0% splátky Siguro Slevy s AP+

75" Hisense H75N6800

Termékkatalógus
75" Hisense H75N6800
Televízió - SMART LED, 190 cm, ULED technológia, 4K Ultra HD 3840x2160, HDR Plus, PCI 2400 (120 Hz), DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, Vidaa U2 OS, 4x HDMI, 3x USB, CI+, LAN, DLNA, WiFi, MHL, HbbTV (2.0), web böngésző, PVR felvétel, Timeshift, Local Dimming, UHD upscaling, Anyview Cast, Anyview Stream, hotel üzemmód, DBX Total Sonics, VESA, 30 W-os hangszóró, B energiaosztály
Kód:  HIS020x2 Termékszám:  H75N6800 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Hisense H75N6800



Egy ultravékony TV 4K felbontással

A Hisense H75N6800 az intelligens funkciókat, a legkorszerűbb technológiákat és a csúcsminőségű képernyőt ötvözi, amely gazdag színskálát nyújt a bonyolultabb képek megjelenítésénél is. A legakciódúsabb felvétel élessége biztosítja a nagysebességű képfeldolgozást 2400 Hz PCI értékkel, és 120 Hz frekvenciával.  


A Hisense H75N6800 legfontosabb jellemzői  

  • Átló mérete 75 "(190 cm)
  • Ultravékony kivitelezés keskeny kerettel
  • Képfelbontás 4K Ultra HD 3840 × 2160 px
  • Vidaa átlátható felülettel az okos szórakozáshoz
  • Minden funkció gyors működése (4 magos processzor)
  • A DVB-S2 / C / T2 HEVC (H.265) fogadása
  • Decoder H.265 videó streameléshez is
  • Vezeték nélküli csatlakozás WiFi hálózaton keresztül
  • 3 × USB foglalat mind a lejátszáshoz, mind a programok rögzítéséhez
  • 4 × HDMI, CI+, LAN, DLNA, MHL, HbbTV (2.0)

Intuitivní ovládání funkcí

A Vidaa felhasználói felülete

A modern és átlátható Vidaa környezet az Androidból származik, és lehetővé teszi a TV rendszer és a Google Playen elérhető alkalmazások gyors vezérlését, beleértve az online szolgáltatásokhoz és multimédiás tartalmakhoz való könnyű hozzáférést a csatlakoztatott külső forrásokból. A rendszer gyors és simán fut, a négymagos processzornak köszönhetően . 

A képminőség javítása

A képminőség javítása

A 4K Upscaling funkció az FHD jelet 4K minőségre kódolja, így a néző maximális képminőséget élvezhet alacsonyabb felbontású tartalom mellett is. Az egyes képpontok standard 4-szeres növekedése helyett a 4K Upscaling funkció kiszámítja az összes szomszédos képpont színét, és automatikusan mérlegeli, hogyan kompenzálhatja a legjobban ezeket a képpontokat.

Olyan kép, mint a való világban

A Hisense TV fejlett technológiájának köszönhetően olyan tökéletes képet nyújt, amely a lehető legközelebb áll a valóságos képi világhoz. A LED világítás és a Hi-View technológia pontos vezérlésével a TV gazdagabb fekete, világosabb fehér színt és részletesebb képet biztosít élénk színekkel, ami Téged is lenyűgöz majd.

Nagy dinamikatartomány

Nagy dinamikatartomány

A HDR Supreme technológia hatékonyan növeli a képminőséget és a dinamikus tartományt, így minden részlet tökéletesen látható lesz. A kapott kép a fények és az árnyékok csodálatos egyensúlyának köszönhető, anélkül, hogy sötét részeben torzulás keletkezne.

Pontosabb képalkotás

Pontosabb képalkotás

A Hisense Local Dimming funkció lehetővé teszi a kép pontosabb megjelenítését, köszönhetően az egyedi LED-eknek, amelyeknél intenzívebb fekete szín szükséges. Továbbá ez a funkció javítja a válaszidőt, hogy pontosabb színes kijelzőt, gazdagabb kontrasztot és nagy képélességet biztosítson.

Dokonalý pohyb

A mozgás tökéletessége

A Hisense H75N6800 Motion Estimate és Motion Compensation (MEMC) technológiát alkalmaz a képek gyorsaságának növelése érdekében. A Backlight Scan technológiával a mozgás folyékonyan és simán jelenik meg, az egyes fázisok látható sávjai nélkül, amelyeket különösen a sport szerelmesei fognak értékelni.

Gazdag kontraszt

Gazdag kontraszt

A nagy kontrasztaránynak köszönhetően a Hisense TV pontosabb színvisszaadást mutat a mélyebb fekete és világosabb fehér színeknek köszönhetően. A helyi fényerősségi megoldás több részre osztja a megvilágítást, és egy meghatározott zónát állít be  a kontraszt hangsúlyozására.

Gazdagabb színpaletta a jobb élményért

Amikor nézed a képernyőt, olyan, mintha épp az ablakon néznél ki. A Wide Color Gamut technológia ugyanis javítja a háttérvilágítást és a színszűrők közötti átbocsátást, ami szélesebb színspektrumot eredményez, mint sok hagyományos LED TV esetében. Az eredmény egy tökéletes, színes, élénk szín, amely elkápráztat.

Készen áll a jövőre

Készen áll a jövőre

A Hisense televíziók kompatibilisek a H.264 - Advanced Video Coding (AVC) - és a H.265 - HEVC - kodekekkel. Ezeknek a kodekeknek köszönhetően nem jelent problémát a 4K felbontás lejátszása még egy új DVB T2 digitális adás után sem.

Sdílení obsahu přes Wi-Fi

Tartalom megosztása a Wi-Fi felületen keresztül

Csatlakoztasd a Hisense TV-t a vezeték nélküli hálózathoz a Wi-Fi felületen, és könnyedén megoszthatsz képeket, videókat, zenét és hasonlókat a hordozható eszközödről közvetlenül a nagy tévé képernyőjére. Ezenkívül vezeték nélküli módon is vezérelheted az összes műveletet a mobiltelefonodról vagy a tabletedről.

Online streamování obsahu

Online tartalom 4K-os streaming

Az ujjaddal egy érintéssel eljuthatsz a 4K tartalom hihetetlen világába, ahol maximálisan részletesen megtekintheted az összes filmet, ami teljesen elvarázsol majd. Egyszerűen csatlakoztasd a TV-t egy hálózathoz, válassz ki egy csatornát, és semmi sem akadályoz meg abban, hogy elmerülj a történetben.

Youtube, Netflix, Amazon

Hozzáférés a kedvenc szolgáltatásaidhoz

Egyetlen gomb megnyomásával a vezérlő azonnali hozzáférést biztosít a kedvenc YouTube, Netflix, Amazon szolgáltatásaidhoz, amelyen keresztül több száz kiváló minőségű filmet és sorozatot élvezhetsz. Már nem kell behódolnod a televíziós műsoroknak, hiszen azt nézhetsz, amire épp kedved van.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    167,8 cm Kész!
    Magasság
    103,1 cm Kész!
    Mélység
    35 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    96,3 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    8 cm Kész!
    Tömeg
    37,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Szürke Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Hisense H75N6800 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Hisense H75N6800. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Hisense H75N6800.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ