30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

65" Sony Bravia XR-65X95K

Termékkatalógus
65" Sony Bravia XR-65X95K
5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - Google TV, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, HbbTV, hangvezérlés, VESA 300×300, F energiaosztály
Variánsok
65" Sony Bravia XR-65X95K 911 990 Ft
85" Sony Bravia XR-85X95K 1 634 890 Ft
Leárazás -9 %
911 990 Ft 1 000 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WS7911e Termékszám:  XR65X95KAEP Gyártó honlapja:
65" Sony Bravia XR-65X95K 1 000 990 Ft 911 990 Ft Szállításra kész 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

1 634 480 Ft
Szett megvásárlása
1 031 740 Ft
Szett megvásárlása
913 770 Ft
Szett megvásárlása
930 360 Ft
Szett megvásárlása

65" Sony Bravia XR-65X95K

Ajánlott ehhez a modellhez

Sony Bravia XR-65X95K

Google TV LED tökéletes képpel és hanggal

A Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED nemcsak nagyszerű képet, hanem tökéletesen hangolt hangzást is biztosít bármilyen környezetben. Dőlj hátra, és élvezd kedvenc sorozatod vagy filmed ellenállhatatlan élményét! A mini LED-es háttérvilágítás pontosan szabályozható, hogy káprázatos fényeket, mély feketéket és gyönyörűen természetes középárnyalatokat biztosítson.

A Sony Bravia XR-65X95K jellemzői


Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED széles színspektrumú LED TV-vel

A Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED első pillantásra lenyűgöz széles színválasztékával. A Cognitive Processor XR™ által működtetett XR Triluminos Pro technológia lehetővé teszi, hogy a TV több mint egymilliárd színt jelenítsen meg. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a TV az egyes színeket a valóságban látható finom különbségekkel adja vissza. A Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED képes a színeket a telítettség, az árnyalat és a fényerő alapján érzékelni. Az eredmény természetes árnyalatok minden részletében. Széles színskálával rendelkező panel és az emberi érzékelést figyelembe vevő processzor.

Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED LED Cognitive Processor XR™ processzorral

Üdvözlünk az XR Mini LED-ek új generációjában - érezhető fényerő! Az XR Backlight Master Drive pontosan szabályozza a Mini LED háttérvilágítást, és példátlan dinamikatartományt biztosít káprázatos fénypontokkal, mély feketékkel és gyönyörűen természetes középtónusokkal. Ez egy 4K tévé, ami azt jelenti, hogy a felbontás négyszer élesebb, mint egy hagyományos Full HD tévé. Szeretnénk, ha élvezhetnéd ezt a hihetetlen képminőséget, függetlenül attól, hogy mit nézel, ezért a Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED tartalmazza az XR 4K Upscaling technológiát, amely a 2K és HD tartalmak 4K minőséghez közelebbi felskálázását teszi lehetővé. Ennek a tévének az ereje egy forradalmi processzorban rejlik, amely megérti, hogyan látnak és hallanak az emberek, és képes a tartalmakat valóban valósághűen reprodukálni. Ez a Cognitive Processor XR™.

Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED TV 3D-s térhatású hangzással

A Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED tényleg mindenre gondolt! Az XR Surround technológiának köszönhetően virtuális térhatású hangzást tud létrehozni a TV hangszóróinak segítségével. Az eredmény egy 3D-s hangélmény, így nem kell aggódnod a hangszórók hozzáadása miatt. A Sony Bravia emellett teljes mértékben kompatibilis a Dolby Atmos® technológiával.

Vezérelje hangjával a Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED TV készülékét

Jobban kedveled a hangvezérlést? Használd a hangodat, hogy megtaláld kedvenc műsoraidat a Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED televíziódon. Kényelmesen böngészhetsz a menüben és kereshetsz bizonyos műfajok között. Ahhoz, hogy a Sony TV készüléket hanggal vezérelhesd, először meg kell nyomnod a távirányítón a hang gombot.

A Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED elegáns kialakítása

A többállású állvány valódi sokoldalúságot biztosít a Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED számára. Állítsd be a standard pozícióba, a keskeny pozícióba a kisebb bútorfelületekhez, vagy használd a soundbar pozíciót, hogy a hangrendszer szabadon maradjon. Emellett minimalista keretével is elkápráztat, amely lehetővé teszi, hogy csak a képre összpontosíts. A One Slate formatervezés sima élekkel és üvegpanellel gyönyörűen egészíti ki a szoba belsejét.

A Sony Bravia XR-65X95K okostévé előnyei

Google LED TV 4K minőségben

Élvezd a zavartalan élményt közel 4K minőségben. Akár kedvenc sorozatodat, filmedet vagy bármi mást nézel, a Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED ellenállhatatlan képpel fog elvarázsolni. XR 4K Upscaling és Cognitive Processor XR™ funkcióval rendelkezik, amely intelligens módon képes az elveszett textúrák és részletek helyreállítására a valósághű kép érdekében.

Intelligens mozgásfeldolgozás a gyors, elmosódásmentes jelenetekhez

A Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED intelligens mozgásfeldolgozással rendelkezik a gyors, elmosódásmentes jelenetekért. A Cognitive Processor XR™ és az XR Motion Clarity™ technológiával a mozgáselemzés révén sima és tiszta képeket biztosít.

Gyönyörű kép minden szögből

A Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED X-Wide Angle™ panellel ellátott Sony Bravia XR-65X95K Google TV minden szögből gyönyörű képet biztosít. Az X-Anti Reflection technológiának köszönhetően a kép sokkal tisztább és kevésbé tükröződik.


Tökéletes hangzás Full Array LED háttérvilágítással

Nemcsak a kép, hanem a hang is fontos a kedvenc műsorok tökéletes megtekintéséhez. A Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED televízió Acoustic Multi-Audio™ technológiával rendelkezik, amely a hang pozicionálására szolgáló magassugárzókat tartalmaz, hogy a magas frekvenciájú hangokat a jelenet megfelelő helyéről adja vissza. A hangzás illeszkedik az akcióhoz és a Full Array LED háttérvilágításhoz.

Sony Voice Zoom technológiával a párbeszéd hangjának javítása érdekében

Sokszor tapasztaltad, hogy fel kell venni a hangerőt, amikor két ember beszélget? Ez már a múlté! A Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED televízió speciális Voice Zoom™ 2 technológiával rendelkezik, amely automatikusan felerősíti a párbeszéd hangjait. Így nem kell feleslegesen a hangerővel állítgatásával foglalkoznod.

Speciális háttérvilágítású vezérlő

A Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED televíziót kényelmesen vezérelheted az intelligens távirányítóval! Akár az többi csatlakoztatott eszközt is vezérelheted. A video-on-demand szolgáltatásokhoz való egygombos hozzáféréssel pillanatok alatt élvezheted kedvenc műsoraidat és filmjeidet. A vezérlő háttérvilágítással van ellátva, így a gombok sötétben is jól láthatók. A designt a kiváló minőségű alumínium kivitel emeli ki.

A Sony Bravia XR-65X95K a szórakoztatásra készült


Sony Bravia XR-65X95K mostantól a legmodernebb játékfunkciókkal

2023 június közepén a Sony Bravia XR-65X95K tévé hozzáférést kapott a legújabb szoftverekhez a továbbfejlesztett játékélmény érdekében. Egy gombnyomással megnyílik egy menü a játékélmény optimalizálásához. A funkciók közé tartozik a képernyő méretének beállítása, a mozgás elmosódásának csökkentése, a fekete equalizer és a kereső hozzáadásának lehetősége. Mindezek a funkciók lehetővé teszik, hogy a játékot az egyéni igényeidhez és szükségleteidhez igazítsd.

Kompatibilis a 360 Spatial Sound Personalizer technológiával

A Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED televízió Dolby Atmos kompatibilitásának köszönhetően tökéletes hangzást élvezhetsz a készülékhez csatlakoztatott SRS-NS7 hordozható hangszóróval! Ráadásul a WLA-NS7 vezeték nélküli adóval a Sony kiválasztott fejhallgatóival 3D hangzásben lehet részed.

Intelligens mozgásfeldolgozás

A sportműsorok vagy a lélegzetelállító akciófilmek nézése teljesen új szintre emelkedhet a Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED televízióval! A Cognitive Processor XR Motion Clarity™ funkcióval rendelkező tévékészülék a mozgáselemzés segítségével több képkockából is gyönyörűen sima és tiszta képet hozhat létre.

A BRAVIA CORE alkalmazás rengeteg minőségi tartalmat kínál

A Sony Bravia XR-65X95K okostévéje 12 hónapos előfizetést tartalmaz a BRAVIA CORE filmalkalmazáshoz. Ez megnyitja az utat a legújabb címek és klasszikusok előtt, akár 4K HDR és IMAX Enhanced változatban is. Ez lehetővé teszi, hogy több részletet, színt és kontrasztot láthass a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom, vagy például az 1984-es Szellemirtók film. Ezenkívül a BRAVIA CORE a legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtár, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni. A 12 hónapos előfizetéshez 5 filmkredit is jár, amelyekkel kiválasztott filmeket oldhatsz fel.

Nagyszerű kiegészítők


BRAVIA CAM csatlakoztatása a TV-hez

Ha a Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED televíziódhoz egy BRAVIA CAM kamerát csatlakoztatsz, akkor az élményt egy teljesen új szintre emelheted! A kamera tudja, hogy hol vagy a szobában, és milyen messze ülsz. Ez lehetővé teszi az összes szükséges hang- és videobeállítás megadását. Ezáltal a hang és a kép is tisztább lesz. De ez még nem minden! A BRAVIA CAM segítségével a nagy képernyőn kersztül tarthatod a kapcsolatot az egész családoddal. Egyszerűen párosítsd a tévét a kamerával, és kezdődhet a móka!

Videokonferenciák tartása a Sony Bravia XR-65X95K-val

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet támogatásának köszönhetően a BRAVIA CAM kamerához csatlakoztatott Sony Bravia XR-65X95K tévén keresztül könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár családtagjaiddal, barátaiddal vagy munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

A környezeti hatások csökkentése


Energiatakarékosság az új Eco Dashboard felülettel

A frissítést követően a Sony Bravia XR-65X95K televízió az Eco Dashboard kezelőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a képernyőbeállítások egyszerű módosítását az energiafogyasztás és a környezeti hatások csökkentése érdekében. Az intuitív vezérlés maximalizálja a kép teljesítményét olyan elemek alapján, mint a szobában lévő fény mennyisége, a hőmérséklet, a jelenet sötétsége vagy a képernyő előtt tartózkodó személyek száma. Az Eco Dashboard segítségével a Sony Bravia XR-65X95K tévé akár 32% energiát is megtakaríthat.

A Sony törődik a környezettel

A Sony Bravia XR televíziókat úgy tervezték, hogy a lehető legkörnyezetbarátabbak legyenek. A televíziókészülékek gyártása és csomagolása során jelentősen csökken a szűz műanyag felhasználása. Ezenfelül a Sony Bravia XR-65X95K Google TV LED televízió kerete akár 30%-ban fenntartható anyagokat és SORPLAS™ műanyagot tartalmaz, amely az iparágban vezető, 89%-os újrahasznosíthatósági arányú alkatrészekből áll.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Apple TV, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Chromecast Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Tunerek

    Tuner
    DVB-T2 HEVC, DVB-S2 Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,3 cm Kész!
    Magasság
    84,6 cm Kész!
    Mélység
    34,3 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    83,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    144,2 cm Kész!
    Tömeg
    33 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    113 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    156 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 65" Sony Bravia XR-65X95K termékhez:

    85" Sony Bravia XR-85X95K

    Televízió - Google TV, LED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, 60 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, E energiaosztály
    Kosárba
    1 634 890 Ft
    Szállításra kész 1 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" Sony Bravia XR-65X95K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" Sony Bravia XR-65X95K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" Sony Bravia XR-65X95K.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ