Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

75" TCL 75C728

Termékkatalógus
75" TCL 75C728
3,3 10 értékelés
Televízió - SMART ANDROID QLED, 191cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 3300 (100Hz), Direct LED, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 1× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, HbbTV 2.0, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, Disney+, HBO Max, Apple TV, Voyo, Steam Link, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 400×300, hangszóró 30W, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, G energiaosztály
Kód:  WK690f7b Termékszám:  75C728 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

75" TCL 75C728

TCL 75C728 4K QLED TV natív 100Hz-es panellel

A TCL 75C728 közvetlenül tele van csúcstechnológiával. A Quantum Dot gondoskodik a pontos és élénk színek legszélesebb skálájáról, a Direct LED háttérvilágítású 100 Hz-es panel felel a tökéletesen éles mozgásért, és mindig a HDR legjobbját élvezheted, köszönhetően az összes formátum teljes körű támogatásának, beleértve a HDR10, HLG, HDR10+ és a Dolby Vision, mint a legfejlettebb HDR formátumra való összpontosításnak.Ezzel kiérdemelte a 4K HDR Pro minősítést. A TCL 75C728 képminősége nemcsak a filmrajongóknak, hanem az igényes játékosoknak is tetszeni fog. A 100 Hz-es panel és a VRR és ALLM funkciókkal ellátott HDMI 2.1 kombinációjának köszönhetően a legjobb grafikával és élességgel, 4K felbontásban, 120 FPS (képkocka/másodperc) sebességgel, elképesztő simasággal és szakadás nélkül játszhatsz rajta játékokat.

A TCL 75C728 TV-vel beszélhetsz is

A TCL 75C728 okostévé rendszere sima és érzékeny. Ez egy Android TV, ahol alkalmazások, játékok és funkciók, például a beépített Google Asszisztens és a Chromecast hatalmas választékát találod. A Google Asszisztens egyszerűen és kényelmesen használható a TCL 75C728 készüléken a Hands-Free Voice Control funkcióval, amellyel közvetlenül a tévéhez beszélhetsz. Akár a hangodat is használhatod kedvenc YouTube-videóidnak keresésére. A TCL 75C728 újdonsága a Google Duo alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a TCL 75C728 készüléken keresztül videohívásokat kezdeményezz a szeretteiddel. Csak csatlakoztass egy UVC-támogatással rendelkező USB webkamerát, amelyet a ma kapható webkamerák túlnyomó többsége kínál. Az alkalmazások között fejlett médialejátszókat is találsz. A TCL 75C728 hangzásáról prémium kategóriás Onkyo hangszórók gondoskodnak DolbyAtmos támogatással. Az okos és elegáns tévét keskeny bútorokra is helyezheted a keret nélküli fémkialakítású és keskeny állványnak köszönhetően. De természetesen a TCL 75C728 készüléket a VESA 300 × 300-as konzol segítségével a falra is felszerelheted.

A TCL 75C728 QLED TV több mint 1 milliárd színt és árnyalatot, valamint 100%-os színmennyiséget kínál

A TCL 75C728-ban található Quantum Dot technológia több mint 1 milliárd színt és árnyalatot, valamint zökkenőmentes átmenetet biztosít ezek között. 100%-os színtérfogat a különböző fényerőszinteken is teljes és élénk színeket ad vissza a részletesség elvesztésének elkerülése érdekében. Merülj el a széles színpalettának köszönhetően elképesztő mélységű és részletgazdagságú képben.

A 4K HDR PRO tökéletes színekkel és részletességgel jeleníti meg a HDR-tartalmakat

A 4K HDR PRO szintű TCL 75C728 élénk és pontos színekkel teli képet jelenít meg, hála a Quantum Dot technológiának, amely a legfinomabb részleteket és árnyalatokat jeleníti meg. Élvezd a hihetetlen képmélységet és az élethűnek tűnő jeleneteket.

Kompromisszumok nélküli képélesség a TCL 75C728 TV 100 Hz-es paneljével és Motion Clarity Pro technológiájával 

A TCL 75C728 natív 100 Hz-es panelje éles, tiszta és sima mozgást biztosít a leggyorsabb jelenetekben is. A Motion Clarity Pro technológia fejlett képkocka-számláló algoritmusokkal javítja az élességet és a sima mozgást. Még az alacsonyabb képkockasebességgel felvett felvételek is elképesztően élesen és simán nézhetnek ki a TCL 75C728 készüléken. A TCL 75C728 100 Hz-es panelje a HDMI 2.1-gyel kombinálva lehetővé teszi, hogy méga legigényesebb játékosok is tökéletes grafikával, élességgel és simasággal élvezhessék kedvenc játékaikat a 4K és a 120 FPS, valamint a VRR segítségével. Ráadásul ez egy 10 bites VA panel Direct LED háttérvilágítással, ahol a hangsúly a mély feketéken és a nagy kontraszton van, hogy a HDR jobban érvényesülhessen.

Játssz a TCL 75C728 tévén a GAME MASTER PRO-val, mint a profik

A HDMI 2.1 és a 100 Hz-es panel kombinációja a legigényesebb játékosok modulja. Ennek köszönhetően a TCL 75C728 nagy 4K felbontású játékokat képes megjeleníteni nagy, 120 képkocka/másodperc (FPS) képfrissítési sebességgel. A HDMI 2.1 változó képfrissítési sebesség (VRR) funkciót is kínál a sima, rázkódásmentes kép érdekében. Az ALLM (Auto Low Latency Mode) funkció automatikusan biztosítja a lehető legrövidebb válaszidőt -15ms*alatti bemeneti késleltetést és a játékhoz ideális képbeállításokat. Ennek a funkciónak köszönhetően a TCL 75C728 TV átvált játék üzemmódba, ha egy modern játékkonzolt vagy PC-t csatlakoztatsz HDMI-n keresztül.

*ehhez a funkcióhoz HDMI 2.1-es játékkonzol vagy PC szükséges.

HDR MULTIFORMAT: A TCL 75C728 minden HDR formátumot támogat

HDR hatás a legjobb formájában a TCL 75C728-on bármilyen forrásból. A HDR-tartalom manapság egyre gyakoribbá válik. Minden tartalomtípus más HDR formátumot használhat a képoptimalizáláshoz. A meglévő HDR-formátumok a HDR10, HLG, HDR10+, DOLBY VISION és DOLBY VISION IQ. A TCL 75C728 mindegyiket támogatja. A Dolby Vision funkcióval a Netflix, a Disney+ és sok más szolgáltatásból a legtöbbet élvezheted. A Dolby Vision rendelkezik a legnagyobb potenciállal, és a legjobb képminőséget nyújtja. Az Amazon Prime-on például HDR10+-t láthatsz. Ráadásul a TCL 75C728 a fényérzékelő technológiának köszönhetően optimalizálja a képminőséget, hogy alkalmazkodjon a szoba fényviszonyaihoz. Így a nap bármely szakában a legjobb kényelmet élvezheted.

A TCL 75C728 az ONKYO hangszórók hangzását kínálja Dolby Atmos támogatással

A TCL 75C728 a hangzásához a neves ONKYO audiócég hangszóróit használja. A Dolby Atmos* támogatással kristálytiszta, pontos hangzást élvezhetsz a magával ragadó térhatású hangzás érdekében. A kifejezetten a tiszta és pontos hangzás érdekében tervezett ONKYO hangszórók valósághűbb Dolby Atmos-élményt biztosítanak otthonodban. Legyen szó párbeszédekről vagy akciójelenetekről, a kristálytiszta hangminőség minden egyesrészletet egyedülálló tisztasággal elevenít meg.

*A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye. 

A TCL 75C728 Dolby Audio és DTS-HD hangtámogatást kínál

A TCL 75C728 nemcsak a HDR-formátumok, hanem a hangformátumok támogatása miatt is nagyon sokoldalú. Élvezheted a Dolby és a DTS* prémium hangzását, amely teljessé teszi a moziélményt. A Dolby Audio™ tökéletes tisztaságú és térhatású hangzású, magával ragadó élményt nyújt. A Blu-ray lemezeken és a streaming szolgáltatásokon a DTS-HD-vel a filmek igazán magával ragadóak lesznek.

*A DTS és a DTS a szimbólummal együtt a DTS védjegyei. A dupla D szimbólum a Dolby Laboratories védjegye.

A TCL 75C728 egy okos Android TV korlátlan szórakozással

A TCL 75C728 Android TV beépített Google Home, Chromecast és Google Asszisztens funkcióval rendelkezik.* A Play Store számos globális és helyi alkalmazást kínál a streaming tartalmakhoz. YouTube, Netflix, Amazon Prime és még sok más szolgáltatás vár rád.

*A Google Asszisztens internet/adatkapcsolatot igényel. Az adatcsomagok díjkötelesek lehetnek. Bizonyos funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatásoktól, eszközöktől és hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem állnak rendelkezésre nem mindenhol érhető el.

A TCL 75C728 lehetővé teszi a Hands-Free Google Asszisztens használatát, így a hangod lesz a szórakozásod kulcsa

A Hands-Free Voice Control* hangbeviteli módszer remekül egészíti ki a Google Asszisztenst, és együtt igazán egyszerűvé és kényelmessé teszik az információk és a szórakozás elérését. A TCL 75C728 Android TV készülékbe már beépítve találod a Google Asszisztens* szolgáltatást. Készen áll arra, hogy segítsen neked a többfeladatú munkavégzésben, a tartalom- és információkeresésben, valamint az intelligens otthon működtetésében.Ez megkönnyíti például a YouTube-on található videók keresését, amelyet az óvodások is értékelni fognak, akiknek még az ábécét sem kell ismerniük a kereséshez. Csak annyit kell tenniük, hogy kimondják kedvenc meséjük nevét, például "Bogyó és Babóca", és máris lejátszhatják a Youtube-ról származó meséket. Ha az "OK Google" hallgatásra ébresztő parancs nem működik az adott nyelven, akkor a TCL 75C728-as sorozathoz mellékelt intelligens vezérlőn található Google Asszisztens gomb segítségével aktiválhatod a hallgatást, majdmagyar nyelven kereshetsz tartalmakat.

* A Hands-Free Voice Control és a Google Asszisztens nem minden régióban és nem minden nyelven érhető el. 

A Google Duo segítségével a TCL 75C728 készüléken keresztül tarthatod a kapcsolatot szeretteiddel

A Google Duo-nak* köszönhetően a TCL 75C728 TV-vel egyszerűen és ingyenesen folytathatsz kiváló minőségű videohívásokat. Magán- és csoportos hívások egy USB-csatlakoztatott, UVC-támogatással rendelkező webkamera segítségével (USB Video Class, amelyet a mai webkamerák túlnyomó többsége kínál). Mindössze egy Google-fiókra van szükséged. A TCL 75C728-as készülékhez még kamerát sem kell csatlakoztatni, a tévé mikrofonja elegendő a hanghívásokhoz, amely csak a Hands-Free Voice Control-hoz használható. Hívj más tévéket, mobiltelefonokat, tableteket vagy számítógépeket a Google Duo segítségével a TCL 75C728 készüléken. Kapcsolódj össze a családoddal és a barátaiddal a nagy képernyőn anélkül, hogy kamerás mobiltelefont kellene magadnál tartanod. Akár fitneszórákat is vehetsz igénybe a képernyő másik oldalán lévő edzővel. A kamerát a TCL 75C728TV-re helyezve a nagy képernyőn láthatod magad, és szabadon mozoghatsz a készülék előtt. Hívásaidtitkosítással maradnak biztonságban, hogy megőrizzük az adatvédelmedet.

Works with Alexa – intelligens asszisztens az Amazontól

Az Amazon Alexa egy hangalapú asszisztens szolgáltatás, amely folyamatosan fejlődő és bővülő funkciókkal, valamint feladatokkal rendelkezik. Alexa képes zenét lejátszani, híreket és frissítéseket lekérdezni, megmutatni az időjárás-előrejelzést, csatornát vagy hangerőt váltani a TCL 75C728 TV-n, és vezérelni az intelligens otthonodat.

*Az Alexa-kompatibilitás lehetővé teszi, hogy az Amazon Alexa eszközökkel, köztük az Amazon Echo, Echo Dot, Echo Show, Echo Spot és Echo Plus (külön megvásárolható) készülékekkel vezéreld a tévét.

A TCL 75C728 sok szempontból prémium és praktikus

A TCL 75C728 a kivitelezésével emelkedik ki. A fémkeret nélküli kialakítás eleganciát és szilárdságot sugároz, amely rendkívül fényűzően fest. A TCL 75C728 tehát nem csak prémium képet és hangot nyújt, de prémiumnak is néz ki. Röviden: egyszerűen bármilyen belső térbe illik. A TCL 75C728 középen elhelyezett fémállványt használ, amely lehetővé teszi, hogy a tévé nagyobb méretű változata keskeny bútorokon is elhelyezhető legyen. A TCL 75C728 a szabványos konzolok segítségével a falra is felszerelhető. A TCL 75C728 egyszerűen ötvözi az eleganciát és a teljesítményt.


  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    168 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    258 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    168 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    G Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    258 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2021 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    167,1 cm Kész!
    Magasság
    102,4 cm Kész!
    Mélység
    36,4 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    96,2 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    9 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    143,5 cm Kész!
    Tömeg
    26,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Összes TV okosító
    » Összes médialejátszó

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" TCL 75C728 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" TCL 75C728. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" TCL 75C728. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" TCL 75C728. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" TCL 75C728.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ