30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

65" Sony Bravia OLED XR-65A75K

Termékkatalógus
65" Sony Bravia OLED XR-65A75K
4,6 5 értékelés
Televízió - Google TV, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Acoustic Surface Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, F energiaosztály
Kód:  WS79110 Termékszám:  XR65A75KAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" Sony Bravia OLED XR-65A75K

Ajánlott ehhez a modellhez

A Sony BRAVIA XR-65A75K okostévé látványos OLED képet és újgenerációs hangzást kínál

Szereld fel nappalijdat az új Sony BRAVIA XR-65A75K Android okostévével, és élvezd a részletes 4K felbontást 65"-es képátlóval! A fejlett technológiák és algoritmusok segítségével sima és részletes képet élvezhetsz, közel valósághű színekkel. A Sony BRAVIA XR-65A75K okostévé nagy előnye az OLED panel használata. A Sony BRAVIA XR-65A75K tévét LAN kábelen vagy vezeték nélkül, Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. Az Acoustic Surface Audio, a Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiák biztosítják a moziszerű élményt. A térhatású hangzás 40 W összteljesítményű hangszórókból származik. Az Android TV több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, mint például a Hybrid Log-Gamma és a HDR10. A készülék a 300 x 300 mm-es VESA szabvány szerinti konzol segítségével falra szerelhető.

A Sony BRAVIA XR-65A75K OLED okostévé legfontosabb jellemzői

A TV képátlója 65", és 4K felbontással működik

VESA 300 × 300 mm-es szabványú TV-tartóval a falra szerelhető

A Sony BRAVIA XR-65A75K csodálatos OLED panelt használ a páratlan képminőség érdekében

Kivételes hangminőség, beleértve a Dolby Atmos technológiát is

A Sony BRAVIA XR-65A75K Androidot használ, hogy számos intelligens funkciót és alkalmazást kínáljon

A Sony TV előnye a Google TV támogatás is

Külső HDD csatlakoztatása után felveheted kedvenc műsoraidat

Integrált 16 GB-os tárhely alkalmazásokhoz stb.

A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart

Az internethez Wi-Fi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz

A Sony BRAVIA XR-65A75K TV támogatja a hangvezérlést

A Sony BRAVIA XR-65A75K TV alkatrészei újrahasznosított műanyagból készültek

A tévén speciális játékmód is található a gamerek számára

A Sony BRAVIA XR-65A75K okostévé előnyei

Elképesztő, páratlan képmélység

Az XR Contrast technológia a fényerőt a világosabb fénypontok és a mélyebb feketék megjelenítése érdekében állítja be. Ez lélegzetelállító kontrasztot biztosít a Sony BRAVIA XR-65A75K televízió számára. Az OLED panelnek köszönhetően az árnyékok vagy a túlzott fényerő miatt a legapróbb részletek sem vesznek el.

A Sony BRAVIA XR-65A75K minden színt precízen jelenít meg

A Sony okostévé széles színskálával működik. Az XR TRILUMINOS PRO algoritmusnak köszönhetően a Sony BRAVIA XR-65A75K tévé minden részletében képes a természetes színárnyalatok reprodukálására, ezáltal valósághű színvisszaadást biztosít.

A Sony BRAVIA XR-65A75K képes reprodukálni az elveszett textúrákat

A Sony BRAVIA XR-65A75K televízió az XR 4K Upscaling funkcióval bármilyen tartalmat vagy forrást képes közel 4K felbontásra konvertálni. A Cognitive Processor XR rengeteg adattal rendelkezik az elveszett textúra és részletek helyreállításához.

A Sony BRAVIA XR-65A75K támogatja az Acoustic Center Sync funkciót

A Sony BRAVIA XR-65A75K tévé Sony soundbarral való összekapcsolása egy kiemelkedőbb központi hangszórót eredményez, amely tisztább és teljesebb hangvisszaadást biztosít. A hang tökéletesen illeszkedik mindahhoz, ami a képernyőn történik.

Hagyd, hogy a 3D-s térhatású hang körülvegyen

Bármit is nézel, biztos lehetsz benne, hogy térhatású hangzás vesz majd körül! A Sony BRAVIA XR-65A75K az XR Surround technológiát használja a térhatású hangzás megteremtéséhez, hogy átfogó tartalomnézési élményt nyújtson.

A Sony BRAVIA XR-65A75K kiemeli a hangokat a párbeszédek során

A Sony BRAVIA XR-65A75K okostévé automatikusan megnöveli a párbeszédek hangerejét a Voice Zoom 2 technológia segítségével, amely felismeri a hang típusát, elemzi azt, majd növeli a hangerősséget.

A Sony BRAVIA XR-65A75K nagyszerű teljesítménye

Fényérzékelők

A Sony BRAVIA XR-65A75K televízió képernyője fényérzékelőkkel rendelkezik, amelyek a szobában uralkodó fényviszonyoktól függően állítják be a képernyő fényerejét.

A Sony BRAVIA XR-65A75K minimális kerettel rendelkezik

A Sony BRAVIA XR-65A75K televízió teljesen minimális fémkerettel rendelkezik, így te csak magadra és a képre összpontosíthatsz, nem pedig a keretre.

Prémium alumínium állvány

A laminált alumínium állványt úgy tervezték, hogy illeszkedjen mind a Sony BRAVIA XR-65A75K tévéhez, mind a belső térhez.

Sony BRAVIA XR-65A75K

A Sony BRAVIA XR-65A75K TV belsejében egy kognitív intelligenciával rendelkező processzor található

Az egyedülálló Cognitive Processor XR processzor a tévénézést egy újabb szintre emeli. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony BRAVIA XR-65A75K tévé tudja, hogyan látnak és hallanak az emberek. Ezért kapsz egy optimalizált képet és hangot, amellyel az akció sűrűjében találod magad.

Lásd a 4K képet úgy, ahogy a szemünk érzékeli

A Sony BRAVIA XR-65A75K valósághű mélységű képeket nyújt. A forradalmi processzor elemzi az emberi nézőpontot, és egy pillanat alatt rengeteg elemet képes átnézni és optimalizálni. Ez a technológia az OLED panellel együtt működik, így a Sony BRAVIA XR-65A75K televízió rendkívül valósághű, tiszta feketével rendelkező képet eredményez.

A Sony BRAVIA XR-65A75K elmosódásmentes képet jelenít meg

A tévé intelligens mozgásfeldolgozással működik, így a sport- és akciójeleneteket zökkenőmentesen, zavaró elmosódás nélkül nézheted. Az XR Motion Clarity technológia elemzi az adatokat annak érdekében, hogy a Sony BRAVIA XR-65A75K tévén az eredményül kapott kép tiszta és egyenletes legyen.


A hangszóró a teljes képernyő

Az Acoustic Surface Audio+ technológia a képernyőt átalakítók segítségével többcsatornás hangszóróvá alakítja. Így olyan hangzásban lehet részed, amely tökéletesen összhangban van a képernyőn zajló eseményekkel. A kép és a hang tökéletes harmóniája igazán mély élményt nyújt.

A fekete színek tökéletes megjelenítése

Az OLED panelben található XR OLED Contrast Pro technológia biztosítja, hogy a Sony BRAVIA XR-65A75K tévé felerősítse a színeket és a kontrasztot a világos területeken - így rendkívül gazdag feketével és kiváló fényerővel élvezheted a jeleneteket. A Cognitive Processor XR processzorral együtt ugyanúgy javítja a képet, ahogyan az emberi szem fókuszál, így nem maradsz le a részletekről a világos fénypontokban és a sötét árnyékokban sem.

A Sony BRAVIA XR-65A75K magával ragadó hangzással tölti meg a nappalidat

Az Acoustic Surface Audio technológiával a hang a Sony BRAVIA XR-65A75K képernyőből jön. A hátoldalon lévő jelátalakítók a képpel együtt mozgó akusztikát hoznak létre. A hangszórókkal kombinálva az A75K tisztább hangzást és moziszerű élményt nyújt az otthonodban.

A Sony BRAVIA XR-65A75K támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit technológiát és beépített Chromecast funkcióval rendelkezik

Ha van iPhone készüléked, értékelni fogod, hogy a Sony BRAVIA XR-65A75K televízió támogatja az Apple AirPlay / Apple HomeKit szolgáltatást. Ez lehetővé teszi, hogy kényelmesen csatlakoztasd tévédhez, és videót és hangot streamelj a Sony BRAVIA XR-65A75K tévé képernyőjére. A beépített Chromecast segítségével könnyedén streamelhetsz videókat, fényképeket és egyebeket az okostelefonodról a Sony BRAVIA XR-65A75K TV készülékre. Csak nyomd meg az egyetlen gombot a készüléken, és a telefonod segítségével egészen új dimenziókat nyithatsz meg!

A Sony BRAVIA XR-65A75K okos távirányítót használ

Az összes csatlakoztatott eszközt egyszerűen, egyetlen okos távirányítóval vezérelheted. Például csupán egyetlen gombnyomással bekapcsolhatod kedvenc streaming szolgáltatásodat a Sony BRAVIA XR-65A75K televízión.

A Sony BRAVIA XR-65A75K kíméli a környezetet

A Sony BRAVIA XR-65A75K kiválasztott alkatrészei újrahasznosítható műanyagból készülnek. A speciális háttérvilágítási technológiának köszönhetően pedig az energiafelhasználás még működés közben is jelentősen alacsonyabb.

Tarts videokonferenciákat a Sony Bravia XR-65A75K-val

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet alkalmazás támogatásával a BRAVIA CAM-hez csatlakoztatott Sony Bravia XR-65A75K televízió segítségével könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciákhoz, akár a családoddal, a barátaiddal vagy a munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM kamera emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

A Sony BRAVIA XR-65A75K okostévé a helyiség körülményeihez igazítva optimalizálja a képet és a hangot

Sony

A Sony BRAVIA XR-65A75K precíz akusztikai kalibrációt használ

Nem számít, hová ülsz. A Sony BRAVIA XR-75A83K tévé képes felismerni a pozíciódat, és testre szabja a hangkimenetet, ezáltal úgy élvezheted a hangot, mintha közvetlenül a képernyő előtt ülnél.

Sony

Kifejezetten a Netflix-hez kialakított móddal

A Sony BRAVIA XR-65A75K televízió repertoárjában egy, az eredeti Netflix műsorokhoz kifejlesztett üzemmód áll rendelkezésre. Ennek köszönhetően a szerző jövőképe és szándéka teljes mértékben megmarad.

Sony

A Sony BRAVIA XR-65A75K IMAX Enhanced tanúsítvánnyal rendelkezik

Ez a tanúsítvány biztosítja, hogy a Sony BRAVIA XR-65A75K televíziód hűen adja vissza a képet és a hangot.

Élvezd a moziélményt

A Sony BRAVIA XR-65A75K okostévé támogatja a Dolby Vision technológiát, így a jelenetek szó szerint életre kelnek a szemed előtt. Az Doly Atmos technológiának hála térhangzással telik meg a nappali.

A Sony BRAVIA XR-65A75K nagyszerű kontraszttal rendelkezik

Az XR OLED Contrast javítja a színeket és a kontrasztot a képernyő világos területein, és valódi, gazdag feketéket jelenít meg. Ennek köszönhetően erőteljes kontrasztot élvezhetsz, így minden részletgazdag és tiszta lesz még a sötét árnyékokkal és az erős fényvisszaverődéssel tarkított részeken is.

Élvezd a határtalan szórakozást

A Sony BRAVIA XR-65A75K televízión rengeteg film vár rád. A Pure Stream és az IMAX Enhanced funkciók gondoskodnak arról, hogy minden, amit nézel, kivételes minőségű legyen.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    96 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    96 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    112 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,8 cm Kész!
    Magasság
    91 cm Kész!
    Mélység
    33,8 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,3 cm Kész!
    Tömeg
    22,9 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Sony Bravia OLED XR-65A75K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia OLED XR-65A75K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Sony Bravia OLED XR-65A75K. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia OLED XR-65A75K. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia OLED XR-65A75K.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ