A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

65" TCL 65C725

Termékkatalógus
65" TCL 65C725
4,0 2 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, QLED, 164cm, 4K Ultra HD, PPI 2700 CMR (50Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG, Local Dimming technológia, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO Max, Steam Link, Voyo, Google Asszisztens, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, Android operációs rendszer, 300×300 VESA, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4 és DTS HD, G energiaosztály
Kód:  WK690f3a4a Termékszám:  65C725 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" TCL 65C725

Az új Android TV TCL 65C725 minden HDR formátumot és ONKYO hangot támogat

A TCL 65C725 minden érzékedet lenyűgözi prémium videó- és hangtechnológiáival. Emellett luxus fémes designnal kiegészített, kávamentes megjelenésének köszönhetően abszolút prémium külsővel hódít. A TCL 65C725 egy QLED TV, amelyben a Quantum Dot technológia gondoskodik a legszélesebb színtartomány és a 100%-os színmennyiség megjelenítéséről. A Direct LED háttérvilágítású VA panel mély feketét és magas kontrasztot kínál. A HDR tartalom maximális minősége érdekében a TCL 65C725 okos TV-n olyan HDR formátum-támogatásokkal találkozhatsz, mint a HDR10, HLG, HDR10+, és különösen a Dolby Vision. Az alacsonyabb felbontású források számára egy új, nagy teljesítmény felskálázás érhető el az UHD AI Super Resolution mesterséges intelligencia és az új AiPQ 2.0 Engine képfeldolgozó processzor segítségével, amely biztosítja, hogy az átlagos tartalmak még a nagyobb átlójú képernyőn is lenyűgözően mutassanak. A sima mozgás megjelenítéséért aTCL 65C725 TV Motion Clarity technológiát alkalmaz, amely nagyobb simaságot és élességet nyújt. A HDMI 2.1 az eARC funkcióval lehetővé teszi a legjobb hangminőség továbbítását egy külső eszközre, mint egy soundbar vagy AV vevő, az ALLM funkció pedig automatikusan állítja be a lehető legrövidebb válaszidőt (input lag), amelyet elsősorban a játékosok fognak értékelni.

A TV TCL 65C725 televízión keresztül hang- és videóhívásokat is kezdeményezhetsz a szeretteiddel

Az Android TV sima, fürge és hatalmas mennyiségű szórakozást kínál alkalmazások, játékok és olyan funkciók formájában, mint a Google Asszisztens és a Chromecast. A Google Asszisztenst kényelmesen vezérelheted a TCL 65C725 TV-n a Hands-free Voice Control funkcióval, amelyet a közvetlenül a készülékbe épített mikrofon biztosít. Akár magyar nyelven is kereshetsz videókat a Youtube-on. Például, a gyerekek megkereshetik kedvenc meséiket és nem kell betűről betűre beírniuk a neveket. At új Google Duo applikáció lehetővé teszi, hogy hang- vagy videóhívással kommunikálj a szeretteiddel a TCL 65C725 TV-n keresztül. A hanghívásokról egy belső mikrofon gondoskodik, a videóhívások pedig számos elérhető USB-s webkamerán keresztül valósítható meg, amelyek támogatják az UVC szabványt (a legtöbb manapság eladott webkamera).Például, továbbfejlesztett médialejátszókat is találhatsz a Play Store áruházban. A TCL 65C725 okos TV rendkívüli minőséget nyújt, hálaa prémium Onkyo hangszóróknak és a Dolby Atmos térbeli támogatásnak. A TCL 65C725 egy VESA 300 × 300 állvány segítségével falra is szerelhető.

QLED — élethű kép a csodálatos színpalettának köszönhetően

A Quantum Dot technológia a színek és árnyalatok lenyűgözően széles spektrumát biztosítja, így a TCL 65C725 TV képe elképesztően mély és részletes. Több mint egymilliárd szín és árnyalat, valamint 100%-os színmennyiség vár rád, amely minden fényerősségen megőrzi az élénk színeket, így egyetlen részlet sem marad el.

A TCL 65C725 kihangsúlyozza a magas HDR minőséget — 4K HDR PRO

A TCL 65C725 4K HDR PRO néven futó készülék a legjobb minőségű HDR-képek nagyszerű élményét biztosítja. A QLED technológiának köszönhetően a HDR-tartalmak tökéletes színekkel, mélységgel és részletességgel elevenednek meg. Pontosan úgy, ahogyan azt az alkotók tervezték. Merülj el a filmekben, tévéműsorokban vagy játékokban a legjobb minőségben a 4K HDR PRO segítségével.

A TCL 65C725 Motion Clarity-t kínál a sima képért

A Motion Clarity technológia sima képet és jobb mozgás-visszaadást biztosít még a nem nagy képkockasebességű források esetében is. A TCL 65C725 készüléken a filmek, játékok vagy sportok akciójelenetei részletesebbek, élesebbek és simábbak.

GAME MASTER – járj a többi játékos előtt

A játékosoknak érzékenységre és kiváló grafikára van szükségük. A HDMI 2.1 és az ALLM (Auto Low Latency Mode) funkcióval a TCL 65C725 nagyszerű élményt nyújt a játékosoknak a legrövidebb válaszidő (15 ms alatti bemeneti késleltetés*) és a játékokhoz optimalizált beállítások révén - mindezt automatikusan. A TCL 65C725 egyszerűen átvált játék üzemmódba, ha HDMI-n keresztül csatlakoztatsz egy modern játékkonzolt vagy PC-t. 

*ehhez a funkcióhoz HDMI 2.1-es játékkonzol vagy PC szükséges.

A TCL 65C725 az összes HDR formátum - HDR10, HLG, HDR10+ és Dolby Vision - támogatásával büszkélkedhet

Élvezd maximálisan a TCL 65C725 képminőségét az összes HDR formátum támogatásával. A TCL 65C725 okostévé támogatja az olyan alapvető HDR-formátumokat, mint a HDR10 és a HLG, valamint a fejlett dinamikus metaadat-formátumokat, mint a HDR10+ és a Dolby Vision. Különösen a Dolby Vision biztosítja a lehető legjobb minőséget. A streaming és a filmgyártás legnagyobb szereplői a Dolby Vision-re fogadnak. A legnépszerűbb Netflix például számos címe esetében Dolby Vision-t használ, így a legjobb képminőséget élvezheted A streaming még mindig növekszik, és még több, hozzánk érkező szolgáltatás fogja használni a Dolby Vision-t. Ahogyan sok Ultra HD Blu-ray lemez is. A HDR10+ például megtalálható bizonyos szolgáltatásokon, például az Amazon Prime-on vagy akár az UHD lemezeken. A TCL 65C725 TV-vel mindig maximális minőséget élvezhetsz, mivel teljes mértékben támogatja a HDR formátumokat.

A TCL 65C725 gondoskodik a megfelelő hangzásról ATMOSphere ONKYO hangszórókkal

Élvezd a nagyszerű filmeket, tévésorozatokat és játékélményeket a TCL 65C725 készüléken az Onkyo prémium hangszóróinak térhatású hangzásával és Dolby Atmos* támogatásával. Hagyd, hogy az egyedi hangok táncoljanak körülötted, és merülj el a nagyszerű hangulatban.  

*A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

DOLBY AUDIO és DTS-HD hangtámogatás

A TCL 65C725 támogatja a két vezető audiócég - a Dolby Laboratories és a DTS* - hangformátumait. Merülj el az audiovizuális élményben a TCL 65C725 készülékkel, amely nemcsak nagyszerű képminőséggel, hanem magával ragadó hangzással is rendelkezik. A Dolby Audio™ lehengerlő élményt nyújt nagy tisztaságú és moziszerű térhatású hangzással. A DTS-HD nagyszerű hangulatot varázsol a Blu-ray lemezeken és a streaming szolgáltatásokon található filmekhez.

*A DTS és a DTS a szimbólummal együtt a DTS védjegyei. 

A TCL 65C725 egy ANDROID TV, amely alkalmazások és tartalmak széles választékát kínálja a szórakoztatásodra

A TCL 65C725 Android TV beépített Google Home, Chromecast és Google Asszisztens szolgáltatást kínál.* A Play Store a hivatalos alkalmazásforrás, ahol számos globális és helyi alkalmazás található a streaming tartalmakhoz. YouTube, Netflix, Amazon Prime és még sok más szolgáltatás vár rád.

*A Google Asszisztens internet/adatkapcsolatot igényel. Az adatcsomagok díjkötelesek lehetnek. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye szolgáltatásonként, eszközönként és hálózatonként eltérő, és előfordulhat, hogy nem mindenhol érhető el.

A TCL 65C725 készülékkel kényelmesen és szabadon használhatod a Hands-Free Voice-t és a Google Asszisztenst

A Hands-Free Voice Control* lehetővé teszi, hogy a közvetlenül a tévéhez szólj. Ez okosan használható a Google Asszisztenssel a kényelem, a szórakozás és az információk egyszerű elérésének érdekében. A Google Asszisztens már a TCL Android TV integrált része. Rengeteg feladatban, tartalom- és információkeresésben, valamint az intelligens otthon működtetésében segíthet. Könnyen kereshetsz például videókat a YouTube-on. A gyerekek például könnyedén rákereshetnek kedvenc rajzfilmjeikre. Csak mondd ki a nevüket, például "Rumcájsz, a rabló YouTube", és a tévé felajánlja a YouTube-keresés eredményeit. Ha az "OK Google" hallgatásra ébresztő parancs nem működik az adott nyelven, a hallgatás aktiválható a C72 sorozathoz mellékelt intelligens vezérlőn található Google Asszisztens gomb segítségével, és folytathatjuk a keresését magyar nyelven.


* A Hands-Free Voice Control és a Google Asszisztens nem minden régióban és nem minden nyelven érhető el.

A Google Duo segítségével a TCL 65C725 készüléken keresztül tarthatod a kapcsolatot szeretteiddel

A Google Duo újdonság az Android TV világában. Ez egy kommunikációs alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a TCL 65C725 segítségével kapcsolatban maradj a szeretteiddel. A TCL 65C725 Hands-Free Voice Control funkciót kínál, amely gyönyörűen kombinálható a Google Duo-val. A TCL 65C725 beépített mikrofonja révén és a Google Duo segítségével ingyenesen hívhasd szeretteidet. Mindössze a Google-fiókodra és az abban lévő kapcsolattartókra van szüksége. Csevegj szeretteiddel a kanapé kényelméből.

Ugyanakkor a TCL 65C725 készülékhez csatlakoztathatsz egy UVC-támogatással rendelkező USB webkamerát, amelyet például a tévé felső szélére rögzíthetsz, és így nemcsak hanghívásokat, hanem videohívásokat is kezdeményezhetsz. Nem kell előlapi kamerával rendelkező mobiltelefont tartanod magadnál. Így például a Google Duo segítségével otthon edzhetsz egy fitneszedzővel a képernyő másik végén. A TCL 65C725 TV előtt szabadon és kéz nélkül mozoghatsz.A privát vagy csoportos hívásokhoz legfeljebb 32 résztvevő csatlakozhat. A Google Duo hatalmas potenciállal rendelkezik, mivel a Google-fiók ma már nagyon elterjedt. Így a TCL 65C725 tévéjéről kommunikálhatsz más tévékészülékeken, mobiltelefonokon, számítógépeken és tableteken lévő emberekkel. Legyen szó privát hívásról vagy csoportos hívásról, a TCL65C725 TV-n a beszélgetések biztonságosak és titkosítottak maradnak, hogy megőrizze a magánéletedet.  

*Google-fiókkal történő bejelentkezést igényel

WORKS WITH ALEXA – intelligens asszisztens a kezed ügyében

Az Alexa* az Amazon szolgáltatása, amely készen áll arra, hogy segítséget nyújtson a többfeladatú munkavégzésben, és az intelligens világban a rendelkezésedre álljon. Hangoddal utasíthatod, hogy játsszon le zenét, állítsa be a hangerőt vagy váltson csatornát a TCL 65C725 TV-n, ellenőrizze az időjárás-előrejelzést, vagy segítsen az intelligens otthonod és a különböző intelligens funkciók irányításában.

*Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Amazon Alexa eszközökkel, beleértve az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus készülékeket (külön kell megvásárolni), vezéreld a TCL 65C725 TV készüléket.

TCL 65C725 bármilyen belső teret feldob

A TCL 65C725 TV prémium kategóriás, elegáns, keret nélküli kialakítással rendelkezik. A fémes kialakítás növeli a tartósságot, miközben nagyon fényűzően néz ki. A TCL 65C725 okostévé bármilyen belső térbe illik. A tévé emellett lehetővé teszi az állvány beállításának kiválasztását. A keskeny állványállással akár egy nagyméretű tévé is elhelyezhető keskeny típusú bútoron, a széles állással pedig például egy TCL soundbar is kényelmesen elhelyezhető a TCL 65C725 alatt.


*55", 65" és 75" méretekhez alkalmas


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    107 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    184 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    107 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    184 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Skylink Live TV, Apple TV, Kodi, Steam Link, Facebook, Google Duo Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,6 cm Kész!
    Magasság
    88,8 cm Kész!
    Mélység
    30 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    82,7 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8,3 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    75,1 cm Kész!
    Tömeg
    19,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" TCL 65C725 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" TCL 65C725. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" TCL 65C725. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" TCL 65C725. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" TCL 65C725.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ