Shop roku Akvizice ApF HU

65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L

Termékkatalógus
65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L
2,7 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
+ ajándék ebben az értékben 39 990 Ft Előfizetéses Sony BRAVIA CORE 24 hónapig
Televízió - Google TV, OLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, Apple Airplay 2, 60 W hangszóró, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
1 387 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WS79110b Termékszám:  XR65A95LAEP Gyártó honlapja:
65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L 1 387 990 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

1 406 430 Ft
Szett megvásárlása

65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L

Ehhez a modellhez ajánlott

A95L modellsorozat

Prémium okostévé új QD-OLED panellel

A Sony Bravia XR-65A95L rengeteg szórakozást hoz a nappaliba - legyen szó tévéműsorok, filmek nézéséről vagy játékról. A pontos színvisszaadás és a nagy fényerő a továbbfejlesztett QD-OLED panelnek köszönhető, amely akár 200%-kal nagyobb fényerővel rendelkezik, mint a hagyományos OLED panelek. Ahhoz, hogy a filmezés élménye teljes legyen, a készüléknek megfelelő hangrendszerrel is rendelkeznie kell. A Sony Bravia XR-65A95L okostévé 60 W összteljesítményű hangszórókkal lett ellátva. A Dolby Atmos és Dolby Vision technológiák, amelyek általában a mozitermek jellegzetességei, hozzájárulnak az egyedülálló nézési élmény megteremtéséhez. A Dolby Vision javítja az összképet, a Dolby Atmos pedig a térhangzásról gondoskodik. A Sony XR-65A95L a játékosok számára is tökéletes televízió, mivel számos izgalmas funkcióval könnyíti meg a játékot. A Sony okostévéje több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, például a HLG-t és a HDR10-et. A televízió VESA-konzol segítségével falra rögzíthető.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV
Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV legfontosabb jellemzői

Az XR kognitív képfeldolgozó processzornak és a QD-OLED panenek köszönhetőenaz XR-65A95Ljobban visszaadja a színeket, világosabb képet, részletgazdag 4K felbontástés jobb kontrasztot biztosít a sötét jelenetekben

A 60 W-os Sony hangszórók tisztább és kifejezőbb párbeszédet biztosítanak

ASurface Audio+ technológia hangszóróként működik a TV képernyőjén

A Google TV könnyű hozzáférést biztosít a tartalmak széles választékához, és a Sonyaz XR-65A95L-ta legintuitívabb okostévé teszi

A PlayStation 5 konzol exkluzív funkcióival és játékmenüjévela Sony XR-65A95Lnagyszerű választás a PlayStation 5 játékosok számára

Az energiatakarékos beállítások egyszerű, egyablakos vezérlése az Eco Dashboard felülettel

Prémium háttérvilágítású alumínium távirányító mellékelve

Dolby Vision és Dolby Atmos technológia a moziszerű élményért

Elegáns formatervezésű állvány

Falra szerelhető VESA szabványú TV-tartóval

Az intelligens eszközökhöz, soundbarokhoz és az internethez való csatlakozás Bluetooth, Wi-Fi és LAN-kábel segítségével történik

BRAVIA CAM kamera mellékelve

A Time Shift technológiával a Sony televízió tudja, ha elhagyod a szobát, és szünetelteti a műsort, amíg távol vagy

Kiváló kép és hang

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony XR-65A95L tiszta képpel és nagyszerű színekkel rendelkezik

Merülj el teljesen a kivételes képminőségben a tiszta feketével és a nagy fényerővel a nagyszerű mélység és a textúrák érdekében! Az alkalmazott OLED panelt az XR OLED Contrast Pro technológia javítja. Ennek köszönhetően a Sony Bravia XR-65A95L okostévé kiváló kontrasztot biztosít. Ráadásul a QD-OLED panel még szögből nézve sem torzítja a képet, így a nappaliban is bátran nézhetsz filmeket. A Sony Bravia XR-XR-65A95L Google TV óriási előnye a széles színskála és a nagyszerű színvisszaadás. A Triluminos Pro algoritmus olyan árnyalatok és színek széles skáláját kínálja, amelyekkel más tévékészülékeknél nem gyakran találkozhatsz. Könnyű teljesen elmerülni a filmek, tévéműsorok és játékok nézésében. A Sony XR-65A95L okostévé a prémium XR processzornak köszönhetően tiszta és precíz színes képet nyújt. Valós időben képes elemezni a felvételeket, a kontrasztot és a fényerőt, és beállítani a színeket, hogy lélegzetelállító képet kapj. A Dolby Vision támogatás csak hab a tortán, mivel ez a technológia általában a nagy mozivásznakhoz kapcsolódik. A Sony Bravia XR-65A95L televízión mindent úgy láthatsz, ahogyan az a valóságban is kinéz.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony XR-65A95L az X-Balanced hangszórók magával ragadó hangzásával nyűgöz le

ASony XR-65A95L okostévébeépített X-Balanced hangszóróegységek kiváló minőségű hangzást és erőteljes basszust biztosítanak a még jobb nézési vagy játékélmény érdekében. Az egyedi, nem kör alakú kialakítás maximalizálja a hangszóró membrán felületét. A Surface Audio+ technológiának hála a Sony tévé képernyője maga is hangszóróként működik, akárcsak a mozivászon. A beépített működtető elemek láthatatlanul rezegtetik a készülék képernyőjét, és ezzel rendkívüli akusztikát teremtenek. A Sony Bravia XR-65A95L televízió támogatja a Dolby Atmos technológiát a teljesen térhatású hangzás érdekében.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony XR-65A95L ideális PS5-höz

Van PlayStation 5 konzolod? Ebben az esetben a Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízió tökéletes választás a számodra. A TV felismeri, hogy a konzol csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban van. Közvetlenül ezután automatikusan átvált alacsony késleltetési módra HDMI 2.1-ben. Ez lehetővé teszi a jobb és simább játékélményt.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Környezetbarát termék a környezet iránti érzékkel

A Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízióa SORPLAS nevű speciális anyagból készül, amely 99%-ban újrahasznosított műanyagból áll. Ezért is fenntarthatóbb a televízió. Ráadásul az okostévé eszközöket kínál az energiaköltségek megtakarításához. Az új ECO Dashboard könnyen használható, sőt, mi több, minél több környezetbarát beállítást kapcsolsz be, annál jobban nő a virtuális fád. A környezetbarát beállításokkal akár 32%-kal több energiát takaríthatsz meg. A Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízióautomatikus energiatakarékos üzemmóddal és számos egyéb energiatakarékos intézkedéssel rendelkezik. Ráadásul a csomagolás, amelyben a Sony Bravia TV készüléket kapod, öko kartonból készült, és kevesebb tintát, valamint műanyagot tartalmaz.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A BRAVIA CORE alkalmazás rengeteg minőségi tartalmat kínál

AA Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televíziómellé 24 hónapos előfizetést kapsz a BRAVIA CORE filmalkalmazásra. Ez megnyitja az utat a legújabb címek és klasszikusok előtt, akár 4K HDR és IMAX Enhanced változatban is. Lehetővé teszi, hogy több részletet, színt és kontrasztot láthass a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom, vagy például az 1984-es Szellemirtók film. Ezenkívül a BRAVIA CORE a legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtár, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni. A 24 hónapos előfizetéshez 10 filmkredit is jár, amelyekkel kiválasztott filmeket oldhatsz fel.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Okostévé minimalista kialakításban

Koncentrálj arra, ami számít - a képre. ASony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízió stílusos és ultravékony, szinte keretnélküli kivitelt kapott. Az állványt úgy tervezték, hogy illeszkedjen a tévéhez és a környezetéhez, és a soundbart is elhelyezheted közte.

A televízió szórakoztatásra született

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L nagyszerű partner a játékhoz

Maga a tévé felismeri, ha egy játékkonzol csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban van. Ezután magától átvált a HDMI 2.1 automatikus késleltetéscsökkentő üzemmódra. Ennek köszönhetőenzökkenőmentesebb játékot élvezhetsz a Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízión. Ezt különösen a gyors és igényes játékok (FPS-akció, sport- és versenyjátékok) játékosai fogják értékelni. Az Auto HDR Tone Mapping technológiával még a nagy kontrasztú jelenetekben is észrevehetsz olyan fontos részleteket, amelyekről normál esetben lemaradnál.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Okostévé új játékkínálattal

ASony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízióvadonatúj játékmenüvel rendelkezik, amely egyetlen gombnyomással megnyílik a játékélmény optimalizálása érdekében. A beállítások közé tartozik a mozgáselmosódás csökkentése, a fekete equalizer, a Crosshair (célkereszt) és számos más kívánatos finomítás és funkció. A képernyő méretét az igényeidnek megfelelően állíthatod be. A Sony Bravia okostévé akár 120 képkocka frissítési frekvenciával rendelkezik 4K felbontásban, így gond nélkül folytathatod a filmezést és még sok minden mást.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Hozzáférés több mint 700 000 filmhez és tévéműsorhoz a Google TV-vel

A Google TV platformnak köszönhetőena Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízióhozzáférést nyújt a filmek és tévésorozatok hatalmas választékához a különböző streaming-szolgáltatások széles skáláján. A Sony Google TV-vel kellemes felhasználói felületet, jobb hangvezérlést, több felhasználói fiók létrehozásának lehetőségét, és különösen olyan népszerű alkalmazásokat élvezhetsz, mint a Netflix, HBO Max, Disney+, YouTube, Spotify és még sok más egy helyen.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Prémium háttérvilágítású távirányító

ASony Bravia QD-OLED XR-65A95L okostévéhezegy prémium kategóriás távirányítót kapsz, amely stílusos háttérvilágítással rendelkezik. Ezt különösen akkor fogod értékelni, ha tévézel, odakint pedig sötét van, és le van kapcsolva a villany. Minden kezelőszervet jól láthatsz, és nem kell felkapcsolnod a lámpát, hogy bármit is beállíts. Ha nem tudod, hová tetted a távirányítót, kérdezd meg a Sony Bravia televíziót, és mondd neki, hogy"OK Google, keresd meg a távirányítómat", vagy nyomd meg a Finder gombot a TV oldalán. Az alumínium távirányító ekkor cseng és villog, így azonnal megtalálod. A Bravia QD-OLED XR-65A95L okostévé mellé két távirányító is jár, így kiválaszthatod a neked leginkább megfelelőt. Akár a hagyományos gombelrendezésű standard kialakítást, akár a multimédiás gombokkal és hangvezérlés támogatással ellátott SMART-távirányító választod, kényelmes és élvezetes tévézési élményben lesz részed.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

A Sony BRAVIA CAM minőségi videohívásokat tesz lehetővé

Élvezd a videohívásokat a családoddal és a barátaiddal a nagyképernyősSony Bravia QD-OLED XR-65A95Lokostévédhez mellékelt Sony BRAVIA CAM kamerával. Nem kell többé az optimális pozíciót keresgélned, hogy mindenki elférjen a laptop vagy a telefon kamerája előtt! A Sony BRAVIA CAM kamerája könnyedén rögzít téged, még akkor is, ha egy nagy csoport közepén ülsz a kanapén. A kameraAmbient Optimisation Pro technológiával büszkélkedhet, amely érzékeli a helyzetedet, a tévétől való távolságot és a fény mennyiségét, majd optimalizálja a beállításokat a lehető legjobb minőségű videohívás érdekében. Az irányítás gesztusokkal is történhet, amely sokkal szórakoztatóbb, és értékes időt takarít meg.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV

Japán rajzfilmek a Crunchyroll segítségével

ASony Bravia QD-OLED XR-65A95L televízióhozzáférést biztosít a vezető anime-központú streaming szolgáltatás tartalmához. Élvezd a rajzfilmeket a megérdemelt minőségben. A Crunchyroll szolgáltatás segítségével egyetlen gombnyomással kiváló minőségben juthatsz hozzá az animékhez. Nagyszerű képpel és hibátlan hanggal, a japán sorozat animációs világa azonnal magával ragad.

Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Google TV
  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    OLED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Canal+, SledovaniTV Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    164,2 cm Kész!
    Magasság
    95,4 cm Kész!
    Mélység
    18 cm Kész!
    Tömeg
    33 kg Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    60 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus, Intelligens hangvezérléssel Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes OLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L termékhez:

    55" Sony Bravia QD-OLED XR-55A95L

    Televízió - Google TV, OLED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Apple Airplay 2, 60 W hangszóró, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
    Kosárba
    1 029 900 Ft
    Kérés esetén megrendeljük 4 db
     

    77" Sony Bravia QD-OLED XR-77A95L

    Televízió - Google TV, OLED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Apple Airplay 2, 60 W hangszóró, Acoustic Surface Audio+, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
    Kosárba
    2 300 000 Ft
    Szállításra kész 2 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" Sony Bravia QD-OLED XR-65A95L.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ