Shop roku Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

75" TCL 75P735

Termékkatalógus
75" TCL 75P735
4,8 8 értékelés
Televízió - Google TV, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, PPI 2700 (50 Hz), Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, HbbTV 2.0, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, párosítás mobileszközzel, VESA 300×300, Dolby Atmos, Dolby Digital AC4, DTS HD, F energiaosztály
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WK690f3a9c Termékszám:  75P735 Gyártó honlapja:
75" TCL 75P735 290 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

340 480 Ft
Szett megvásárlása

75" TCL 75P735

TCL P735 4K HDR Google TV - rengeteg szórakozás, nagyszerű kép- és hangminőség a Dolby Vision és Atmos technológiákkal

A TCL P735 sorozat készülékei 4K HDR képeket nyújtanak, és támogatják a legfejlettebb Dolby Vision HDR képformátumot a részletgazdag és színpompás képekért. Ezt segíti a WCG - Wide Color Gamut (széles színskála) is, amely a színek rendkívül széles skáláját képes megjeleníteni. Így maximális minőségben élvezheted a különböző szolgáltatások, például a Netflix, az HBO Max, az Apple TV, az Amazon Prime Video és a Disney+ műsorait.A Direct LED háttérvilágítással ellátott VA panel nagy kontrasztot és igazán sötét feketét biztosít, ami a HDR esetében is nagyon fontos. A játékosok a HDMI 2.1 és a Game Master optimalizálását fogják imádni az alacsony válaszreakció és az automatikus játékmód miatt. A készülék támogatja a Dolby Atmos és a DTS-HD térhatású hangzást. A Google TV kiemelkedően gazdag alkalmazásokban, valamint a Chromecast és a Google Assistant beépített eszközzel rendelkezik. A TCL P735 televízió csodásan vékony, keret nélküli kialakítással, fémes kivitelben kerül forgalomba.

TCL 75P735

A 4K HDR képekkel nagyszerű kontrasztot, színeket és részletgazdag megjelenítést kapsz

A 4K HDR biztosítja, hogy mind a sötét, mind a világos jelenetek megjelenítése a legapróbb részletekre is kiterjed. A HDR-formátumok csúcsa a Dolby Vision HDR, amely az összes jelenettípus minőségét a lehető legjobban optimalizálja.

TCL 75P735

A Motion Clarity-vel a mozgást tartalmazó jelenet simán és élesen látható 

A Motion Clarity, más néven MEMC akkor is sima és éles képet biztosít, ha maga a képforrás nem rendelkezik magasabb képkockasebességgel. A TCL okos MEMC mozgásalgoritmusa kiszámítja a képkockákat, hogy növelje a képkockasebességet (FPS), így a kép még a leggyorsabb jelenetekben sem lesz elmosódott és nem vibrál. Ennek a funkciónak a tényleges hatása és intenzitása a TCL P735 képmenüjében a felhasználó ízlésének megfelelően állítható be.

Wide Color Gamut - széles színskála: élénk és gazdag színek a nagyszerű televíziós élményért a TCL P735 készüléken

A P735 széles színskálája akár 30%-kal jobb színminőséget és gazdagabb színeket kínál, mint a hagyományos LED-képernyők. Különösen a HDR műsoroknál les ez igazán kiemelkedő. A TCL P735 ezért kiváló választás a modern streaming platformokhoz, mint például a Netflix, HBO Max, Apple TV, Amazon Prime Video, Disney+, vagy a HDR-ben történő konzoljátékokhoz, valamint az UHD Blu-Ray lemezek megtekintéséhez.

Game master funkció a játékélmény optimalizálásához

A játékosok számára a TCL okostévé ezen funkciója nemcsak a játékhoz biztosít kiválóan optimalizált grafikai megjelenést, hanem a gyors reakciókhoz alacsony válaszidővel is büszkélkedhet. A HDMI 2.1 és az ALLM funkció automatikusan gondoskodik erről a beállításról. Kiváló játékfunkciói miatt a TCL a Call of Duty hivatalos televíziója is.

Dolby Atmos - filmek, tévéműsorok és játékok egy nagyszerű ATMOSzférában

A TCL P735 okos TV Dolby Atmos technológiával rendelkezik, amely mozgásba hozza a hangot körülötted. Élvezd ki igazán a mindent elsöprő térhangzás.

A Dolby Atmos és a dupla D szimbólum a Dolby Laboratories bejegyzett védjegye.

Google TV - egyszerű, korlátlan szórakozás a TCL P735 készülékkel

Google TV a könnyen elérhető, korlátlan szórakozásért! Minden tartalom, amit szeretsz, úgy, ahogyan szeretnéd.

*Előfordulhat, hogy egyes alkalmazások, tartalmak vagy funkciók nem minden régióban érhetők el. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Az adatátvitel díjköteles lehet. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatásoktól, eszközöktől és hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem mindenhol érhető el. 

Hands-free Google Assistant

Élvezd a kényelmes, érintés nélküli vezérlést a TCL P735 készülékkel. A Google TV érintés nélküli vezérlése teljes rugalmasságot biztosít. Egyetlen mozdulat nélkül kiválaszthatsz tartalmakat, indíthat alkalmazásokat, bekapcsolhatod az eszközöket, válthatsz a kimenetek között, kereshetsz filmeket és még sok minden mást. Egyszerű, felhasználóbarát és hihetetlenül kényelmes. A TCL P735 TV-n található kapcsolóval egyszerűen engedélyezheted/letilthatod a hangvezérlést.

* A Hands-free hangvezérlés és a Google Assistant nem minden régióban és nem minden nyelven érhető el. A Google Assistant internet/adatkapcsolatot igényel. Az adatátvitel díjköteles lehet. Egyes funkciók és szolgáltatások elérhetősége és teljesítménye a szolgáltatásoktól, eszközöktől és hálózattól függ, és előfordulhat, hogy nem mindenhol érhető el. 

Google Duo - kapcsolódj szeretteiddel a TCL P638 TV-n keresztül

A Google Duo* egy kommunikációs alkalmazás. Megtalálható mobilokon, számítógépeken és okostévékben, például Google TV-n és Android TV-n. Lehetőséget biztosít arra, hogy hanghívások és videohívások segítségével közvetlenül a TCL P735 készülékről csatlakozhass szeretteidhez. Hanghívásokhoz elegendő a beépített mikrofon, ha pedig videohívásokat szeretnél, akkor csatlakoztass egy UVC-támogatással rendelkező USB-kamerát.

*Google-fiókkal történő bejelentkezést igényel

Élvezd a szórakozást kiemelkedő HDR minőségben a TCL P735 készülékkel

A TCL Android TV és a Google TV egyaránt kínál streaming alkalmazásokat a világ összes óriáscégétől. Egyes szolgáltatások már ismertek a területünkön, mások pedig újak. Mindegyikük minőségi és széles körű film- és sorozatkínálatával várja, hogy felfedezd műsoraikat!

Számos HDR formátum támogatása: HDR MULTIFORMAT

Kiváló HDR képminőség bármilyen forrásból! A TCL P735 Smart TV a következő formátumokat támogatja: HDR10, HLG és DOLBY VISION. Különösen fontos a Dolby Vision támogatás, így olyan szolgáltatások is a rendelkezésedre állnak, mint a Netflix, az HBO Max, az Apple TV, az Amazon Prime Video és a Disney+.

Ultravékony, keret nélküli fémes kialakítás

A TCL P735 okostévé tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe. A keret nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy a képernyő igazán kiemelkedjen, a fém részek pedig nemcsak a termék tartósságát növelik, hanem rendkívül elegáns hatást keltenek.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    75" (190,5 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi 5 Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    166,8 cm Kész!
    Magasság
    102,1 cm Kész!
    Mélység
    36,4 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    96,1 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    9,1 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    137,1 cm Kész!
    Tömeg
    23,1 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    124 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    200 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 75" TCL 75P735 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 75" TCL 75P735. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 75" TCL 75P735. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 75" TCL 75P735. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 75" TCL 75P735.
    P-DC1-WEB10
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ