Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

85" Sony Bravia XR-85X95K

Termékkatalógus
85" Sony Bravia XR-85X95K
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Televízió - Google TV, LED, 215 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Mini LED, HDR10, HLG, Dolby Vision, helyi fényerő-szabályozás, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, felvétel USB-re, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, VESA 400×400, 60 W hangszóró, Acoustic Multi-Audio, Dolby Atmos, DTS Digital Surround, E energiaosztály
Variánsok
65" Sony Bravia XR-65X95K 911 990 Ft
85" Sony Bravia XR-85X95K 1 634 890 Ft
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  WS1022a6a Termékszám:  XR85X95KAEP Gyártó honlapja:
85" Sony Bravia XR-85X95K 1 634 890 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

1 636 460 Ft
Szett megvásárlása
2 284 280 Ft
Szett megvásárlása

85" Sony Bravia XR-85X95K

Ajánlott ehhez a modellhez

Sony Bravia XR-85X95K

Google TV LED tökéletes képpel és hanggal

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED nemcsak nagyszerű képet, hanem tökéletesen hangolt hangzást is biztosít bármilyen környezetben. Dőlj hátra, és élvezd kedvenc sorozatod vagy filmed ellenállhatatlan élményét! A mini LED-es háttérvilágítás pontosan szabályozható, hogy káprázatos fényeket, mély feketéket és gyönyörűen természetes középárnyalatokat biztosítson.

A Sony Bravia XR-85X95K jellemzői


Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED széles színspektrumú LED TV-vel

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED első pillantásra lenyűgöz széles színválasztékával. A Cognitive Processor XR™ által működtetett XR Triluminos Pro technológia lehetővé teszi, hogy a TV több mint egymilliárd színt jelenítsen meg. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a TV az egyes színeket a valóságban látható finom különbségekkel adja vissza. A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED képes a színeket a telítettség, az árnyalat és a fényerő alapján érzékelni. Az eredmény természetes árnyalatok minden részletében. Széles színskálával rendelkező panel és az emberi érzékelést figyelembe vevő processzor.

Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED LED Cognitive Processor XR™ processzorral

Üdvözlünk az XR Mini LED-ek új generációjában - érezhető fényerő! Az XR Backlight Master Drive pontosan szabályozza a Mini LED háttérvilágítást, és példátlan dinamikatartományt biztosít káprázatos fénypontokkal, mély feketékkel és gyönyörűen természetes középtónusokkal. Ez egy 4K tévé, ami azt jelenti, hogy a felbontás négyszer élesebb, mint egy hagyományos Full HD tévé. Szeretnénk, ha élvezhetnéd ezt a hihetetlen képminőséget, függetlenül attól, hogy mit nézel, ezért a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED tartalmazza az XR 4K Upscaling technológiát, amely a 2K és HD tartalmak 4K minőséghez közelebbi felskálázását teszi lehetővé. Ennek a tévének az ereje egy forradalmi processzorban rejlik, amely megérti, hogyan látnak és hallanak az emberek, és képes a tartalmakat valóban valósághűen reprodukálni. Ez a Cognitive Processor XR™.

Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED TV 3D-s térhatású hangzással

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED tényleg mindenre gondolt! Az XR Surround technológiának köszönhetően virtuális térhatású hangzást tud létrehozni a TV hangszóróinak segítségével. Az eredmény egy 3D-s hangélmény, így nem kell aggódnod a hangszórók hozzáadása miatt. A Sony Bravia emellett teljes mértékben kompatibilis a Dolby Atmos® technológiával.

Vezérelje hangjával a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED TV készülékét

Jobban kedveled a hangvezérlést? Használd a hangodat, hogy megtaláld kedvenc műsoraidat a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televíziódon. Kényelmesen böngészhetsz a menüben és kereshetsz bizonyos műfajok között. Ahhoz, hogy a Sony TV készüléket hanggal vezérelhesd, először meg kell nyomnod a távirányítón a hang gombot.

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED elegáns kialakítása

A többállású állvány valódi sokoldalúságot biztosít a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED számára. Állítsd be a standard pozícióba, a keskeny pozícióba a kisebb bútorfelületekhez, vagy használd a soundbar pozíciót, hogy a hangrendszer szabadon maradjon. Emellett minimalista keretével is elkápráztat, amely lehetővé teszi, hogy csak a képre összpontosíts. A One Slate formatervezés sima élekkel és üvegpanellel gyönyörűen egészíti ki a szoba belsejét.

A Sony Bravia XR-85X95K okostévé előnyei

Google LED TV 4K minőségben

Élvezd a zavartalan élményt közel 4K minőségben. Akár kedvenc sorozatodat, filmedet vagy bármi mást nézel, a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED ellenállhatatlan képpel fog elvarázsolni. XR 4K Upscaling és Cognitive Processor XR™ funkcióval rendelkezik, amely intelligens módon képes az elveszett textúrák és részletek helyreállítására a valósághű kép érdekében.

Intelligens mozgásfeldolgozás a gyors, elmosódásmentes jelenetekhez

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED intelligens mozgásfeldolgozással rendelkezik a gyors, elmosódásmentes jelenetekért. A Cognitive Processor XR™ és az XR Motion Clarity™ technológiával a mozgáselemzés révén sima és tiszta képeket biztosít.

Gyönyörű kép minden szögből

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED X-Wide Angle™ panellel ellátott Sony Bravia XR-85X95K Google TV minden szögből gyönyörű képet biztosít. Az X-Anti Reflection technológiának köszönhetően a kép sokkal tisztább és kevésbé tükröződik.


Tökéletes hangzás Full Array LED háttérvilágítással

Nemcsak a kép, hanem a hang is fontos a kedvenc műsorok tökéletes megtekintéséhez. A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televízió Acoustic Multi-Audio™ technológiával rendelkezik, amely a hang pozicionálására szolgáló magassugárzókat tartalmaz, hogy a magas frekvenciájú hangokat a jelenet megfelelő helyéről adja vissza. A hangzás illeszkedik az akcióhoz és a Full Array LED háttérvilágításhoz.

Sony Voice Zoom technológiával a párbeszéd hangjának javítása érdekében

Sokszor tapasztaltad, hogy fel kell venni a hangerőt, amikor két ember beszélget? Ez már a múlté! A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televízió speciális Voice Zoom™ 2 technológiával rendelkezik, amely automatikusan felerősíti a párbeszéd hangjait. Így nem kell feleslegesen a hangerővel állítgatásával foglalkoznod.

Speciális háttérvilágítású vezérlő

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televíziót kényelmesen vezérelheted az intelligens távirányítóval! Akár az többi csatlakoztatott eszközt is vezérelheted. A video-on-demand szolgáltatásokhoz való egygombos hozzáféréssel pillanatok alatt élvezheted kedvenc műsoraidat és filmjeidet. A vezérlő háttérvilágítással van ellátva, így a gombok sötétben is jól láthatók. A designt a kiváló minőségű alumínium kivitel emeli ki.

A Sony Bravia XR-85X95K a szórakoztatásra készült


Sony Bravia XR-85X95K mostantól a legmodernebb játékfunkciókkal

2023 június közepén a Sony Bravia XR-85X95K tévé hozzáférést kapott a legújabb szoftverekhez a továbbfejlesztett játékélmény érdekében. Egy gombnyomással megnyílik egy menü a játékélmény optimalizálásához. A funkciók közé tartozik a képernyő méretének beállítása, a mozgás elmosódásának csökkentése, a fekete equalizer és a kereső hozzáadásának lehetősége. Mindezek a funkciók lehetővé teszik, hogy a játékot az egyéni igényeidhez és szükségleteidhez igazítsd.

Kompatibilis a 360 Spatial Sound Personalizer technológiával

A Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televízió Dolby Atmos kompatibilitásának köszönhetően tökéletes hangzást élvezhetsz a készülékhez csatlakoztatott SRS-NS7 hordozható hangszóróval! Ráadásul a WLA-NS7 vezeték nélküli adóval a Sony kiválasztott fejhallgatóival 3D hangzásben lehet részed.

Intelligens mozgásfeldolgozás

A sportműsorok vagy a lélegzetelállító akciófilmek nézése teljesen új szintre emelkedhet a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televízióval! A Cognitive Processor XR Motion Clarity™ funkcióval rendelkező tévékészülék a mozgáselemzés segítségével több képkockából is gyönyörűen sima és tiszta képet hozhat létre.

A BRAVIA CORE alkalmazás rengeteg minőségi tartalmat kínál

A Sony Bravia XR-85X95K okostévéje 12 hónapos előfizetést tartalmaz a BRAVIA CORE filmalkalmazáshoz. Ez megnyitja az utat a legújabb címek és klasszikusok előtt, akár 4K HDR és IMAX Enhanced változatban is. Ez lehetővé teszi, hogy több részletet, színt és kontrasztot láthass a filmek streamelése közben. Élvezd az olyan filmeket, mint a Pókember: Nincs hazaút, Jumanji: A következő szint, Venom, vagy például az 1984-es Szellemirtók film. Ezenkívül a BRAVIA CORE a legnagyobb IMAX® Enhanced filmkönyvtár, amely akár 80 Mbps sebességgel is képes streamelni. A 12 hónapos előfizetéshez 5 filmkredit is jár, amelyekkel kiválasztott filmeket oldhatsz fel.

Nagyszerű kiegészítők


BRAVIA CAM csatlakoztatása a TV-hez

Ha a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televíziódhoz egy BRAVIA CAM kamerát csatlakoztatsz, akkor az élményt egy teljesen új szintre emelheted! A kamera tudja, hogy hol vagy a szobában, és milyen messze ülsz. Ez lehetővé teszi az összes szükséges hang- és videobeállítás megadását. Ezáltal a hang és a kép is tisztább lesz. De ez még nem minden! A BRAVIA CAM segítségével a nagy képernyőn kersztül tarthatod a kapcsolatot az egész családoddal. Egyszerűen párosítsd a tévét a kamerával, és kezdődhet a móka!

Videokonferenciák tartása a Sony Bravia XR-85X95K-val

Kommunikálj távolról a nagy TV-képernyőn keresztül, és élvezd a valósághűbb kommunikációt közvetlenül a nappalidban! A Zoom for TV és a Google Meet támogatásának köszönhetően a BRAVIA CAM kamerához csatlakoztatott Sony Bravia XR-85X95K tévén keresztül könnyedén csatlakozhatsz videokonferenciához, akár családtagjaiddal, barátaiddal vagy munkatársaiddal kommunikálsz. A BRAVIA CAM emellett érzékeli, hogy milyen messze vagy a tévétől, és a távolságnak megfelelően adja meg a kép- és hangbeállításokat.

A környezeti hatások csökkentése


Energiatakarékosság az új Eco Dashboard felülettel

A frissítést követően a Sony Bravia XR-85X95K televízió az Eco Dashboard kezelőfelülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi a képernyőbeállítások egyszerű módosítását az energiafogyasztás és a környezeti hatások csökkentése érdekében. Az intuitív vezérlés maximalizálja a kép teljesítményét olyan elemek alapján, mint a szobában lévő fény mennyisége, a hőmérséklet, a jelenet sötétsége vagy a képernyő előtt tartózkodó személyek száma. Az Eco Dashboard segítségével a Sony Bravia XR-85X95K tévé akár 32% energiát is megtakaríthat.

A Sony törődik a környezettel

A Sony Bravia XR televíziókat úgy tervezték, hogy a lehető legkörnyezetbarátabbak legyenek. A televíziókészülékek gyártása és csomagolása során jelentősen csökken a szűz műanyag felhasználása. Ezenfelül a Sony Bravia XR-85X95K Google TV LED televízió kerete akár 30%-ban fenntartható anyagokat és SORPLAS™ műanyagot tartalmaz, amely az iparágban vezető, 89%-os újrahasznosíthatósági arányú alkatrészekből áll.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Összehasonlít
    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    85" (215,9 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Mini LED Kész!
    Támogatott HDR szabványok
    HDR10, Dolby Vision, HLG Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2022 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, SkyShowtime, Canal+, SledovaniTV, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    Okos távirányító, Gesztusvezérlés, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, VRR (Variable Refresh Rate) Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast, WiFi ready Kész!
    Be- és kimenetek
    USB, HDMI 2.1, Fejhallgató kimenet, Digitális optikai/digitális hangkimenet, Komponens Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    188,9 cm Kész!
    Magasság
    109,7 cm Kész!
    Mélység
    4,5 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    108,6 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    5,6 cm Kész!
    Tömeg
    54,7 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    400×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!

    Energiacímke 2021

    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye SDR esetén
    129 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály SDR esetén
    E Kész!
    Bekapcsolt üzemmód energiaigénye HDR esetén
    211 kWh/1000 óra Kész!
    Energiahatékonysági osztály HDR esetén
    G Kész!

    Csomag tartalma

    Távirányítót tartalmaz
    Smart Kész!

    Aljzat típusa

    Ország
    Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

    3D/AR

    3D/AR
    3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
    Több paraméter

    A Sony Corporation egy 1946-ban alapított japán vállalat. Központja Tokióban található. A kezdetek szerényen kezdődtek. Az első Sony márkanév alatt értékesített termék egy tranzisztoros rádió volt. A rádiók voltak azok, amelyek meghatározó szerepet játszottak az 1960-as évek terjeszkedésében. A világ hamar megismerte a Sony termékeket a magas minőséggel és az alacsony árakkal.

    Az 1970-es években a Sony-t súlyosan érintette a gazdasági válság. Sok elemző már halott vállalatnak nevezte. De alábecsülték a jellegzetes japán kitartást és bátorságot. A válság nem a Sony vesztét okozta, hanem éppen ellenkezőleg, ugródeszkaként szolgált. A vállalat állt a CD-lemez, majd a DVD-lemez kifejlesztése mögött. Az 1990-es évek elején a Sony újabb nagy sikert ért el, amikor bemutatta a PlayStation játékkonzolt. A játékkonzolok jelentik a metszéspontját annak a három fő területnek, amelyen a vállalat jelenleg tevékenykedik - elektronika, videojátékok és szórakoztatás.

    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    További változatok 85" Sony Bravia XR-85X95K termékhez:

    65" Sony Bravia XR-65X95K

    Televízió - Google TV, LED, 165 cm képátló, 4K Ultra HD, 100 Hz, Direct LED, HDR10, DVB-T2/S2, H.265/HEVC, 4× HDMI, 2× USB, WiFi, Bluetooth, Chromecast, HbbTV, hangvezérlés, VESA 300×300, F energiaosztály
    Kosárba
    911 990 Ft
    Szállításra kész 5 db
     

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 85" Sony Bravia XR-85X95K Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 85" Sony Bravia XR-85X95K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 85" Sony Bravia XR-85X95K.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ