A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU 30 dnů na vrácení

65" TCL 65C735

Termékkatalógus
65" TCL 65C735 + 3 év garancia regisztráció után
4,7 72 értékelés
Televízió - Google TV, QLED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3600 (144 Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, O2 TV, Steam Link, Telly, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, F energiaosztály
Kód:  WK690f3a4b0 Termékszám:  65C735 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" TCL 65C735

TCL 65C735 - Prémium Google TV prémium képpel és hanggal

A QLED C735 készülékkel nagyszerű látványt élvezhetsz - különösen a QLED technológiának és az összes HDR formátum támogatásának köszönhetően. A legnépszerűbb szolgáltatások, például a Netflix, az Apple TV, az HBO Max, az Amazon Prime és a Disney+ filmjeinek és sorozatainak megtekintésekor szemet gyönyörködtető látványban lesz részed. A gyors tempójú jelenetek rajongói a panel 144 Hz-es frissítési frekvenciájának is biztosan örülni fognak. A játék egy külön fejezet nyit a C735 esetében. 144 Hz, VRR, Freesync Premium*, ALLM - a legigényesebb játékosok számára a legmodernebb funkcióksokasága áll rendelkezésére. A nagyszerű képet az Onkyo audio márka nagyszerű hangzása segíti. A TCL QLED C735 a legújabb Google TV rendszerrel működik, és egy igazán elegáns fém keret nélküli kivitelezésben érkezik.

QLED az élénk és természetes színek nagyszerű élményéért

A TCL C735 sorozat nagyszerű vizuális élményt nyújt a több, mint 1 milliárd szín és árnyalat megjelenítésének képességével és a 100%-os színskálával. A színek minden fényerősségi szinten tiszták, élénkek és természetesek lesznek. A Quantum Dot az a technológia, amely a tévék számára a QLED nevet adja. Ezenfelül a TCL QLED C735 a Direct LED háttérvilágítással ellátott VA panellel kombinálva valóban kiemelkedő kontrasztot és fekete színvisszaadást kínál, így tökéletesen alkalmas a HDR tartalmak részletgazdag és élénk megjelenítésére.

4K HDR PRO: A legjobb HDR minőségű TCL QLED C735 a legfinomabb részletekért és élénk színekért

A 4K HDR PRO jelölés azt jelenti, hogy a 65C735-nél valóban élvezheted a HDR-t a nagy kontrasztnak és a Quantum Dot technológiának köszönhetően, amely lenyűgöző színeket és a köztük lévő zökkenőmentes átmeneteket képes megjeleníteni, amely a HDR központi eleme.

TCL 65C735

TCL QLED C735 és HDR MULTIFORMAT - az összes HDR formátum támogatása

Bármilyen HDR-forrást is nézel, a TCL QLED C735 automatikusan kiválasztja a legjobbat számodra. A HDR-nek különböző formátumai léteznek: A HDR10 az alap, a HLG-t sugárzásra tervezték. A HDR10+ és a DOLBY VISION a legfejlettebb HDR-formátumok, amelyek bármely jelenet legjobb megjelenítését biztosítják. A Dolby Vision a HDR-formátumok képzeletbeli királya, mivel a piac legnépszerűbb szolgáltatásaiban található meg, mint például a Netflix, az Apple TV, az HBO Max, a Disney+, az Amazon Prime, sőt, az Xbox is támogatja. A TCL 65C735 Dolby Vision IQ javítást is kínál, amely a fényérzékelővel együtt biztosítja, hogy a nap bármely szakában optimális képbeállításokat élvezhess.

TCL 65C735

Game Master Pro - légy profi játékos a TCL 65C735 készülékkel

A Game Master Pro gamer funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban nemcsak a tökéletes grafika fontos, hanem a gyors reakciók és az alacsony válaszidő is. A HDMI 2.1 és a 144 Hz-es VRR és ALLM segítségével a játék igazi élvezet lesz. A VRR-nek köszönhetően a játékok gyönyörűen simán futnak - nincsenek akadozások, a gyors 144 Hz-es frissítési frekvencia pedig éles, sima mozgást és a lehető legrövidebb válaszidőt biztosítja. Az ALLM funkció a lehető legjobb játékteljesítmény automatikus beállítását nyújtja amikor a TCL QLED C735 készülékhezkorszerű játékkonzolt vagy HDMI 2.1 támogatással rendelkező, nagy teljesítményű PC-t csatlakoztatunk.

*Ehhez a funkcióhoz HDMI 2.1-es játékkonzol vagy PC szükséges.

Prémium Onkyo hangszórók Dolby Atmos és DTS-HD támogatással

A TCL C735 hangszóróit a neves Onkyo hangtechnikai cég hangolja, amely garantálja a tiszta és dinamikus hangzást. A Dolby Atmos vagy a DTS-HD támogatása magával ragadó térhatású hangzást biztosít, különösen a népszerű streaming szolgáltatásokból származó tartalmak, játékok és UHD Blu-ray lemezeken lévő filmek megtekintésekor.

*A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

Google TV - korlátlan szórakozás a legújabb operációs rendszerrel

A Google TV számos különleges funkciót kínál, mint például a Google Home, a Google Assistant és a Chromecast. Lehetővé teszi a tartalmak vezeték nélküli megosztását, a mobileszközök és számítógépek tükrözését, a hangalapú használatot, valamint a tévé integrálását az intelligens otthonba. A Google TV az alkalmazás-támogatás tekintetében is páratlan.

És ha Apple felhasználó vagy, akkor sem kell aggódnod! A Google TV remekül kijön az Apple-el. Nemcsak az Apple TV érhető el az alkalmazások között, de a TCL 65C735 támogatja a HDR Dolby Vision-t az Apple TV maximális tartalomminősége érdekében, de támogatja az Apple AirPlay2-t is, valamint a HomeKit-tel is kompatibilis.

Hands-Free Google Assistant - A Google TV segítségével a hangod használhatod a szórakozás kulcsaként

A Google Assistant a Google TV világában saját kalauzod és társad lehet. Például a YouTube-on könnyen megtalálhatod kedvenc videóid, amelyeket még a legfiatalabb nézők - a gyerekek - is értékelni fognak. Könnyen megtalálhatják kedvenc meséjüket anélkül, hogy a nevet be kellene gépelniük a virtuális billentyűzeten. Csak mondd ki a mese nevét, és a Google TV megtalálja. A Hands-Free Voice Control azt jelenti, hogy a mikrofont közvetlenül a tévé belsejében találod, de a TCL 65C735 egy intelligens távirányítóval is rendelkezik, amelyben szintén találsz beépített mikrofont.

Google Duo - hang- vagy videohívások szeretteiddel a TCL QLED C735 készüléken

A Google Duo egy kommunikációs platform, amely mobileszközökön, számítógépeken, Google TV-n és Android TV-n használható. Egy UVC-kompatibilis USB-kamerát csatlakoztathatsz a tévéhez, és kommunikálhatsz rajta barátaiddal, vagy akár online fitneszórákon is részt vehetsz edződdel. Az alkalmazás ingyenes, amelynek kulcsa Google-fiókod lesz.

Rengeteg tartalom 4K HDR minőségben

A Google TV rengeteg alkalmazást tartalmaz, köztük a világ legnépszerűbb streaming szolgáltatásait, amelyek kezdenek gyökeret verni hazánkban is. A Netflix, az Apple TV, az Amazon Prime, az HBO Max, a Disney+ és számos más szolgáltatás tartalmát élvezheted, sőt a YouTube-on is elérheted az ingyenes 4K HDR tartalmakat.


TCL QLED C735 keret nélküli, vékony fémből készült kialakítással

A fémelemek használata nemcsak elegánsan néz ki, hanem növeli a termék általános tartósságát is. A keret nélküli kialakítás gyönyörűen kiemeli a képet. A TCL 65C735 bármely belső tér középpontjává válhat.


Középső állvány praktikus kábelmegoldással

A TCL C735 keskenyebb bútorokon is elhelyezhető a központi talapzatnak köszönhetően. A talapzatot úgy tervezték, hogy a kábelek akadálytalanul áthaladhassanak rajta, így gyönyörűen illeszkedik bármilyen belső térbe. Természetesen a falra is felszerelhető - az általánosan kapható konzolok segítségével.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • TCL 65C735

    Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    102 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    102 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    180 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision IQ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,6 cm Kész!
    Magasság
    90 cm Kész!
    Mélység
    31,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    82,5 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    35,5 cm Kész!
    Tömeg
    19,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Titánium Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" TCL 65C735 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" TCL 65C735. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" TCL 65C735. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" TCL 65C735. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" TCL 65C735.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ