30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

75" Sony Bravia KD-75X75WL

Termékkatalógus
75" Sony Bravia KD-75X75WL
4,9 10 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - Google TV, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, F energiaosztály
Képátló
Szín
399 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WS1020b3z1 Termékszám:  KD75X75WLPAEP Gyártó honlapja:
75" Sony Bravia KD-75X75WL 399 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

75" Sony Bravia KD-75X75WL

Ajánlott ehhez a modellhez

Az ideális televízió a mindennapi szórakozáshoz

A Sony Bravia KD-75X75WL rengeteg szórakozást hoz a nappaliba - legyen szó tévéműsorok, filmek nézéséről vagy játékról. A pontos színvisszaadás nagy fényerővel a Full Array LED helyi háttérvilágítási technológiának és az X1 processzornak köszönhető. Valós idejű tartalomelemzést végez, és mindent feljavít. Ahhoz, hogy a megtekintés élménye teljes legyen, megfelelő hangrendszerrel is rendelkezned kell. A Sony Bravia KD-75X75WL okostévé 20 W összteljesítményű X-Balanced hangszórókkal rendelkezik. Az általában a mozitermekben megtalálható Dolby Atmos és a Dolby Vision technológiákegyedülálló élményt nyújtanak. A Doly Vision javítja az összképet, a Dolby Atmos pedig a térhangzásról gondoskodik. A Sony Bravia KD-75X75WL ideális televízió a játékosok számára is, mivel számos izgalmas funkcióval könnyíti meg a játékot. A Sony okostévéje több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, például a HLG-t és a HDR10-et. A TV falra szereléséhez egy 300 × 300 mm-es VESA konzolt biztosítunk.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia KD-75X75WL okostévé legfontosabb jellemzői

4K HDR X1 képfeldolgozó processzornak köszönhetően a KD-75X75WL tiszta és élénk képet, nagyobb kontrasztot, jobb színeket és általános tisztaságot kínál részletes 4K felbontással

A Sony X-Balanced (2× 10W) hangszórók tisztább és kifejezőbb párbeszédeket biztosítanak

A PlayStation 5 exkluzív funkcióival és a játékmenükkel a KD-75X75WL kiváló választás a PlayStation 5 játékosok számára

A Google TV könnyű hozzáférést biztosít a tartalmak széles skálájához, így a KD-75X75WL a legátláthatóbb okostévé lesz

Az energiatakarékos beállítások egyszerű, egyablakos vezérlése az Eco Dashboard felülettel

Standard és SMART távirányító hangvezérléssel

Dolby Vision és Dolby Atmos technológia a moziszerű élményért

Külső HDD csatlakoztatás után felveheted kedvenc műsoraidat

Az intelligens eszközökhöz, soundbarokhoz és az internethez való csatlakozás Bluetooth, Wi-Fi és LAN-kábel segítségével történik

A Sony Bravia KD-75X75WL televízió támogatja a hangvezérlést

Kompatibilis a BRAVIA CAM kamerával (külön kapható)

Kivételes kép és hang


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia KD-75X75WL tiszta képpel és nagyszerű színekkel rendelkezik

Az okostévé X1 processzorral van felszerelve, amely tiszta, színgazdag képet biztosít. A Dolby Vision technológiát általában a nagy mozivásznakhoz szokták társítani, de a Sony Bravia KD-75X75WL készülékben ezt is megkapod. A televízióban mindent úgy láthatsz, ahogyan annak valójában ki kell néznie.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia X85L az X-Balanced hangszórók lebilincselő hangásukkal kápráztatnak el

A Sony okostévé beépített X-Balanced hangszóróegységekkel rendelkezik, amelyek kiváló minőségű hangzást és erőteljes basszust biztosítanak a még jobb nézési vagy játékélmény érdekében. Az egyedülálló, nem kör alakú kialakítás maximalizálja a hangszóró membrán felületét. A Sony Bravia KD-75X75WL televízió támogatja a Dolby Atmos technológiát a teljes térhatású hangzás érdekében. 

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Okostévé minimalista kialakításban

Koncentrálj arra, ami számít - a képre! A Sony Bravia KD-75X75WL televízió minimalista stílusban készült, Hairline kivitelben és Slim Blade kétirányú állvánnyal. Tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Tartalom a kezed ügyében


A BRAVIA CORE alkalmazás rengeteg minőségi tartalmat kínál

Sony Bravia KD-75X75WL okostévéhez 12 hónapos előfizetést kapsz a BRAVIA CORE filmalkalmazásra. Ez megnyitja az utat a legújabb címek és klasszikusok előtt, akár 4K HDR és IMAX Enhanced változatban is. Ezáltal több részletet, színt és kontrasztot láthatsz a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom, vagy például az 1984-es Szellemirtók film. Ezenkívül a BRAVIACORE a legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtár, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni. A 12 hónapos előfizetéshez 5 filmkredit is jár, amelyekkel kiválasztott filmeket oldhatsz fel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hozzáférés több mint 700 000 filmhez és tévéműsorhoz a Google TV-vel

A Google TV platformnak köszönhetően rengeteg filmhez és sorozathoz férhetsz hozzá a különböző streaming szolgáltatásokon keresztül. A Google TV-vel barátságos felhasználói felületet, továbbfejlesztett hangvezérlést, több felhasználói fiók létrehozásának lehetőségét, és ami a legfontosabb, kedvenc alkalmazásaidat, mint a Netflix, HBO Max, Disney+, YouTube, Spotify és még sok más alkalmazást élvezheted egy helyen.

Szórakozás mindenkinek


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Sony Bravia KD-75X75WL, mint nagyszerű játszótárs

Maga a tévé felismeri, ha egy játékkonzol csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban van. Ezután automatikusan átvált a HDMI 2.1 automatikus késleltetéscsökkentő üzemmódra. Így zökkenőmentesebben élvezheted a játékot a Sony Bravia KD-75X75WL televíziódon. Ezt különösen a gyors és igényes játékok (FPS akció, sport- és versenyjátékok) játékosai fogják értékelni. Az Auto HDR Tone Mapping technológiával még a nagy kontrasztú jelenetekben is észrevehetsz olyan fontos részleteket, amelyekről normál esetben lemaradnál.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Új játékkínálat az igényeseknek

A Sony Bravia KD-75X75WL televízió egy teljesen új játékmenüvel rendelkezik, amely egyetlen gombnyomással megnyithatja a menüt a játékélmény optimalizálása érdekében. A beállítások közé tartozik a mozgáselmosódás-csökkentés, a fekete equalizer, a Crosshair (célkereszt) és számos más kívánatos finomítás és funkció. A képernyő méretét is beállíthatod az igényeidnek megfelelően. Ráadásul az okostévé akár 120fps 4K felbontásra is képes, így gond nélkül belevetheted magad a filmezésbe és sok másba is.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Japán rajzfilmek a Crunchyroll segítségével

Szerezz hozzáférést a vezető anime streaming szolgáltatáshoz, és élvezd a megérdemelt minőségi rajzfilmeket! A Crunchyroll szolgáltatás segítségével egyetlen gombnyomással kiváló minőségben érhetsz el animéket. Nagyszerű képpel és hibátlan hanggal, a japán sorozat animációs világa azonnal magával ragad. 

Ökológiai termék


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Környezetbarát termék a környezet iránti elkötelezettséggel

A Sony Bravia KD-75X75WL televízió egyes alkatrészei újrahasznosított műanyagból készülnek. Ráadásul az okostévé eszközöket ad az energiaköltségek megtakarításához. Az új ECO Dashboard könnyen használható, és mi több, minél több környezetbarát beállítást kapcsolsz be, annál jobban nő a virtuális fád. A környezetbarát beállításokkal akár 32%-kal több energiát takaríthatsz meg. A Sony Bravia KD-75X75WL automatikus energiatakarékos üzemmóddal és számos más energiatakarékos intézkedéssel rendelkezik. Ráadásul a csomagolás, amelyben a Sony Bravia TV készüléket kapod, ökokartonból készült, és kevesebb tintát, valamint műanyagot tartalmaz.

Kifinomult kiegészítők


Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Átlátható távirányító standard és SMART változatban

A Sony Bravia KD-75X75WL okostévéhez két távirányítót kapsz, így kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. Akár a hagyományos gombelrendezésű standard kialakítást, akár a multimédiás gombokkal és hangvezérlés támogatással ellátott SMART távirányítót választod, kényelmes és élvezetes tévézési élményben lesz részed. 

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony BRAVIA CAM minőségi videohívásokat tesz lehetővé

Élvezd a videohívásokat barátaiddal és családoddal a nagyképernyős tévén a Sony BRAVIA CAM kamera segítségével! Nem kell többé az optimális pozíciót keresned, hogy mindenki elférjen a laptop vagy a telefon kamerája előtt. A Sony BRAVIA CAM kamerája akkor is gond nélkül rögzít téged, ha nagy csoportban ülsz a kanapén. 

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Videokonferenciák tartása a Sony Bravia KD-75X75WL tévével

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet támogatásának köszönhetően a BRAVIA CAM kamerához csatlakoztatott Sony Bravia KD-75X75WL televízióval könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár családtagjaiddal, barátaiddal vagy munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően állítja be a kép- és hangbeállításokat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, ECO mode Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    168,6 cm Kész!
    Magasság
    104,5 cm Kész!
    Mélység
    41,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    96,9 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,2 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    134,1 cm Kész!
    Tömeg
    31,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    20 W Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    142 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok Sony Bravia KD-X75WL termékhez:

    199 990 Ft - 399 990 Ft

    75" Sony Bravia KD-75X75WL

    Televízió - Google TV, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, F energiaosztály
    Kosárba
    399 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    65" Sony Bravia KD-65X75WL

    Televízió - Google TV, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, DLNA, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, F energiaosztály
    Kosárba
    299 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    50" Sony Bravia KD-50X75WL

    Televízió - Google TV, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, F energiaosztály
    Kosárba
    209 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    55" Sony Bravia KD-55X75WL

    Televízió - Google TV, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, DLNA, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
    Kosárba
    229 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    43" Sony Bravia KD-43X75WL

    Televízió - Google TV, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, CI+, LAN, DLNA, párosítás mobileszközzel, VESA 200×200, 20 W hangszóró, Dolby Atmos, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
    Kosárba
    199 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Sony Bravia KD-75X75WL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Sony Bravia KD-75X75WL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Sony Bravia KD-75X75WL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" Sony Bravia KD-75X75WL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" Sony Bravia KD-75X75WL.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ