Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

75" Samsung UE75BU8502

Termékkatalógus
75" Samsung UE75BU8502
5 2 értékelés
Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PQI 2200 (50 Hz), HDR10, HDR10+, HLG, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Miracast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Steam Link, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, 20W hangszóró, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
Kód:  WR177i40 Termékszám:  UE75BU8502KXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung UE75BU8502

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Akkor biztos jól jönne neked ez a nagyszerű Samsung TV. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra az óriási film és sorozat választék az olyan közkedvelt streaming szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek rajongóit is lenyűgözi 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync és Ideal for PlayStation 5 örvendezteti meg az igényes játékosokat is. Remek hangzás fokozza a nagyszerű látványt, amiért 20W-os hangszóró felel. Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy valóban lenyűgöző dizájn fokozza megjelenését. A televízió megjelenését fekete szín egészíti ki. A TV-t VESA szabványú konzollal lehet a falra függeszteni, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító megtalálható a csomagolásban.

Televízió 75
Televízió 75

75" Samsung UE75BU8502 tévé lényegesebb paraméterei

  • Eme Samsung televízió mozivá varázsolja otthonod
  • Nagyszerű vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • A fantasztikus hangzásért 20W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett
  • Eme Samsung Smart TV a modern Tizen operációs rendszerrel büszkélkedhet
  • Edge LED háttérvilágítással van ellátva
  • Egyéb rendelkezésre álló funkciók HDR és Local Dimming
  • Képfeldolgozási indexe 2200 CMR
  • Dolby Digital Plus gondoskodik a mozis hangminőségről
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Apple TV, Skylink Live TV, Steam Link, Facebook, Google Duo és MAGENTA TV

Egy igazán éles kép, amely rendkívüli élményt nyújt

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 75" képátló mellett. Ez a remek Samsung televízió képes rendkívül részletes képet adni, hála a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 pixelből áll, így lehetőségünk van minőségromlás nélkül streamelni a filmeket a képernyőre. Az Edge LED technológia LED diódái csak a képernyő szélén helyezkednek el, ezáltal érdekes választás azok számára, akik inkább a vékonyabb TV kialakítást kedvelik. A helyi fényerő szabályozás-funkció gondoskodik a háttérvilágításról a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nincs rossz hatással a kép világos részeire.

Televízió 75

LCD LED technológia a felejthetetlenül élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiát használó TV nagyszerű vizuális szórakozást nyújt. A LED technológia magas fényerőt és ragyogó színeket garantál, aminek hála nyugodtan filmezhetünk még jól megvilágított szobában is. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely tiszta képet eredményez.

HDR formátum támogatás

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A kép fényerejét a HDR10 úgy állítja be, hogy az tökéletesen illeszkedjen az aktuális jelenet maximális fényerejéhez. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján. A TV általános képminőségét a képfeldolgozási index alapján lehet megítélni, melynek értéke 2200 CMR.

Válj profi játékossá ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban győz a jó grafika, rövid válaszidő és a gyors reakció. A remek gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync és ideal for PlayStation 5 funkcióval biztosan élvezni fogod a játékot. Köszönhetően a VRR technológiának biztosítva van a játékok gyönyörű és sima futása, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia nagyon rövid válaszidőt garantál. Ez a nagyszerű Samsung TV Kiváló hatékonyságú monitorként működik, lehetővé téve a sima és pontos játékmegjelenítést.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

A Smart TV támogatja a hangvezérlést. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányítani. Nem kell mást tennünk, csak megnyomni egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a modern Samsung televízió összes okos tulajdonságát

Hála a hozzáadott HbbTV funkciónak, a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV-zési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy külső eszközöket kelljen csatlakoztatniuk, vagy alkalmazások között váltaniuk. Az aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét böngészőként. Hála az okos funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Nagyszerű tulajdonság a videólejátszás 360°-os formátumban. 360°-os lejátszáskor minden irányból megtekinthető a videó. Ennek köszönhetően olyan részleteket fedezhetünk fel, amelyen normális esetben rejtve maradnának.

A tökéletes TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan vezeték nélküli kapcsolatokat biztosít más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és WiFi ready. A moziélményről olyan technológia gondoskodik, mint Dolby Digital Plus.

Élvezd a korlátlan multimédiás funkciókat

Ez a modern Samsung LCD LED televízió biztosan elkápráztat multimédiás funkcióival. Ha nem találsz semmi érdekeset a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy flash drive-ot, és nézheted kedvenc filmed vagy sorozatod. Biztos jól jön majd a Skylink fastscan funkció, amely olyan speciális szkennelési módot használ, aminek köszönhetően gyorsan megtalálja a TV- és rádiócsatornákat. A speciális PIP (kép a képben) funkcióval lehetséges, hogy egy képernyőn lássunk két külön forrásból származó képet.

Méretek:

102,7 × 167,67 × 33,9 cm (ma×szé×mé)

Talp nélküli méretek:

96,1 × 2,66 cm (ma×mé)

Tömeg:

32,5 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

2 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    156 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    235 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    156 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    235 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, MAGENTA TV, Apple TV, Steam Link, Facebook, Google Duo Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, WiFi ready Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, HDMI 2.0, Digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ 1.4 Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Tunerek

    Tuner
    DVB-T2 HEVC, DVB-C Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    167,67 cm Kész!
    Magasság
    102,7 cm Kész!
    Mélység
    33,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    96,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    2,66 cm Kész!
    Tömeg
    32,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Intelligens napelemes töltéssel Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Samsung UE75BU8502 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung UE75BU8502. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung UE75BU8502. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" Samsung UE75BU8502. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" Samsung UE75BU8502.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ