A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

85" Sony Bravia XR-85X90K

Termékkatalógus
85" Sony Bravia XR-85X90K
5 1 értékelés
Televízió - Google TV, LED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Chromecast, Miracast, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, 30 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, E energiaosztály
Kód:  WS79140 Termékszám:  XR85X90KAEP Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

85" Sony Bravia XR-85X90K

Ajánlott ehhez a modellhez

A Sony Bravia XR-85X90K új generációs képet és hangot kínál

Különösen a sportrajongók örülhetnek, hiszen az új Sony Bravia XR-85X90K Full Array LED okostévé a nagy teljesítményű XR kognitív processzornak és az XR Triluminos Pro technológiának köszönhetően kiváló képminőséget kínál! Minden egyes háttérvilágítási zónát pontosan, valós időben vezérel, így a képernyő minden részlete kiemelkedik. A Google platformjának köszönhetően rengeteg filmet és tévéműsort nézhetsz, illetve számos alkalmazást telepíthetsz. A fejlett technológiák és algoritmusok segítségével a 98 hüvelykes 4K képernyőn sima, részletes, valósághű színekben pompázó képekben lehet részed. Ezenkívül az XR 4K Upscalling technológia közelebb hozza a 2K tartalmakat a 4K minőséghez. A Sony Bravia XR-85X90K televíziót LAN-kábelen vagy vezeték nélküli Wi-Fi-n keresztül csatlakoztathatod az internethez. A Dolby Vision és a Dolby Atmos technológiák moziszerű élményben részesítenek. A térhatású hangzásról az X-Balanced hangszórók gondoskodnak, amelyek összesen 30 W teljesítménnyel bírnak. A Sony okostévéje több nagy dinamikatartományú formátumot támogat, például a HLG-t és a HDR10-et. A TV falra szereléséhez egy 400 × 400 mm-es VESA konzolt biztosítunk. A Google TV platformon több mint 700 000 film és tévéműsor érhető el.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-85X90K okostévé legfontosabb jellemzői

A Google TV a tartalmak széles választékát kínálja

A TV 85"-es képátlóval rendelkezik, részletes 4K felbontással

Full Array LED panel helyi fényerőszabályozással

Az ideális televízió a PlayStation 5 játékkonzolokhoz

XR processzor és XR Triluminos Pro technológia a precíz színvisszaadás, nagy fényerő és kontraszt érdekében

VESA 400 × 400 mm-es szabványú TV tartóval falra szerelhető

A Dolby Vision technológia támogatása

Kivételes hangminőség, beleértve a Dolby Atmos technológiát is

A Sony Bravia XR-85X90K Androidot használ, hogy számos intelligens funkciót és alkalmazást kínáljon

Külső HDD csatlakoztatása után felveheted kedvenc műsoraidat

A Bluetooth kapcsolatnak hála csatlakoztathatsz intelligens eszközöket és soundbart.

Az internethez Wi-Fi-n vagy LAN kábelen keresztül csatlakozhatsz

A Sony Bravia XR-85X90K TV támogatja a hangvezérlést

A játékosok számára egy speciális játékmód és sok más előbeállítás és funkció (VRR, Crosshair, fekete equalizer...) áll rendelkezésre )

Prémium háttérvilágítású távirányító mellékelve

A Sony Bravia XR-85X90K jellemzői

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia X90K és a PS5 erős duót alkotnak

Maga a tévé felismeri, ha egy játékkonzol csatlakoztatva és bekapcsolt állapotban van. Ezután automatikusan átvált a HDMI 2.1 automatikus késleltetéscsökkentő üzemmódra. Így a Sony Bravia XR-85X90K televízión még zökkenőmentesebb játékot élvezhetsz! Ezt különösen a gyors és igényes játékok (FPS-akció, sport- és versenyjátékok) játékosai fogják értékelni. Az automatikus HDMI 2.1-es késleltetéscsökkentés mellett a Sony okostévéje számos más előnyt is kínál a játékosok számára. Az Auto HDR Tone Mapping technológiával még a nagy kontrasztú jelenetekben is észrevehetsz olyan fontos részleteket, amelyekről normál esetben lemaradnál. A Sony Bravia XR-85X90K televízió egy teljesen új játékmenüvel rendelkezik, ahol a menü megnyitásával egyetlen gombnyomással optimalizálhatod a játékélményt. A beállítások között szerepel a VRR (be/kikapcsolás), a Motion Blur Reduction, a fekete equalizer, a Crosshair és számos más kívánatos tulajdonság és funkció. A képernyő méretét az igényeidnek megfelelően állíthatod be. Ráadásul az okostévé percenként akár 120 képkocka sebességel is rendelkezik 4K-ban, így gond nélkül belevetheted magad a filmnézésbe és még sok másba!

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Nagyszerű 4K panel vezérelt Full Array LED háttérvilágítással

A Sony Bravia XR-85X90K okostévé a Full Array LED technológiát kihasználva kiváló képminőséget kínál. Minden egyes háttérvilágítási zóna pontosan, valós időben szabályozható, és az XR Contrast Booster 10 rendszerrel kombinálva kiváló kontrasztú és mélységű, részletes képet eredményez. Értékelni fogod az XR Motion Clarity technológiát, amely sportmásorok, filmek és játékok nézése közben mindent tisztán és egyenletesen ad vissza. A Sony Bravia XR-85X90K tévé még szögből nézve sem torzítja a képet, így a nappaliban bátran nézhetsz filmeket anélkül, hogy a napfény veszélyeztetné a képminőséget. Könnyű teljesen elmerülni a filmek, tévéműsorok és játékok nézésében. A Sony XR-85X90K okostévé az XR Triluminos Pro algoritmussal ellátott prémium XR processzornak köszönhetően tiszta és precíz színképet nyújt. Valós időben képes elemezni a felvételeket, és a kontrasztot, a fényerőt és beállítani a színeket, hogy lélegzetelállító képet kapj. A Dolby Vision támogatás csak hab a tortán, mivel ez a technológia általában a nagy mozivásznakhoz kapcsolódik.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony okostévéd vékony alumínium kerettel rendelkezik

Koncentrálj a fontos dolgokra - itt nem fognak zavarni a csúnya keretek, mint más tévékészülékek esetében! A Sony Bravia XR-85X90K televízió ugyanis vékony alumínium kerettel rendelkezik. Formatervezése gond nélkül illeszkedik minden belső térbe. A csomag tartozéka egy prémium kategóriás, többállású TV-állvány, amelyet a saját igényeid szerint állíthatsz be. A Sony Bravia XR-85X90K Living Décor funkcióval is büszkélkedhet, amely az intelligens tévéképernyőt műalkotássá vagy designelemmé alakítja. Műalkotások, fényképek, képernyővédő témák és órák vetíthetők a TV-re.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-85X90K a szórakoztatásra készült

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A BRAVIA CORE alkalmazás rengeteg minőségi tartalmat kínál

A Sony Bravia XR-85X90K okostévéje 12 hónapos előfizetést tartalmaz a BRAVIA CORE filmalkalmazáshoz. Ez megnyitja az utat a legújabb címek és klasszikusok előtt, akár 4K HDR és IMAX Enhanced változatban is. Lehetővé teszi, hogy több részletet, színt és kontrasztot láthass a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom, vagy például az 1984-es Szellemirtók film. Ezenkívül a BRAVIA CORE a legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtár, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni. A 12 hónapos előfizetéshez 5 filmkredit is jár, amelyekkel kiválasztott filmeket oldhatsz fel.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Hozzáférés több mint 700 000 filmhez és tévéműsorhoz a Google TV-vel

A Sony Bravia XR-85X90K okostévé stílusos és egyértelmen kezelhető távirányítóval rendelkezik, ám a tévé összes funkciója hangvezérléssel is használható. Használd a hangvezérlést bizonyos címek kereséséhez, személyre szabott ajánlásokhoz és még sok máshoz. Ráadásul az okosotthonod egyéb eszközeit is vezérelheted a Sony Bravia XR-85X90K TV-n keresztül. A Google platformjának köszönhetően számos streaming-szolgáltatásban filmek és tévésorozatok hatalmas választékához férhetsz hozzá. A Sony BRAVIA tévékhez BRAVIA CAM kamera is beszerezhető, így a videóhívásokat, videócsevegéseket és fontos megbeszéléseket kiváló minőségben élvezhetsz a nappalid kényelméből! Az Apple AirPlay, az Apple HomeKit és a beépített Chromecast™ segítségével tartalmat streamelhetsz a Sony Bravia XR-85X90K tévéképernyőjére az okostelefonodról, tabletedről vagy laptopodról. A Netflix és a BRAVIA CORE rajongói számára a televízióba integrált Creator Calibrated Mode üzemmód áll rendelkezésre. Ez a funkció segít abban, hogy többet hozhass ki kedvenc tartalmi platformjaidból. Az Adaptív kalibrált mód a szoba fényviszonyai alapján javítja a Netflix nézési élményét.

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

Sony Bravia XR-85X90K mostantól a legmodernebb játékfunkciókkal

2023 június közepén a Sony Bravia XR-85X90K tévé hozzáférést kapott a legújabb szoftverhez a továbbfejlesztett játékélmény érdekében.Egy gombnyomással megnyílik egy menü a játékélmény optimalizálásához. A funkciók közé tartozik a képernyő méretének beállítása, a mozgás elmosódásának csökkentése, a fekete equalizer és a kereső hozzáadásának lehetősége. Mindezek a funkciók lehetővé teszik, hogy a játékot az egyéni igényeidhez és szükségleteidhez igazítsd.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A Sony Bravia XR-85X90K nagyszerű hangzással nyűgöz le

Az okostévében X-Balanced hangszórók kerültek beépítésre, amelyek a két pozicionáló magassugárzóval együtt biztosítják a kép és a hang pontos összhangját. Ennek köszönhetően úgy fogod érezni, mintha az események középpontjában lennél. Az Acoustic Multi-Audio technológia, amely a hangzás pozicionálásához magassugárzókat használ, valóban belemerít az akcióba. Így a magas frekvenciájú hangok a megfelelő helyekről érkeznek. A Sony Bravia XR-85X90K támogatja a Dolby Atmos technológiát a teljes térhatású hangzás érdekében. Az Acoustic Center Sync funkció segítségével új szintre emelheted a házimozidat. A funkció úgy működik, hogy a tévé hangrendszerét szinkronizálja a kompatibilis Sony soundbar középső csatornájával, így az az a középső hangszóróddá válik. A Sony Bravia XR-85X90K Voice Zoom funkcióval is el van látva. A tévé felismeri a hangot, elemzi azt, és valós időben javítja annak tisztaságát. Ezért a párbeszédek mindig tökéletesen hallhatóak lesznek. Az okostévé automatikusan optimalizálja a hangzást a környezetedhez, hogy a zenehallgatás vagy a filmnézés élménye mindig tökéletes legyen.

Nagyszerű kiegészítők

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Speciális háttérvilágítású vezérlő

A Sony Bravia XR-85X90K TV távirányítója speciális háttérvilágítással rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a gombokat sötétben is láthasd. A designt a kiváló minőségű alumínium kivitel emeli ki. Ezenkívül a távirányító összes gombja antibakteriális anyaggal van bevonva.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Fedezd fel a BRAVIA CAM intelligens kamerát

A BRAVIA CAM kamerával (tartozékként külön megvásárolható) mindig a legjobb helyen leszel. A kamera felismeri, hogy hol ülsz, és ennek megfelelően állítja be az optimális képet és hangot. A gesztusvezérlés, a videochat és számos más szórakoztató funkció és lehetőség is várja, hogy felfedezd.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Videokonferenciák a Sony Bravia XR-85X90K tévével

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet támogatásával a BRAVIA CAM kamerával párosított Sony Bravia KD-85X90K tévén keresztül könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár családtagjaddal, barátaiddal vagy munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

Energiatakarékosság

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Energiatakarékosság az új Eco Dashboard felülettel

A frissítést követően a Sony Bravia XR-85X90K televízió Eco Dashboard kezelőfelületet kapott, amely lehetővé teszi a képernyőbeállítások egyszerű módosítását az energiafogyasztás és a környezeti hatások csökkentése érdekében. Az intuitív vezérlés maximalizálja a kép teljesítményét olyan elemek alapján, mint a szobában lévő fény mennyisége, a hőmérséklet, a jelenet sötétsége vagy a képernyő előtt tartózkodó személyek száma. Az Eco Dashboard segítségével a Sony Bravia XR-85X90K akár 32% energiát is megtakaríthat.

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Környezetbarát termék a környezet iránti érzékkel

A Sony Bravia XR-85X90K televízió egyes alkatrészei újrahasznosított műanyagból készülnek. Ráadásul az okostévé eszközöket kínál az energiaköltségek megtakarításához. Az új ECO Dashboard könnyen használható, sőt, mi több, minél több környezetbarát beállítást kapcsolsz be, annál jobban nő a virtuális fád. A környezetbarát beállításokkal akár 32%-kal több energiát takaríthatsz meg. A Sony Bravia XR-85X90K televízió automatikus energiatakarékos üzemmóddal és számos más energiahatékony intézkedéssel rendelkezik. Ráadásul a Full Array LED háttérvilágítás kevesebb energiát fogyaszt, mint egy hagyományos TV. A csomagolás, amelyben a Sony Bravia TV készüléket kapod, öko kartonból készült, és kevesebb tintát, valamint műanyagot tartalmaz.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    143 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    217 kWh/1000 óra Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    143 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    217 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    YouTube, Netflix, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, Apple TV, Amazon Prime Video, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, Miracast, Chromecast Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, LAN, HDMI 2.1, Digitális optikai/digitális hangkimenet Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    190,1 cm Kész!
    Magasság
    112,5 cm Kész!
    Mélység
    46,9 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    109 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    7,3 cm Kész!
    Tömeg
    45,8 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Audió

    Hangszóró teljesítmény
    30 W Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Klasszikus Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85" Sony Bravia XR-85X90K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Sony Bravia XR-85X90K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" Sony Bravia XR-85X90K.
    P-DC1-WEB15
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ