A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AP+ nový vizuál ApF HU

70" NEC MultiSync E705

Termékkatalógus
70" NEC MultiSync E705
Nagyformátumú kijelző - Public display, UV2A, LED-es háttérvilágítás, 16:9, Full HD 1920x1080, 4000:1, 400cd/m2, 8ms GTG, 2x HDMI, D-Sub, RS-232C, DisplayPort, LAN, DVI, működési idő akár napi 12 óra, állvány nélkül, VESA 400x400, repro
Kód:  WN358f Termékszám:  60003928 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

70" NEC MultiSync E705

E sorozatú sikeresen kiegyensúlyozza a lenyűgöző vizuális teljesítményt megfizethető nagy formátumú bemutatók kompromisszumok nélkül. Tartalmaz funkciókat egyéni használatra nyilvános területeken, mint például az USB média lejátszó, hangszóró és egy ütemező. Ül a vállalati és oktatási környezetben, valamint a megjelenítő feliratok és a feliratok múzeumok, a szociális és a kiskereskedelmi környezetben az üzemideje 12 óra egy nap, a hét 7 napján. A modellt is adunk környezeti fényérzékelő beállításához a kép aktuális feltételek és a több csatlakozó, beleértve a LAN hálózati menedzsment.

legfontosabb jellemzői

  • Kereskedelmi / nyilvános kijelző az üzemideje 12 óra egy nap, a hét 7 napján
  • Extra nagy felbontást és kontrasztot a lenyűgöző részletességgel
  • Nagy kép nézve bárhonnan
  • Környezeti fényérzékelő optimalizálja a fényerőt és energiát takarít meg
  • Keskeny profil és a keret, hogy maximalizálja az élvezet és egyszerű telepítés
  • LED-es háttérvilágítás csökkenti az energiafogyasztást ...
  • Önálló (USB lejátszó, hangszóró, 24 órás időzítő)
  • Digitális és analóg bemenetek rugalmas integrációját a A / V infrastruktúra
  • Bővített csatlakoztathatóság LAN berendezések, beleértve a hálózati menedzsment

Játék erőfeszítés nélkül

A kijelző tervezték direkt külön művelet, amely lehetővé teszi a beépített USB média lejátszó, hangszórók és tervezési feladatokat. USB média lejátszó támogatja a különböző formátumú kép és videó fájlokat, így játszhat nélkül egy külső lejátszó. Nem kell, hogy utólag közel a forrása a bemutatót.

modern festészet

Kijelző technológia alapján VA gazdagabb színeket és legkövetkezetesebb nézet, hogy mit keres a bárhol. Együtt full-HD kép egy kiváló minőségű a sokszínű multimédiás tartalmat. Összehasonlítva az előző generációs nyilvános kijelző, ez a modell a LED háttérvilágítás, amely csökkenti az energiafogyasztást, tartósabb, egy kisebb profilt, keret és a súly. Ennek köszönhetően kínál meglepően alacsony TCO és karbantartásmentes működés.

még tökéletes

A kép lesz az azonos minőségű, nem számít, mi történik. Környezeti fényérzékelő automatikusan beállítja a háttérvilágítás függően környezeti megvilágítás. Még ha megfordul a felhők a nap, minden kép látható lesz ugyanazon a szinten. A technológia nem csak csökkenti az energiafogyasztást, hanem teremt jó feltételeket a szemet. Megakadályozza a felesleges fényerőt és a kép túl sötét.

Paraméterek

Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
12 h/nap Kész!
Általános fogyasztás
320 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
1 W Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
12 h/nap Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
320 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
1 W Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 70" NEC MultiSync E705 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 70" NEC MultiSync E705. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 70" NEC MultiSync E705.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ