A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Akvizice ApF HU

75" Samsung UE75RU7092

Termékkatalógus
75" Samsung UE75RU7092
5 5 értékelés
Televízió - SMART TV, LED, 189cm, 4K Ultra HD, PQI 1400 CMR (50Hz), HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, gamer mód, Netflix, HBO GO, Steam Link, Tizen operációs rendszer, 400×400 mm VESA, 20 W hangszóró, A+ energiaosztály
Kód:  WR180m0 Termékszám:  UE75RU7092UXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Samsung UE75RU7092

Még több részlet, nagyobb élmény


Tapasztald meg a különböző színek szépségét

Élvezd a lenyűgözően valósághű Samsung 4K UHD TV képernyő színeit. A PurColor képfeldolgozó technológia segítségével minden egyes képkocka szépségében felfedezheted a gazdag és páratlan árnyalatokat.



Processzor a tökéletes műsorhoz

Az egyedi vizuális élmény, amelyet az intelligens TV biztosít, az első osztályú hardver érdeme. A Samsung TV szíve a nagy teljesítményű UHD processzor, amely fejlett funkciókat kínál, legyen szó akár a színbeállításról, a kontraszt optimalizálásról, vagy a nagy dinamikatartományú videó lejátszásáról.



Valósághű részletekkel teli kép

A Samsung TV rendkívül részletes Ultra HD 4K felbontású videót biztosít, amellyel még a kép legkisebb részletét sem hagyod figyelmen kívül. Ezenkívül a fejlett UHD Dimming technológiával optimális élességet, színeket és fényerőt élvezhetsz.



Fedezd fel a láthatatlant

Nézz filmeket és sorozatokat változatosabb és gazdagabb színekben. A HDR támogatással a kép valóban sötét és vibrálóan élénk lesz, így szó szerint új fényben látod majd a megannyi részletet.



Látványos képvilág, látványos szórakozás

Merülj el egyenesen az akció világában. A Samsung televízió olyan csodálatos részletességet nyújt, amely páratlan képminőséggel kel életre a lenyűgöző képernyőn. Pezsdítően élénk színek, kifogástalan kontraszt és eddig még nem tapasztalt precizitás jellemzi. Így az otthoni moziélményt hihetetlen 4K UHD felbontásban élvezheted.



Könnyű hozzáférés a szórakozáshoz

A Samsung Smart TV-k most még okosabbak. A Smart Hubot használják, és rendelkeznek a One Remote Experience távoli vezérlés funkcióval is. Az előbbivel egy jól átlátható menün keresztül könnyedén elérheted a szórakoztatási lehetőségeket a hagyományos TV-től a telepített alkalmazásokig. A One Remote Experience segítségével irányíthatod aképernyő beállításait és a TV-készülékhez csatlakoztatott egyéb eszközöket is.



Integrált Apple TV alkalmazás

Ezentúl elérhetőek számodra az Apple TV kasszasikerei a Samsung UHD televízión. Ennek segítségével ugyanis az egyszerű és intelligens TV felhasználói felületén keresztül kiválaszthatod, megvásárolhatod vagy kikölcsönözheted a legújabb mozifilmeket. Ehhez pedig nincsen szükséged további adapterekre vagy kábelekre, hiszen az Apple TV a SamsungTV teljesen integrált része.



Google Assistant, Alexa és Air Play 2

Üdvözlünk abban a világban, ahol az okos otthonod figyeli az utasításaidat. A Samsung UHD TV zökkenőmentesen dolgozik együtt a Google Assistant vagy Amazon Alexa hangsegédekkel. Váltogass a csatornák között, állíts a hangerőn vagy válaszd ki a playback funkciót a hangod segítségével. Az AirPlay 2 támogatásával lehetőséged van a streamelésre, akedvenc lejátszási listád meghallgatására vagy az utolsó nyaralás fényképeinek megtekintésére is az Apple okos készülékedről, amelyet a Samsung TV nagyszerű képernyőjén élvezhetsz.



  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10+ Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Webböngésző Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    168,46 cm Kész!
    Magasság
    105,65 cm Kész!
    Mélység
    35,61 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    96,64 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,06 cm Kész!
    Tömeg
    37,5 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Samsung UE75RU7092 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Samsung UE75RU7092. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Samsung UE75RU7092.
    P-DC1-WEB05
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ