Shop roku AlzaBoxy Q1

75" Samsung QE75QN900C

Termékkatalógus
75" Samsung QE75QN900C
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, Neo QLED, 191 cm képátló, 8K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Szuper ár
1 879 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR176p85 Termékszám:  QE75QN900CTXXH Gyártó honlapja:
75" Samsung QE75QN900C 1 879 990 Ft Szállításra kész 4 db
Vásárlás

75" Samsung QE75QN900C

Szeretnéd, ha otthonod kényelméből is átélhetnéd az igazi mozi élményt? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Samsung Samsung Neo QLED TV. Élvezd a lenyűgöző látványvilágot, köszönhetően a fejlett QLED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. Ezen Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és megjelenését egy egészen elegáns dizájn egészíti ki. A televízió megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító tartalma a csomagnak.

Televízió 75
Televízió 75

75" Samsung QE75QN900C tévé legfőbb paraméterei

  • Eme Samsung Samsung Neo QLED sorozatú TV mozivá varázsolja otthonod
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern QLED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia az akciófilmek kedvelőinek
  • Élvezd a részletes 8K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a korszerű Tizen operációs rendszert kapta
  • Mini LED háttérvilágítással büszkélkedhet
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos és Dolby Digital Plus biztosítja a tökéletes hangzást
  • Olyan népszerű okos funkciókkal rendelkezik, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Egyéb népszerű funkciói: mozgáskövető hang
  • Élvezd a népszerű filmek és sorozatok széles választékát olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a részletgazdag 8K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a remek Samsung tévé tűéles kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek köszönhetően. A 4K megjelölés arra utal, hogy nyolcszor annyi pixellel rendelkezik, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 7 680 × 4 320 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek és műsorok képernyőre történő átvitelét minőségromlás nélkül. A Mini LED technológia rengeteg zónára van felosztva annak érdekében, hogy sokkal jobb helyi fényerőt és kontrasztot biztosítson. A helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen képes csökkenteni a fényerőt, hogy a világos részek minősége sem romlik.

Televízió 75
Televízió 75

Lélegzetelállító látvány egymilliárd színnel – ez a Neo QLED

Ha valósághű, hihetetlenül dinamikus látványt keresel, amely magával ragad, a Samsung Premium Neo QLED TV a megfelelő választás. A Quantum Matrix technológiát innovatív Mini LED háttérvilágítással kombinálja, amely képes az úgynevezett helyi fényerő-szabályozásra. Ennek köszönhetően a képnek csak egy bizonyos része lesz világos, és a sötét területek teljesen elhalványíthatók vagy teljesen kikapcsolhatók. Tehát a fekete valóban fekete lesz, és a kép dinamikája egy teljesen új dimenziót ér el.

Különféle HDR formátumokkal kompatibilis

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokat támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A HDR10+ dinamikus fényerő változást jelent az aktuális képkockától függően.

Televízió 75
Televízió 75

Légy profi játékos ezzel a lenyűgöző Samsung televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban fontos a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. Az izgalmas gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, ideal for PlayStation 5 és Cloud gaming funkcióval biztosan nagy élmény lesz a játék. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ez a remek Samsung TV kiváló hatékonyságú monitorként működik, hogy megfeleljen a legigényesebb gamerek igényeinek is.

Televízió 75

Használd ki a modern Samsung TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak köszönhetően a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és funkciókhoz anélkül, hogy külső eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjét használhatod a böngészésre. Az okos funkcióknak köszönhetően böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Innovatív tulajdonság a 360°-os videólejátszás. Amikor 360°-os videót játszunk le TV-n, a felhasználó a vezérlővel mozoghat a videóban, és minden irányba elforgathatja tekintetét.  Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

Az ideális TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat támogat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2 és DLNA. Olyan technológia biztosítja a moziszerű élményt, mint Dolby Atmos és Dolby Digital Plus. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást nyújt több csatornán keresztül. Például az egyik csatorna lejátszhatja a lövöldözés, a másik pedig a fegyvermechanika hangját, ennek köszönhetően a hang térbeli terjedése sokkal pontosabb és reálisabb lesz. Nem számít, hol vagy a szobában, ez a nagyszerű Samsung TV felismeri a tartózkodási helyed, és beállítja az audio kimenetet, hogy úgy érezd, mintha közvetlenül a képernyő ülsz.

Televízió 75
Televízió 75

Ismerd meg a korlátlan szórakozás világát a multimédiás funkciókkal

Ez a nagyszerű Samsung QLED televízió le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha semmi érdekes műsort nem találsz a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és lejátszhatod saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely a speciális keresési módjának köszönhetően gyorsan és hatékonyan találja meg a TV- és rádiócsatornákat. Az alap szállodai módnak köszönhetően módunkban áll csatornákat leblokkolni, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Forradalmi hangélmény az Object Tracking Sound technológiával

Az OTS a Samsung által kifejlesztett innovatív technológia, amely kitolja a hangtér határait. A fejlett hangfeldolgozással és a hangszórók stratégiai elhelyezésével az OTS technológia lehetővé teszi, hogy hihetetlenül magával ragadó hangélményben legyen részed a TV előtt. Az OTS (Object Tracking Sound) követi az objektumok mozgását a képernyőn, és dinamikusan beállítja a hangsávokat úgy, hogy a hang úgy tűnjön, mintha közvetlenül az adott objektumból érkezne. Ez hihetetlenül valósághű hangteret hoz létre, és teljes mértékben magával ragad akár akciófilm nézése vagy zenehallgatás közben.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

101,69 × 165,48 × 28,64 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli magasság:

94,56 cm

Tömeg:

43 kg

Max. felbontás:

8K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

3 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2, DVB-C és Kettős

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, AMD FreeSync Premium, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    165,48 cm Kész!
    Magasság
    101,69 cm Kész!
    Mélység
    28,64 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    94,56 cm Kész!
    Tömeg
    43 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    141 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    410 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!
    Csomag tartalma
    One Connect box, One Connect kábel Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    További változatok 75" Samsung QE75QN900C termékhez:

    65" Samsung QE65QN900C

    Televízió - SMART, Neo QLED, 165 cm képátló, 8K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    1 335 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    85" Samsung QE85QN900C

    Televízió - SMART, Neo QLED, 215 cm képátló, 8K Ultra HD, 144 Hz, Mini LED, HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    2 490 590 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Samsung QE75QN900C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung QE75QN900C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung QE75QN900C.
    P-DC1-WEB05
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ