AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

85" Samsung UE85CU7172

Termékkatalógus
85" Samsung UE85CU7172
5 4 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - SMART, LED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 600×400, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
Variánsok
479 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WR176k3 Termékszám:  UE85CU7172UXXH Gyártó honlapja:
85" Samsung UE85CU7172 479 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

481 770 Ft
Szett megvásárlása

85" Samsung UE85CU7172

Szeretnéd otthon is megtapasztalni az igazi mozis élményt? Ebben az esetben tökéletes választás számodra ezen Samsung tévé. Engedd, hogy magával ragadjon a nagyszerű vizuális élmény, köszönhetően a fejlett LCD LED technológiának és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak. Minden bizonnyal a kanapéhoz szögez majd Téged a rengeteg film és sorozat az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A dinamikus jelenetek szerelmeseit is elbűvöli 50 / 60Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Cloud gaming elégíti ki minden igényes játékos igényét. Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszerrel van ellátva, és egy igazán elegáns dizájn egészíti ki megjelenését. A TV megjelenését fekete szín teszi teljessé. VESA szabványú tartóra lesz szükségünk a TV falra való szereléséhez, melynek méretei 600×400 mm. A távirányító a csomagolás része.

Televízió 85
Televízió 85

85" Samsung UE85CU7172 televízió alapvető tulajdonságai

  • A csodálatos Samsung televíziónak köszönhetően mozi minőségben élvezheted a filmeket
  • Nagyszerű vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10, HDR10+ és HLG szabvány támogatásnak
  • 50 / 60Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik a dinamikus jeleneteket
  • Élvezd a tűéles 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett
  • Ezen Samsung Smart TV a fejlett Tizen operációs rendszert futtatja
  • Edge LED háttérvilágítással látták el
  • Használhatjuk a következő funkciókat HDR
  • Dolby Digital Plus biztosítja a hibátlan hangzást
  • A közkedvelt okos funkciók között szerepel: HbbTV, okos távirányító, webböngésző és 360°-os videó lejátszása
  • Élvezd kedvenc filmed vagy sorozatod az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video és Xbox Game Pass

A képernyő csodálatos látványt nyújt

Csak dőlj hátra, és élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 85" képátló mellett. Ez a nagyszerű Samsung TV lehetővé teszi a rendkívül éles képi megjelenítést, köszönhetően annak, hogy nagy számban helyeztek el pixeleket a képernyő egész területén. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyi képponttal van ellátva, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 felbontással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy tűélesen streameljünk videókat minőségromlás nélkül. Az Edge LED technológia azt jelenti, hogy a LED diódák csak a képernyő szélén kaptak helyet, ezáltal vonzó lehet azok számára, akik inkább a vékony TV-ket kedvelik.

Televízió 85
Televízió 85

LCD LED technológia, amely egyedi és természetes színélményt garantál

Ezen LCD LED technológiát alkalmazó TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A LED technológia magas fényerőt és lenyűgöző színalkotást garantál, ami pozitív hatással van a világos szobában való filmezés élményére. LED izzósorral rendelkezik az LCD panel mögött, amely tiszta képet eredményez.

A TV támogatja a HDR formátumot

Ez a TV támogatja a High Dynamic Range (HDR) technológiát, amely lehetővé teszi a részletek jobb megjelenítését a jelenet sötét és világos részein egyszerre. Konkrétan olyan technológiát támogat, mint HDR10, HDR10+ és HLG. A HDR10-nek köszönhetően, a kép fényereje az aktuális jelenet maximális fényerejéhez alkalmazkodik. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 85
Televízió 85

Válj profi gamerré ezzel a nagyszerű Samsung televízióval

A játékos funkció csomaggal előnyre tehetsz szert a konkurens játékosokkal szemben. A jó grafika, gyors reakció és rövid válaszidő kulcsfontosságú a játékokban. A fejlett gamer mód és Cloud gaming funkcióval felejthetetlenné válik a játék. Ezen Samsung televízió rendkívül hatékony monitorként működik, amely kielégíti még a legigényesebb gamerek igényeit is.

Használd ki a nagyszerű Samsung TV összes okos tulajdonságát

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely segít a felhasználóknak, hogy személyre szabják TV-zési szokásaikat, és hozzáférjenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV-re telepített aktuális verzió HbbTV 2.0. A TV-vel könnyedén megnyithatjuk a webböngészőt is. Böngéssz közvetlenül a TV képernyőjén. Köszönhetően az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkhoz juthatsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább. Népszerű funkció a videólejátszás 360°-os formátumban. Ezáltal a videót minden irányból tudjuk nézni. Ez lehetővé teszi, hogy navigáljunk a környezetben, és olyan részleteket fedezzünk fel, amelyek el lennének rejtve egy normál videóban.

Korlátlan hozzáférés a kedvenc multimédiás tartalmakhoz

Ez a remek Samsung LCD LED TV biztosan le vesz a lábadról multimédiás funkcióival. Ha már nincs kedved tovább nézni a műsort a TV-ben, USB segítségével csatlakoztathatsz egy külső meghajtót, és lejátszhatod saját tartalmaid. Kényelmes a Skylink fastscan funkció, amely speciális keresési módot használ az elérhető TV- és rádiócsatornák gyors és hatékony megtalálásához. Az alap szállodai mód segítségével lehetőségünk van leblokkolni csatornákat, korlátozni a hangerőt, illetve egyéb funkciókat is elérhetünk.

Játssz Xbox játékokat konzol nélkül is!

A Samsung Xbox Game Pass nagyszerű lehetőség azoknak a gamereknek, akik játékok széles választékához szeretnének hozzáférni közvetlenül Samsung TV-jükön. Mindössze annyit kell tenned, hogy csatlakozz az internethez, és rendelkezz aktív előfizetéssel a szolgáltatásra, hogy játékok letöltése vagy Xbox játékkonzol birtoklása nélkül elkezdhess játszani. A szolgáltatást rendszeresen frissítik új játékokkal, így mindig hozzáférhetsz a legújabb és legforróbb tartalmakhoz. Ez az innováció a Samsung és az Xbox Game Pass felhőalapú technológia kizárólagos együttműködése annak érdekében, hogy lehetővé tegye a távoli játékot.

Méretek:

118,67 × 189,59 × 39,22 cm (magasság × szélesség × mélység)

Talp nélküli méretek:

108,39 × 6,1 cm (ma×mé)

Tömeg:

41,3 kg

Maximum felbontás:

4K Ultra HD

HDMI:

3 ×

USB:

1 ×

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, HDMI 2,0, digitális optikai/digitális hangkimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Skylink Live TV, Canal+, Apple TV, Amazon Prime Video, Xbox Game Pass Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Skylink Fast Scan, Hotel mód Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA Kész!
    HDMI
    3 × Kész!
    USB
    1 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    189,59 cm Kész!
    Magasság
    118,67 cm Kész!
    Mélység
    39,22 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    108,39 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    6,1 cm Kész!
    Tömeg
    41,3 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    147 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    F Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    230 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 85" Samsung UE85CU7172 termékhez:

    55" Samsung UE55CU7172

    Televízió - SMART, LED, 139 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    159 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    65" Samsung UE65CU7172

    Televízió - SMART, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, 3× HDMI, 1× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×300, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    189 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    75" Samsung UE75CU7172

    Televízió - SMART, LED, 191 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 400×400, Dolby Digital Plus, F energiaosztály
    Kosárba
    289 990 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    50" Samsung UE50CU7172

    Televízió - SMART, LED, 127 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 3× HDMI, 1× USB, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    144 890 Ft
    Kérés esetén megrendeljük > 5 db
     

    43" Samsung UE43CU7172

    Televízió - SMART, LED, 109 cm képátló, 4K Ultra HD, 50 Hz, HDR10, HDR10+, HLG, 3× HDMI, 1× USB, WiFi, Bluetooth, DLNA, HbbTV 2.0, hangvezérlés, 360°-os videólejátszás, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen, VESA 200×200, Dolby Digital Plus, G energiaosztály
    Kosárba
    119 890 Ft
    Szállításra kész > 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85" Samsung UE85CU7172 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Samsung UE85CU7172. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" Samsung UE85CU7172.
    P-DC1-WEB10
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ