Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

65" TCL 65X925

Termékkatalógus
65" TCL 65X925
Televízió - Google TV, QLED, 165cm képátló, 8K Ultra HD, PPI 4600 (100Hz), Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Steam Link, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, hangszóró 60W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
Kód:  WK690f3a80 Termékszám:  65X925 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

65" TCL 65X925

65"-os TCL 65X925 SMART ANDROID QLED tévé a tökéletes élményért

Új QLED televíziót szeretnél? A TCL 65X925 az AiPQ 2.0 Engine képfeldolgozó processzort alkalmazza, amelynek hála kivételes képminőségben lehet részed. A beépített ONKYO soundbar Dolby Atmos támogatással és mélynyomóval gondoskodik a teljes hangzásról. A TCL Smart Android televíziót tökéletes felbontás jellemzi, a legújabb Mini LED háttérvilágítás technológiával pedig lehetőséged van a fényerő és a kontraszt szabályozására is. A QLED színek és a HDR formátum támogatásával lenyűgöző vizuális élményben lehet részed. A TCL 65X925 SMART ANDROID többé már nem csupán egy televízió, hiszen a Google TV rendszerének használatával vezérelheted a Google Asszisztenst, a Google Home platformot vagy kereshetsz más alkalmazásokat is a Play áruházban.

Magával ragadó mélység elképesztő fényerővel és kontraszttal

Több ezer parányi dióda felel a TCL 65X925 SMART ANDROID televízió kiemelkedő kontrasztjáért és fényerejéért. A Mini LED háttérvilágítással a sötét és a világos jelenetekben egyaránt kifogástalan részletgazdagságot nyújt. Így mindig páratlan mélységű kép vár rád, amely nélkülözhetetlenül fontos a szuper HDR élményhez.

TCL 65X925 TV mini LED és Quantum Dot technológiával

Több mint egymilliárd szín és színárnyalat minden fényerő beállításnál és 100%-os színtelítettség - ezt biztosítja a QLED. Élvezd a felejthetetlen TCL 65X925 SMART ANDROID QLED élményt, a televízió teljes képét eddig nem látott részletekkel és mélységgel tapasztalhatod meg.

Maximális HDR élmény a 8K HDR PREMIUM 1000 készülékkel

A TCL 65X925 nagy felbontású televízió közvetlenül a HDR formátumokhoz készült, mivel élénk és természetes színspektrum jellemzi, illetve képes a tökéletes részletek visszaadására a sötét és világos jelenetekben egyaránt. Amennyiben a kép alacsonyabb felbontású, úgy a TCL X925 SMART TV a mesterséges intelligencia és a nagy teljesítményű processzor segítségével 8K felbontásúra skálázza fel azt.

TCL 65X925 TV QLED technológiával az élénk és természetes színekért

Quantum Dot technológia - ennek köszönhető a TCL X925 TV hihetetlenül széles tartományú élénk és természetes színvilága több mint egy milliárd színnel. Legyen szó akár a minimális vagy a maximális fényerőről, számíthatsz a mindig 100%-os színtelítettségre.

TCL 65X925 100 Hz-es panellel és Motion Clarity Pro-val

A 100 Hz-es panel gondoskodik a precíz képélességről, a kép tisztaságáról illetve a sima mozgásról. Ezt különösen nagyra értékelheted a sportesemények és az akciófilmek megtekintésekor illetve leginkább játék közben. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik az Xbox Series X és PS5 játékkonzolok könnyű használatát a TCL 65X925 televízión.

TCL 65X925 Smart TV az összes HDR formátum támogatásával

HDR10, HLG, HDR10+ vagy a DOLBY VISION, a TCL 65X925 televíziónak egyik formátum sem jelent problémát. A TCL 65X925 készülékén mindig a legjobb minőségű HDR tartalmakat élvezheted. Az összes formátum közül a Dolby Vision a legfejlettebb, a Netflix vagy a Disney csatornák pedig alkalmasak ezeknek a tartalmaknak a lejátszására. A HDR10+ formátumot például élvezheted az Amazon Prime platformon. A Dolby Vision IQ szabványnak hála nem számít, hogy milyen napszak van éppen - ugyanis a TCL 65X925 televízió az aktuális fényviszonyoknak megfelelően optimalizálja a kép beállításait.

A TCL 65X925 kiváló TV játékhoz

Csatlakoztass játékkonzolt vagy számítógépet a HDMI segítségével a TCL 65X925 televízióhoz és élvezd a játékot a maximumon. A HDMI 2.1 és a 100 Hz-es panel segítségével több órányi nagy, 4K felbontású lejátszás vár 120 képkockasebességgel másodpercenként. Az alacsony válaszidő és a VRR funkciók biztosítják a szaggatásmentes, sima képet és a gyors válaszidőt. Az ALLM funkcióval automatikusan a legrövidebb lehetséges válaszidőt kapod. A TCL 65X925 Smart TV automatikusan átvált játék üzemmódba - rendkívül alacsony bemeneti késleltetéssel, kevesebb mint 15 másodperces válaszidővel - miután játékkonzolt vagy számítógépet csatlakoztattál hozzá a HDMI 2.1 kábellel.

IMAX Enhanced - IMAX kép és hang

Az IMAX Enhanced tanúsítvány megfelel még a legmagasabb szabványnak is a kalibrálás, felbontás, szín, fényerő, kontraszt, képarány és hangzás tekintetében. Nézz meg egy filmet az új TCL 65X925 televízión és éld át azt pontosan úgy, ahogyan a készítők megálmodták.

TCL 65X925 beépített Onkyo soundbar-ral

A TCL 65X925 televízió nem csak kifogástalan képvilággal, hanem kristálytiszta hangzással is büszkélkedhet. A hangszórók egyenesen rád irányulnak, zaj nélkül bocsátanak ki kimagaslóan tiszta hangzást, a tévékészülék hátulján található mélynyomóból érkező basszussal együtt pedig az ideális moziszerű környezetet teremtik meg. A TCL 65X925 televízió emellett Dolby Atmos térhatású hangzást kínál.

TCL TV kiváló teljesítménnyel és térhatású hangzással

A TCL 65X925 okostelevízió mélynyomó hangszórókkal rendelkezik, a tökéletes kombináció az igazán tiszta és a magával ragadó hangzásért. A páratlan 60 W-os 2.1-es konfiguráció garantáltan magával ragad a kedvenc számítógépes játékod vagy a film során.

TCL 65X925 beépített Google TV funkciókkal

A TCL 65X925 Google televízió beépített funkciói közé tartozik a Google Home, a Chromecast és a Google Asszisztens - emellett számos további alkalmazás letölthető a Play áruházból. A TCL 65X925 televízióval a tartalmak egy új dimenzióját ismerheted meg.

Hangvezérelt Google Assistant: a hangod a szórakozás világának kulcsa

A TCL 65X925 okos TV a készülékbe integrált mikrofonnal érkezik. Kattints a mikrofon ikonra és mondd el, mire van szükséged. A gyerekek így anélkül kereshetnek a mesékre, hogy ismernék az ábécé betűit. Ehhez elegendő azt mondaniuk például, hogy "Peppa malac YouTube" és máris kiválaszthatják a mese egy epizódját, majd pedig megtekinthetik azt. Az "OK Google" parancs is rendelkezésedre áll a kiválasztott nyelveken, így a kezeidre tényleg nem lesz szükséged.

Videó- és hanghívások a Google Duo és a mellékelt Magic Camera segítségével

Te is használod a videóhívás funkciót az üzleti megbeszélések alkalmával, vagy amikor felhívod a szeretteidet? Ismerd meg a Google Duo funkció egy teljesen új oldalát a TCL 65X925 televízióval, amelyen tökéletesen nagy kijelzőfelületet kapsz és a hívásokat sok résztvevővel is lebonyolíthatod. A videóhívás ingyenes, csak jelentkezz be a Google felhasználói fiókodba.

Amazon Alexa

Már biztosan találkoztál az Amazon Alexával. Ezt a szolgáltatást folyamatosan fejlesztik és a modern felhasználó igényeihez igazítják. Alexa képes lejátszani a kiválasztott zenét, megtudja az aktuális időjárást, megjeleníti a világ legfrissebb híreit, sőt az utasításodra vezérelheti is a TCL 65X925 televíziót illetve az okos otthonod további készülékeit. Csak mondd ki amit szeretnél és változtasd meg a televízió beállításait (mint például a csatorna vagy a hangerő) vagy kapcsold le a nappaliban a világítást, indítsd be a termosztátot, stb.

TCL 65X925 TV modern dizájnnal

A TCL 65X925 televízió keret nélküli fém formatervezéssel érkezik egy csipetnyi eleganciával. A TCL okos televízió csodálatosan illik bármilyen belső térbe, valóban prémium hatást kelt a megjelenésével. Az elegáns dizájn és a teljesítmény tökéletes harmóniája.

Kényelmes tévénézés a nap bármely szakaszában

A Dolby Vision IQ szabványnak hála nem számít, hogy milyen napszak van éppen - ugyanis a TCL 65X925 televízió az aktuális fényviszonyoknak megfelelően optimalizálja a kép beállításait a környezeti fényérzékelővel. Többé már nem okoz kellemetlenséget filmnézés közben a fény zavaró visszatükröződése.

Ergonomikus távirányító

A TCL 65X925 QLED televízió könnyű és intuitív használata díjnyertes tulajdonsága. A polírozott matt felület és az ergonomikus formatervezés együttese kellemes tapintású, megkönnyíti a távirányító kézben tartását.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    287 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    329 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    287 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    329 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    65" (165,1 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    144,6 cm Kész!
    Magasság
    90,5 cm Kész!
    Mélység
    29 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    88,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,6 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    117,7 cm Kész!
    Tömeg
    29,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 65" TCL 65X925 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 65" TCL 65X925. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 65" TCL 65X925. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 65" TCL 65X925. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 65" TCL 65X925.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ