A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

80" NEC MultiSync V801

Termékkatalógus
80" NEC MultiSync V801
Nagyformátumú kijelző - Public Display, UV2A, LED-es háttérvilágítás, 16: 9, Full HD 1920x1080, 5000:1, 320cd/m2, 6 ms GTG, HDMI, DVI-D, D-Sub, DisplayPort, LAN, RS-232C, slot STV2 OPS, 2x10W hangszórók, működési idő akár 16 óra/nap, állvány nélkül
Kód:  WN360a Termékszám:  60003482 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

80" NEC MultiSync V801

A NEC PD V801 referencia-kijelző a V sorozat új zászlóshajójává vált, amely igazán hosszú, 16 órás üzemidővel bír. A monitor 80" átlós mérete a vásárlók figyelmét azonnal magára vonja a boltokban. A kivetítő nagyszerűen használható előadásokon, vezérlőszobákban és közterületeken. A készüléket egyszerűen konfigurálhatja, mielőtt telepítené a speciális és innovatív Android-alkalmazást.

A mátrix funkciókkal rendelkező Full HD felbontású, 1920x1080 pixeles kijelző segítségével még a legapróbb részletek is láthatók. A háttérvilágítást LED technológia biztosítja, így a NEC PD V801 tipikus 320 cd / m2-es fényerőt biztosít. A környezeti fényérzékelő beállítja fényerő intenzitását, így a kijelző nem terheli a szemet egy erősen megvilágított helyiségben sem. Az eszköz fényereje az Ön igényeihez igazodik, hogy a tartalom mindig jól látható legyen, minden kellemetlen, szemet irritáló hatás nélkül. Élvezze a remek kontrasztot, amely tökéletesen kiemeli a sötét és a fényes jelenetek közötti különbségeket! Az úgynevezett DICOM-profil támogatással együtt az egészségügyben való alkalmazása kifejezetten ajánlott. Tökéletes felbontású és jól látható képet biztosít pl. a diagnosztikai eredmények megjelenítéséhez. A monitor valós válaszideje, a GTG értéke 6ms, amely elengethetetlen a gördülékeny és gyors hatású előadásokhoz.

Amellett, hogy ez a top modell lenyűgöző vizuális élményt nyújt, szintén említésre méltó a beépített sztereó hangszórók teljesítménye, amely nem kevesebb mint 2x10 watt. A gyártó nagy figyelmet szentelt a csatlakozókra is. A készülék digitális video HDMI, DVI-D, DisplayPort és analóg D-Sub és komponens / kompozit bemenetet is tartalmaz. A képi alkotórészek mellett
a HDMI hangot is továbbít, kábelek nélkül. Az eszköz rendelkezik egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval is. Az OPS támogatással vezeték nélkül is javítható a kijelző teljesítménye.

A kijelző széles vezérlési lehetőségeket kínál. Választhatja a soros bemenet, a távirányító, és az Ethernet kábel, RJ-45 csatlakozón keresztüli irányítást. A NEC V801-et automatikus riasztási üzenettel látták el, illetve lehetősége van PIN kóddal védeni a készüléken található adatokat.

Paraméterek

Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!
Szín
Fekete Kész!
Üzemidő
16 h/nap Kész!
Általános fogyasztás
230 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Egyéb funkciók
Automatikus fényerő szabályozás Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Üzemidő

Üzemidő
16 h/nap Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
230 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,5 W Kész!
Maximális fogyasztás
420 W Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: 80" NEC MultiSync V801 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 80" NEC MultiSync V801. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 80" NEC MultiSync V801.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ