AlzaBoxy Q1 Samsung HU AV launch

77" Philips 77OLED819

Termékkatalógus
77" Philips 77OLED819
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - Google TV, LED, 195 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Ambilight, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, 70 W hangszóró, Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi, DTS:X, F energiaosztály
Előrendelési ár
1 629 590 Ft
Előrendelés Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WC390v6c3 Termékszám:  77OLED819/12 Gyártó honlapja:
77" Philips 77OLED819 1 629 590 Ft Előrendelést felveszünk
Vásárlás

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


77" Philips 77OLED819

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis hangulatot? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ez a remek Philips televízió. Élvezd a nagyszerű vizuális élményt, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak. Biztos lenyűgöző lesz számodra a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek szerelmeseit is elkápráztatja 100 / 120Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és Cloud gaming és 8 s-es válaszidő örvendezteti meg a legigényesebb játékosokat is. A fantasztikus látványvilágon túl, a remek hangzásért 70W-os hangszóró felel. Ezen Philips Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszert kapta, és megjelenését egy valóban lenyűgöző dizájn egészíti ki. A TV megjelenését fekete szín egészíti ki. Ha a TV-t a falra szeretnénk függeszteni, VESA szabványú konzolra lesz szükségünk, melynek méretei 400×400 mm. A távirányító a csomag részét képezi.

Televízió 77
Televízió 77

77" Philips 77OLED819 tévé legfontosabb tulajdonságai

  • A csodálatos Philips TV-vel olyan lesz az otthoni filmezés, mintha csak moziban lennél
  • Lenyűgöző vizuális élmény köszönhetően a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG szabvány támogatásnak
  • 100 / 120Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciófilmeket
  • A TV 8 s válaszidőt biztosít
  • Azért, hogy nagyszerű hangzásban legyen részünk, 70W-os hangszóró felel
  • Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett
  • Ezen Philips Smart TV a modern Google TV operációs rendszerrel van ellátva
  • Olyan egyéb funkciók állnak rendelkezésre, mint HDR és Local Dimming
  • Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X garantálja a kristálytiszta hangzást
  • A népszerű okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, webböngésző és ECO mode
  • Egyéb közkedvelt funkciói: hang-kalibrálás
  • Kedvenc filmed és sorozatod vár rád az olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch és Google Meet

Rendkívüli élményt nyújt a kivételesen éles kép

Csak dőlj hátra, szabadulj meg a problémáktól, és élvezd a precíz 4K Ultra HD felbontást 77" képátló mellett. Ez a remek Philips televízió rendkívül éles és részletes kép megjelenítésére képes a nagy számban elhelyezett pixeleknek hála. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képpontot kapott, mint a klasszikus Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból tevődik össze, amely lehetővé teszi a filmek minőségromlás nélküli átvitelét a képernyőre. A helyi fényerő funkció szabályozza a háttérvilágítást a sötét helyeken. A local diming olyan természetesen mérsékli a fényerőt, hogy nem romlik a világos részek minősége sem.

Televízió 77
Televízió 77

LCD LED technológia a nagyszerű élénk és természetes színélményért

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV hihetetlen látványt biztosít. A LED technológia magas fényerőt biztosít, amelynek köszönhetően még világos helyiségekben is élvezhető lesz a filmezés. A LED izzósor az LCD panel mögött kapott helyet, amely tiszta képet biztosít.

A TV HDR komptatibilis

Ez a TV High Dynamic Range (HDR) technológiával rendelkezik, amely biztosítja, hogy a jelenet sötét és világos részén egyaránt részletgazdag képet lássunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10, HDR10+, Dolby Vision és HLG. A HDR10 az aktuális jelenet alapján állítja be a kép fényerejét. A HDR10+ esetén a kép fényereje dinamikusan változik az egyes képkocáktól függően. Hála a Dolby Vision technológiának, még maximális fényerő mellett is garantált a gazdag színárnyalat-paletta.

Televízió 77

Válj legyőzhetetlen játékossá ezzel a nagyszerű Philips televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A játékokban kulcsfontosságú a jó grafika, gyors reakció és a rövid válaszidő. A fejlett gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium és Cloud gaming funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. A VRR technológia biztosítja a játékok gyönyörű és sima futását, akadozás nélkül, emellett a gyors frissítési frekvencia éles és folyamatos mozgást biztosít. Ez a nagyszerű Philips TV rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb játékosok igényeit is.

Korlátlan szórakozásban lehet részünk a legújabb operációs rendszerrel

Ez a remek Google TV okos TV számos hasznos funkciót tartogat, mint Google Assistant és Amazon Alexa. Ezentúl lehetséges lesz az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel vezérelni. Elég megnyomnunk egy gombot, és a kedvenc streaming szolgáltatásunk elérhetővé válik a TV-n.

Használd ki a fejlett Philips tévé összes okos funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez úgy, hogy nem kell külső eszközöket csatlakoztatniuk, illetve átváltani más alkalmazásba. A TV-vel könnyedén hozzáférhetünk a webböngészőhöz is. Közvetlenül a TV képernyőjén böngészhetsz a neten. Az smart funkciók segítségével böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

Az ideális választás mindenki számára

Lehetővé tesz olyan vezeték nélküli kapcsolatokat más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA és Chromecast. Olyan technológia gondoskodik a moziszerű hangzásról, mint Dolby Atmos, DTS HD, Dolby Digital, DTS Play-Fi és DTS:X. A Dolby Atmos technológia 3D térhangzást tesz lehetővé több csatornán keresztül. Az egyik csatornán például a lövés hallható, a másikon pedig a fegyvermechanika hangja, így a hang sokkal pontosabban és valósághűbben fog terjedni a térben. A TV lehetővé teszi a hang kalibrálását, amely lehetővé teszi a hangbeállítások optimalizálását a szoba akusztikai jellemzőinek vagy a felhasználó személyes preferenciáinak megfelelően. A TV elemzi környezetét, ahol található, és kalibrálja az audio paramétereket, hogy elérje a legjobb hangteljesítményt.

Fedezd fel a határtalan multimédiás tartalmakat

Ez a remek Philips LCD LED TV elvarázsol multimédiás funkcióival. Nagyszerű tulajdonságai közé tartozik a kiemelkedő Ambilight funkció. Ez egy világítási rendszer, ami a TV hátuljára van szerelve. A képernyő körül fényhatást hoz létre színes LED-ek segítségével, amely a megjelenített tartalomtól függően változik. A feladat a TV nézés élményének fokozása, illetve a még nagyobb és dinamikusabb képernyő benyomásának a kialakítása. Ha kezd unalmas lenni a műsor a TV-ben, csak csatlakoztass egy külső meghajtót USB-n keresztül, hogy lejátszhasd saját tartalmaid. Praktikus a Skylink fastscan funkció, amely hála a speciális keresési módjának, hatékonyan és gyorsan képes megtalálni a TV- és rádiócsatornákat. A TV rendelkezik Calman Ready jelöléssel, amely professzionális képkalibrálást tesz lehetővé a Calman szoftver segítségével, amit gyakran alkalmaznak a profi audio-vizuális iparban.

Színmélység:

10

Méretek:

101,102 × 172,27 × 31 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

99,07 × 7,86 cm (ma×mé)

Tömeg:

36,452 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

4 ×

USB:

2 ×

Tápellátás:

AC 220-240V

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, fejhallgató kimenet, digitális optikai/digitális hangkimenet, CI+ és CI+ 1,4

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    77" (195,58 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    77" (195,58 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, HDR10+, Dolby Vision, HLG Kész!
    Színmélység
    10 Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2024 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Rakuten TV, VLC Media Player, Deezer, Facebook Watch Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, ECO mode Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Ambilight, Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Fényérzékelő, Calman Ready Kész!

    Játék jellemzői

    Válaszidő
    8 s Kész!
    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate), AMD FreeSync Premium Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Chromecast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!
    Tápellátás
    AC 220-240V Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    172,27 cm Kész!
    Magasság
    101,1 cm Kész!
    Mélység
    31 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    99,07 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,86 cm Kész!
    Talapzat szélessége/lábak közötti távolság
    80,3 cm Kész!
    Tömeg
    36,45 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    134 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    133 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    F Kész!
    Fogyasztás készenléti üzemmódban
    0,3 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Szín

    Szín
    Fém Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:

    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 77" Philips 77OLED819 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 77" Philips 77OLED819. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 77" Philips 77OLED819.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ