AlzaBoxy Q1 Shop roku

65" TCL 65DC760

Termékkatalógus
65" TCL 65DC760
5 1 értékelés
Televízió - SMART TV, ANDROID TV, LED, 164 cm, Ultra HD 4K, PPI, 1700, HDR10 és HLG, DVB-T2 H,265/HEVC, DVB-T2 HEVC, DVB-T, DVB-S2 és DVB-C, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, HbbTV, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Android TV, 400×200 mm VESA, 30 W hangszóró, Dolby Digital Plus, A+ energiaosztály
Kód:  WK690e8 Termékszám:  65DC760 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" TCL 65DC760

Vonzó minden szempontból

Az Ultra HD 4K felbontású TCL 65DC760 TV lenyűgöző részleteket, rendkívüli kontrasztot és reális, élénk színeket képes megjeleníteni. Az Android operációs rendszer lehetővé teszi a végtelen multimédiás szórakozást, és kedvenc Google Play, Netflix és Youtube szolgáltatások elérését. Mindezeket egy vonzó, vékony kialakításban rejtették el, amely nagyszerű kiegészítővé válik a modern otthonokban.

Ultra vékony kialakítás

Az ultra-vékony képernyő, mindössze 7,9 mm vastag, és a vonzó fémszerkezet a maximális funkcionalitást és az időtlen minimalista megjelenést ötvözi.

Minimalista fémkeret

A minimalista dizájn kiegészíti az elegáns, csiszolt alumíniumból készült fémkeretet.

Innovatív technológia

Az innovatív kialakításnak köszönhetően a képernyő nagyon vékony, szinte láthatatlan kerettel rendelkezik, aminek köszönhetően a kép csodálatos egészet alkot a környező bútorokkal és díszítéssel. A képernyőt már nem keretezik vastag, ódivatú keretek.


TCL WCG

Valódi színek

A TCL WCG fokozott színválasztékával élvezheti a hihetetlen sokszínű és reális színeket a nappaliban. A WCG technológia 30%-kal tisztább és gazdagabb színeket reprodukál, mint a hagyományos LED TV-k.

HDR Pro

HDR Pro

A TCL 55DC760 támogatja a HDR Pro technológiát, amely a világos és sötét árnyalatok reprodukálásával elbűvölő képet hoz létre. Tapasztalja meg a lenyűgöző HDR tartalmakat úgy, ahogyan azt a tervezők megalkották!

UHD 4K felbontás

UHD 4K felbontás

Az Ultra HD 4K képernyő (3840 × 2160 px) legfeljebb 4-szer részletesebb képeket jelenít meg, mint a standard Full HD felbontás. Az így kapott kép kiváló élességű, és pontos részletességgel láttatja az vizuális tartalmakat.

JBL hangszórók

JBL hangszórók

A csúcsminőségű 60 W-os hangszórók a tökéletes hangot nyújtják a filmekhez, a zenékhez és a játékokhoz.  Kiváló minőségű JBL hangszórókkal élvezheti az audiovizuális tartalmakat, amely magasabb szintre fogja emelni az otthoni szórakozást.

Android operációs rendszer

Android operációs rendszer

Az Android TV-vel hozzáférhet a multimédiás szórakozás világához. Fedezze fel a filmeket, játékokat, zenéket és még számtalan izgalmas alkalmazást, amelyet az Android operációs rendszer biztosít. Elérhető az internetes hozzáférés egy webböngészőn keresztül, és támogatja a népszerű VOD szolgáltatásokat.

Hangvezérlés

Hangvezérlés

Keresse meg kedvenc tartalmát hangkereséssel. Csak nyomja meg a távirányító gombját, és kérdezzen. Nincs bonyolultabb szövegbevitel vagy menü navigáció. Most már egy pillanat alatt elérheti a kívánt alkalmazásokat vagy videókat.

Chromecast technológia

Chromecast technológia


A Chromecast lehetővé teszi, hogy kedvenc videóit, játékait és alkalmazásait a mobileszközről közvetlenül a TV képernyőjére vigye a legmagasabb minőségben. Csak meg kell nyomnia a Cast gombot az Android vagy iOS mobileszköz képernyőjén.

A Google Play

A Google Play

TCL 55DC760-vel a Google Play korlátlan használatát élvezheti. Hozzáférhet a legjobb filmekhez, televíziósorozatokhoz és sporteseményekhez. Több ezer alkalmazás és játék érhető el, amelyet azonnal telepíthet. A Google Play gondoskodik minden családtag végtelen szórakozásáról.

Youtube

Youtube

A YouTube segítségével megtekintheti a világ minden tájáról érkező videó trendeket - a legforróbb zenei videóktól a legjobb filmekig. Jelentkezzen be kedvenc csatornáiba, ossza meg kedvenceit barátaival! Tekintse meg a Youtube  tartalmakat bármilyen eszközről.

Netflix

Netflix

A szórakoztató ajánlatok közé tartozik az egyik legnépszerűbb TV-állomás támogatása, sok népszerű tartalommal. A Netflix mindenkinek kínál valami újat. Megtekintheti kedvenc TV-műsorait, beleértve a díjnyertes eredeti Netflix sorozatokat, továbbá filmek és dokumentumfilmek garmadáját.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,8 cm Kész!
    Magasság
    93,1 cm Kész!
    Mélység
    32,8 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    86,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    9,4 cm Kész!
    Tömeg
    29 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×200 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" TCL 65DC760 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" TCL 65DC760. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" TCL 65DC760. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" TCL 65C760. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" TCL 65C760.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ