-65XH9096 Full Array LED Android TV gyönyörű képpel és térhatású hangzással

A Sony Bravia KE-65XH9096 televízió 164 cm-es képátlóval büszkélkedhet, lenyűgöző 4K felbontással jeleníti meg a különféle tartalmakat. A HDR10 szabvány és a kifinomult TRILUMINOS kijelző gondoskodnak az eltérő színárnyalatok valósághű megjelenítéséről. A televízió számos okos funkcióval érkezik, amelynek hála a tévénézés illetve a televízió vezérlése teljesen természetes és nagyszerű élmény egyben. A Sony Bravia KE-65XH9096 VESA kompatibilis, tehát biztonságosan felszerelhető a falra. Elhelyezheted a talpán vagy felszerelheted a falra, a letisztult formatervezésnek és a minimalista kereteknek hála ízlésesen egészít ki minden belső teret. A Sony Bravia KE-65XH9096 beépített 20 wattos hangszórókkal biztosít tiszta, maximálisan teljes hangzást. Az Android rendszerrel számos hasznos alkalmazás áll a rendelkezésedre. A Sony Bravia KE-65XH9096 TV ideális készülék a PlayStation rendszer számára.

A Sony Bravia KE-65XH9096 Full Array TV főbb jellemzői

  • Lenyűgöző 4K felbontás
  • Fekete színű dizájn
  • 164 cm-es képátló
  • Modern és elegáns kialakítás vékony keretekkel
  • Minőségi 20 W-os hangszórók
  • Támogatja a különféle videoformátumokat
  • Könnyen csatlakoztathatod az okostelefont vagy USB-t a tévéhez
  • Full Array LED közvetlen háttérvilágítás
  • HDR10 nagy dinamikatartomány
  • 4 hangmód (Normál, Zene, Mozi, Sport)
  • DTS térhatású hangzás (digitális térhatású hangzás)
  • Dolby Atmos támogatás
  • Dolby Video, HLG
  • Dinamikus kontraszt és színjavítás
  • X-Motion Clarity (100 Hz)
  • Csatlakozik az internethez Wi-Fi vagy kábel segítségével
  • VESA kompatibilitás
  • Bluetooth 4.2
  • Beépített 16 GB-os tárhely

A Sony Bravia KE-65XH9096 Full Array Android TV előnyei

Élénk kép nagy kontraszttal

A nagy felbontás, a modern processzor és a fejlett kijelző kombinációja gondoskodik a maximális nézői élményről.

Első osztályú hangzás

A magas hangszórókkal a hangzás a képernyőhöz igazodik, ezáltal mindig a jelenet megfelelő részében hallod majd az egyes hangokat.

Kifinomult kialakítás

A Sony Bravia KE-65XH9096 televízió keskeny kerete egyáltalán nem zavar majd, így mindig az éppen lejátszott tartalomra koncentrálhatsz.

Élvezd a tartalmakat az alkotók szemével

A Sony Bravia LED KE-65XH9096 számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a filmek megtekintését stúdió minőségben.

Egyetlen részletet sem tévesztesz szem elől

A Sony Bravia KE-65XH9096 TV modern processzorral rendelkezik. Ez a processzor elemzi az adatokat a kontraszt növeléséhez minden jelenetben, így megannyi részletet tekinthetsz meg.

Sony Bravia KE-65XH9096 valósághű kontraszttal

A Full Array LED egy különleges technológia, amely az egyesével megvilágított LED diódás zónákat alkalmazza. Ennek hála a televízió még világosabb és még sötétebb területek megjelenítésére képes, így tehát sokkal valósághűbbnek hat a kontraszt. Az X-tended Dynamic Range™ technológia még tovább igazítja a fényerőt, hogy a Sony Bravia KE-65XH9096 TV több tükröződést és mély fekete színárnyalatokat jeleníthessen meg még az árnyékban is.

Sony Bravia LED KE-65XH9096

Szélekig érő csúcsminőségű LCD panel

Sony Bravia LED KE-65XH9096

Normál Full Array LED háttérvilágítás

Sony Bravia LED KE-65XH9096

Full Array LED és X-tended Dynamic Range a Sony-tól

Az objektumok javítása HDR-rel

Az Object-based HDR remaster technológia elemzi a Sony Bravia KE-65XH9096 képernyőjén megjelenő objektumok színét és ennek megfelelően szabályozza a kontrasztot. Az egyesével feljavított tárgyaknak köszönhetően a televízió nagyobb mélységet és részletgazdagabb textúrát képes elérni.

Élvezd a legapróbb részleteket is a 4K felbontással

A Sony Bravia KE-65XH9096 TV modern 4K HDR Processor X1 processzort alkalmaz, amely részletekben gazdag 4K felbontású képet kölcsönöz. Amennyiben 2K vagy Full HD felbontású filmet tekintesz meg, a televízió automatikusan, a 4K X-Reality™ PRO technológia segítségével felskálázza azt szinte 4K minőségre.

Fedezd fel a színek világát a Sony Bravia KE-65XH9096 TV-vel

A Sony televíziók különleges TRILUMINOS kijelzővel büszkélkedhetnek, sokkal szélesebb színskálát kínálnak, mint amihez már hozzászokhattál. Ennek hála a Sony Bravia KE-65XH9096 TV televízión a különféle színárnyalatok és a világ is valósággal életre kel a nappaliban.

Még a gyors jelenetek is tiszták és élesek lehetnek

A Sony Bravia KE-65XH9096 televízió az X-Motion Clarity™ technológiával kölcsönöz tiszta, éles és sima képet. Ez a technológia minden egyes képkockát önállóan szabályoz és állítja a fényerőt, így egyetlen részletről sem maradsz le.

A Dolby Vision és a HDR együttműködése

A Sony Bravia KE-65XH9096 a Dolby Vision technológiával és nagy felbontású szabvánnyal (HDR) dolgozik, így filmek vagy sorozatok megtekintése közben magával ragadó élményben lehet részed. Az egyes jelenetek valósággal életre kelnek az élénkebb színekkel, a sötétebb feketével és a világosabb fényekkel.

Netflix Calibrated Mode

Ezt a módot az eredeti Netflix streaming szolgáltatásnak fejlesztették ki. Lehetővé teszi a képi világ olyan szintű élményét a Sony Bravia LED KE-65XH9096 képernyőjén, ahogyan az alkotók megálmodták.

Vedd körül magadat minőségi hangzással

A Sony Bravia LED KE-65XH9096 TV 20 W-os hangszórókkal minden irányból érkező tiszta hangzást garantál, amelynek hála mindig az események kellős közepén találhatod magadat.

Acoustic Multi-Audio

A Sony Bravia LED KE-65XH9096 TV hátulján két magas hangszóró helyezkedik el, amelyekkel követi a képernyőn megjelenő tartalom mozgását és mindig a megfelelő hangzást nyújtja.

Mindenütt elérhető hangzás a Dolby Atmos-szal

A Sony Bravia KE-65XH9096 bármilyen tartalom megtekintése esetén átfogó élményt nyújt. Nemcsak nagyszerű képet, hanem tökéletes hangzást biztosít. A Dolby Atmos technológiának hála a hangzás nemcsak a tévékészülék elejéről, hanem a tetejéről is érkezik.

Az S-Force Front Surround többdimenziós hangzást nyújt

Ez a technológia olyan térhatású hangzást generál, amely vetekszik több különálló hangszóróból érkező hangzással. Ennek köszönhető, hogy még inkább elmerülhetsz a filmnézés élményében.

A speciális formájú X-Balanced Speaker hangszóró érdeme a kiváló minőségű hangzás

Sony Bravia LED KE-65XH9096

Hagyományos kerek hangszóró

A hagyományos hangszóróból érkező hangzás megfelelő, azonban ez egy dizájnos megoldás.

Sony Bravia LED KE-65XH9096

Vékony ovális hangszóró

A televízió formájának karcsúsításával kisebb lesz a hangszóró is.

Sony Bravia LED KE-65XH9096

X-Balanced Speaker hangszóró

A Sony Bravia LED KE-65XH9096 TV olyan különleges hangszórókkal rendelkezik, amelyek nagyszerű hangzást nyújtanak, miközben a televízió megőrzi vékony kialakítását.

Az elegáns dizájn minden belső térbe illik

A Sony Bravia KE-65XH9096 remekel a megjelenés terén is. A televízió keskeny, letisztult kerete lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a képernyőre koncentrálj. Kifinomult formatervezésével a Sony Bravia televízió zökkenőmentesen olvad egybe a belső térrel és ízlésesen egészíti ki azt.

Sony Bravia LED KE-65XH9096

Keskeny alumínium keret

Ennek köszönhetően teljesen átadhatod magadat annak, ami éppen a képernyőn történik.

Sony Bravia LED KE-65XH9096

Szolid állvány

A Sony Bravia KE-65XH9096 televízió állvány két pozíciót kínál - a keskeny vagy a széles felszereléshez.

Sony Bravia LED KE-65XH9096

Fém állvány

A keskeny fém állvány elegáns, nem zavarja a helyiség dizájnját.

Beszélhetsz is hozzá

A Sony Bravia KE-65XH9096 fejlett hangvezérléssel érkezik, ez lehetővé teszi számos alkalmazás, film vagy más program azonnali indítását. Neked csak ki kell adnod az utasítást.

Az Android TV különféle alkalmazásokat kínál

Fedezd fel a Sony Bravia KE-65XH9096 TV által kínált hihetetlenül széleskörű alkalmazásokat. Legyen részed több szórakozásban és élményben a sokkal több alkalmazással.

Nem kell többé várnod

A Sony Bravia KE-65XH9096 TV minden eddiginél gyorsabban indítja el az alkalmazásokat - a Netflixet például akár 3× gyorsabban, mint ezelőtt.

A Sony Bravia KE-65XH9096 támogatja az Apple AirPlay és az Apple HomeKit funkciókat

Az Apple Airplay segítségével megoszthatod az iPhone, iPad vagy Mac készülékek audió és videófájljait közvetlenül a Sony Bravia KE-65XH9096 TV képernyővel. Emellett lehetőséged van a televíziók és műsorok megtekintésére az Apple TV alkalmazásból is.

Egyetlen gombnyomással kiválaszthatod kedvenc műsorodat a Netflix-en

A maximálisan kényelmes műsorválogatás érdekében a Sony Bravia KE-65XH9096 TV távirányítója rendelkezik egy különleges Netflix gombbal, amelynek megnyomása után az alkalmazás azonnal elindul.

Hozd ki a legtöbbet okostelefonodból a Chromecast segítségével

A Sony Bravia KE-65XH9096 Android TV beépített Chromecast szolgáltatással rendelkezik, ennek hála teljes minőségben továbbíthatod az összes videót, fotót, alkalmazást vagy játékot a telefon kijelzőjéről a televízió képernyőre. Csupán egyetlen kattintás és az Android vagy iOS okos készülék kívánt tartalmát megjeleníti a Sony Bravia KE-65XH9096 TV képernyője.

Intelligens távirányító

A Sony Bravia KE-65XH9096 TV-hez HDMI kábel segítségével csatlakoztathatsz set top boxot vagy más készüléket, úgy hogy lehetőséged lesz mindent irányítani egyetlen távirányítóval. Ez az intelligens távirányító új lekerekített formatervezéssel rendelkezik és a gombok sokkal jobb elosztásával, ezáltal a Sony Bravia KE-65XH9096 TV és más eszközök vezérlése teljesen könnyű és intuitív.

Automata kalibráló szoftver

A Sony Bravia KE-65XH9096 Full Array TV a Calman automata kalibráló szoftvert használja, egy olyan eszköz, amely precízen kalibrálja és finomhangolja a televízió kijelzőjét és a színek megjelenítését. Ez a kalibrálás teszi lehetővé a valósághű színek megtekintését.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    121 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    188 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    121 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    188 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2020 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Kompozit Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    145 cm Kész!
    Magasság
    90,3 cm Kész!
    Mélység
    33,8 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    112,8 cm Kész!
    Tömeg
    23,2 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65'' Sony Bravia LED KE-65XH9096 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65'' Sony Bravia LED KE-65XH9096. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65'' Sony Bravia LED KE-65XH9096. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65'' Sony Bravia LED KE-65XH9096. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65'' Sony Bravia LED KE-65XH9096.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ