Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

75" Samsung QE75Q950 8K

Termékkatalógus
75" Samsung QE75Q950 8K
Televízió - SMART TV, QLED, 189cm, 8K Ultra HD, PQI 4300 PQI (100Hz), Direct LED, HDR10+ és HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 1.5, gamer mód, hangvezérlés, Apple TV, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, 360°-os videó lejátszása, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen operációs rendszer, 400×400 VESA, 60 W hangszóró, Dolby Digital Plus, energiaosztály G
Kód:  WR181q4 Termékszám:  QE75Q950RBTXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung QE75Q950 8K

Tapasztald meg a jövőt a QLED Q950R készülékkel


Lenyűgöző 8K felbontás, amely teljesen magával ragad

Élvezd a valósághű képeket és fenséges árnyalatokat a Samsunggal, és merülj el a QLED 8K Q950R TV csodálatos képeiben! Fedezd fel azokat az apró részleteket, amelyek más TV-vel nem láthatók. Éld át a tévézés új, egyedülálló élményét 8K felbontással. 



33 millió ok, hogy a QLED 8K mellett dönts

A 8K felbontású részletektől biztosan eláll a lélegzeted! Élvezd a 4 × jobb élességű képeket, mint a 4K UHD és 16 × finomabb árnyalatokat, mint amit a normál Full HD nyújt. A kép hihetetlen mennyiségű, 33 millió pixelből áll össze, amelynek köszönhetően lenyűgöző és finoman egybefonódó árnyalatokkal kidolgozott éles képet jelenít meg, egyedi, kilógó képpontok nélkül.



Hihetetlenül világos részletek

Fedezd fel a QLED TV-k új lehetőségeit a Direct Full Array Elite háttérvilágítási technológiával, amely tökéletesen pontos színt és kontrasztot biztosít. Ennek köszönhetően a fekete valóban fekete, és a filmek jelenetei hihetetlen mélységet és nagyobb részletességet nyújtanak. A HDR 4000 technológiának köszönhetően a felvételek minden egyes részlete kitűnően látható, amely egyébként rejtve maradna a fényben vagy az árnyékban. Még a legsötétebb éjszakai jelenetek sem maradnak láthatatlanok, a HDR-nek köszönhetően, amely kiemeli a természetes kontrasztot és a színeket.



A mesterséges intelligencia hatása fokozza a látványt

A QLED Q950R középpontjában egy Quantum 8K processzor található, amely a kiemelkedő teljesítményért felelős. Segítségével még élvezetesebbé válnak kedvenc filmjeid és sorozataid. Automatikusan beállítja a hangzást és a képernyő fényerejét a környezeti feltételeknek megfelelően, ráadásul mindehhez az AI Upscaling technológiát használja. A gépi tanulásnak és a mesterséges intelligenciának köszönhetően az alacsony felbontású képeket szinte 8K-s élménnyé varázsolja át. Kiszámítja a részleteket, kiküszöböli a képzajt és új életet ad a régi képeknek.

 Samsung Q950R



Okosabb, nagyobb, jobb

Nem félrevezetés, ha azt állítjuk, hogy jó néhány dolog sokkal élvezetesebb látvány nagy képernyőn - legyen szó akár akciófilmről, futballmeccsről vagy egy hollywoodi moziról. Továbbá a QLED intelligens módjának köszönhetően a hangerőt és a fényerőt is igazíthatod az aktuális körülményekhez, így nem maradsz le soha a legkisebb hang- vagy vizuális részletről sem.



Tökéletesség minden szögből

A QLED 8K Q950R készüléket úgy tervezték, hogy csak a tökéletes képet mutassa bármilyen zavaró tényező nélkül. Rendkívül széles látószög biztosítja, hogy az összes részlet ugyanolyan kiváló minőséggel legyen látható mindenhonnan. Többé nem kell közvetlenül a képernyővel szemben ülnöd, hogy mindent jól láthass,



Csúcstechnológia és top design

Hagyd, hogy elvarázsoljon az elegancia és a minimalizmus egyedi kombinációja! A részletes és hibátlan képfeldolgozása meghatározza, hogy mit képes nyújtani számodra a QLED az  egyedi 8K felbontással. A QLED 8K Q950R a nappali tervezésének lényeges mérföldkövévé válik.




A képernyő tele van lehetőségekkel

Az távirányítóval sokkal többet vezérelhetsz, mint egy klasszikus TV-t. A Smart Hub segítségével kinyithatod a kaput az online szórakozás, streaming szolgáltatások és interaktív tartalmak világába. A SmartThings támogatásával irányíthatod intelligens otthonodat is a robot porszívótól a világítás be- vagy kikapcsolásáig. Természetesen, a készülék rendelkezik DVB-T2 digitális műsorszórás támogatással.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    490 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    520 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    490 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    520 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Apple TV, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    167,72 cm Kész!
    Magasság
    102,49 cm Kész!
    Mélység
    33,75 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    96,46 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    3,46 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    149,87 cm Kész!
    Tömeg
    43,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Tisztelt Cím! Az érdekelne, hogy a 75" Samsung QE75Q950 8K TV típusa pontosan mi? A QE75Q950 jel utáni betűk érdekelnek ,mivel ott akár 1 millió Ft eltérés is lehet a készülékek között. Köszönettel: Tóth László +36209423620 https://www.alza.hu/75-samsung-qe75q950-8k-d5818628.htm

    Kérdések és válaszok: 75" Samsung QE75Q950 8K
    Kiegészítők: 75" Samsung QE75Q950 8K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung QE75Q950R 8K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung QE75Q950.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ