Shop roku AlzaBoxy Q1

75" Sony Bravia XR-75Z9K

Termékkatalógus
75" Sony Bravia XR-75Z9K + BRAVIA CORE 24 hónapra + 10 film ingyen
Televízió - Google TV, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, DVB-T2/S2, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, hangvezérlés, Netflix, Apple TV, VESA 300×300, 85W hangszóró, Dolby Audio Processing, G energiaosztály
Kód:  WS7912c Termékszám:  XR75Z9KAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" Sony Bravia XR-75Z9K

Ajánlott ehhez a modellhez

Sony Bravia XR-75Z9K

Új technológiákat keresel, vagy csak szeretnéd feldobni a nappalidat? Akárhogy is, a Sony Bravia XR-75Z9K okostévé garantáltan tetszeni fog, hiszen garantáltan fokozza a filmnézés élményét. Élvezd a 3D térhatású hanggal kiegészített 8K képet, amely tökéletesen illeszkedik az akcióhoz! Mindezt tovább fokozza a Sony Bravia XR-75Z9K televízió modern, keret nélküli kialakítása. Ez azonban csupán töredéke annak, amit a Sony új tévéd kínál.

Élvezd a 8K képet úgy, ahogy a szemünk látja

A Sony Bravia XR-75Z9K hihetetlenül mély, természetes, részletes, színgazdag és a lehető legélethűbb képeket nyújt. A forradalmi processzor elemzi az emberi nézőpontot, és egy pillanat alatt rengeteg elemet képes átnézni és optimalizálni. Ez a technológia élethű képet eredményez a Sony Bravia XR-75Z9K televízió képernyőjén, tele részletekkel és élethű kontrasztokkal.

A Sony BRAVIA XR-75Z9K okostévé előnyei

Prestige állítható állvány

Az állvány kialakítása az ízlésednek megfelelően állítható be. A Sony Bravia XR-75Z9K televízió univerzális tévéállvány három irányban állítható - normál a képre való összpontosításhoz, keskeny, amely ideális a kisebb polcokhoz, és egy harmadik beállítás a soundbar számára.

Sony Bravia XR-75Z9K keret nélküli kialakítással

A Sony Bravia XR-75Z9K televízió keret nélküli kialakítású, így a keret helyett magára a képre összpontosíthatsz.

Kiváló design, amely minden oldalról érvényesül

Az ügyesen elhelyezett konzolok elrejtik az összes kábelt, amely a Sony Bravia XR-75Z9K televízióhoz vagy a készüléktől indul. A TV minden oldalról jól néz majd ki.

Vezéreld a Sony Bravia XR-75Z9K TV televíziódat a hangoddal, és válassz a Google TV széles választékából

Használd a hangod, hogy megtaláld a kívánt műsort a Sony Bravia XR-75Z9K televíziódon. Bemondhatod a teljes címet, vagy megadhatsz egy általános parancsot, amely segítségével megnézheted a kiválasztott műfajban található szélesebb választékot. A Google TV-n több mint 700 000 filmhez és műsorhoz férhetsz hozzá a streaming szolgáltatással.

Sony BRAVIA XR-75Z9K

A PlayStation 5 konzolra szabva

A Sony Bravia XR-75Z9K televízió azonnal felismeri, hogy éppen játékot játszol vagy filmet nézel. A bemeneti késleltetés minimalizálása érdekében automatikusan játékmódba kapcsol. Így egyetlen ellenfél sem fog meglepni. PlayStation 5-höz csatlakoztatva a TV teljesítménye optimalizálva van. Még egy izgalmas játékjelenet nagy kontrasztja sem fog meglepetést okozni - a HDR felbontással mindig mindent tökéletesen láthatsz. A HDMI 2.1 segítségével a kompatibilis játékokban akár 120 sn képkockasebesség is elérhető.

A Sony Bravia XR-75Z9K tévé belsejében egy kognitív intelligenciával rendelkező processzor található

Az egyedülálló Cognitive Processor XR processzor a tévénézést egy újabb szintre emeli. Ennek a processzornak köszönhetően a Sony Bravia XR-75Z9K televízió tudja, hogyan látnak és hallanak az emberek. Ezért olyan optimalizált képet és hangot kapsz, amellyel az akció sűrűjében találod magad.

Valósághű képmélység

Az XR Contrast Booster 20 tevhnológia beállítja a fényerőt, hogy sokkal világosabb fényeket és mélyebb feketéket jelenítsen meg. Ez lélegzetelállító kontrasztot biztosít a Sony Bravia XR-75Z9K televízió számára. Az egyedülálló XR Backlight Master Drive technológia tökéletesen szabályozza a Mini LED háttérvilágítást, így olyan fényerőben élvezheted, mint még soha.

Hagyd, hogy a 3D-s térhatású hang körülvegyen

Felejtsd el a külső hangszórókat az egész szobában, a Sony Bravia XR-75Z9K televízió négy magassugárzót rejt közvetlenül a keretben. Emellett az XR Surround technológiát használja a térhatású hangzás megteremtéséhez, hogy átfogó tartalomnézési élményt nyújtson. Az XR Sound Position funkcióval a Sony Bravia XR-75Z9K tévé képét valósághű, az akcióhoz tökéletesen illeszkedő hangzás egészíti ki.

Videokonferenciák a Sony 75Z9K segítségével

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet alkalmazás támogatásával a BRAVIA CAM kamerához csatlakoztatott Sony Bravia 75Z9K televízión keresztül könnyen csatlakozhatsz videokonferenciához, akár a családtagjaiddal, a barátaiddal vagy a munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM kamera emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

A Sony Bravia XR-75Z9K kíméli a környezetet

A Sony Bravia XR-75Z9K tévé alkatrészei SORPLAS újrahasznosítható műanyagból készülnek, amely 85%-os újrahasznosítási aránnyal büszkélkedhet. A televízió által használt technológiák, pl. szintén energiahatékonyak.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    141 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    161 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    141 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    161 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Prima+, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Apple TV, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Hangvezérlés Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Chromecast Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, HDMI 2.1, HDMI 2.0 Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Tunerek

    Tuner
    DVB-T2 HEVC, DVB-S2 Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    167,1 cm Kész!
    Magasság
    99,8 cm Kész!
    Mélység
    39,6 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    97,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,4 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    167 cm Kész!
    Tömeg
    49,1 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" Sony Bravia XR-75Z9K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" Sony Bravia XR-75Z9K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" Sony Bravia XR-75Z9K.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ