30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

98" Samsung QE98Q950RB

Termékkatalógus
98" Samsung QE98Q950RB
Televízió - SMART TV, QLED, 249cm mm, Ultra HD 8K, PQI, 4300, 100Hz, Direct LED, HDR10+ és HLG, kettős tuner, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, 4× HDMI, 3× USB, CI+, felvétel USB-re, LAN, WiFi, Bluetooth, Miracast, HbbTV 1,5, gamer mód, hangvezérlés, Netflix, HBO GO, Steam Link, Voyo, Google Asszisztens, 360°-os videó lejátszása, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel, Tizen OS, 600×400 mm VESA, Dolby Digital Plus, D energiaosztály
Kód:  WR181q6 Termékszám:  QE98Q950RBTXXH Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

98" Samsung QE98Q950RB

Az igazi pihenéshez jól jön egy olyan TV, amelyik kiváló képminőséggel és számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. Az óriási, 98 " képátló a(z) Ultra HD 8K felbontással közösen kiváló választás a nagy terekbe. A páratlan, Ultra HD 8K felbontás rendkívüli vizuális élményt nyújt. A QLED technológia, amit a Samsungnak köszönhetünk nagy teljesítményű Quantum Dot diódák segítségével garantál csodálatosan élénk színeket a képernyő teljes felületén. A kép ennek a technológiának a segítségével maximális hűséggel kerül visszaadásra. A Smart TV technológia végtelen lehetőségeket kínál a praktikus alkalmazásoknak köszönhetően.

A(z) 98" Samsung QE98Q950RB TV kulcsfontosságú jellemzői

  • Az exkluzív 8K felbontás napjaink technológiájának csúcsa
  • Egyedülálló QLED technológia a kivételesen élethű színekért
  • A(z) HDR dinamikus tartomány kiemelkedő dinamikát és természetesebb renderelést nyújt
  • 98" képátló
  • Ún. „piros gomb” funkció, amivel az adott csatorna műsorai, korábban vetített TV-műsorok, vagy akár különböző applikációk listáiról válogathatunk
  • A hangvezérlő technológia kiküszöböli a távirányító állandó keresésének szükségességét
  • A gaming mód minimálisra csökkenti a válaszidőt játék közben, így folyamatos kontroll alatt tarthatod a játékot
  • WiFi-technológia az egyszerű hálózati csatlakozáshoz
  • Lehetőség pendrive-ra történő mentésre, a kedvenc filmek rögzítésére és jövőbeni lejátszására
  • VESA szabványos tartóhoz azonnal használható lyukakkal egymástól 600×400 mm távolságra pl. plafonra történő erősítéshez
  • A DLNA multimédia protokoll leegyszerűsíti a külső tartalmak lejátszását
  • A DVB-T2 - HEVC típusú tuner olyan szabvány, ami nélkül hamarosan nem lehet majd földi sugárzású TV-adást nézni

A(z) Samsung televízió rendkívüli képminősége

Csúcsminőségű képre vágysz? A(z) 98" Samsung QE98Q950RB kristálytiszta megjelenítésével épp neked készült. A 8K jelzés tizenhatszoros számú pixelt jelent a panelen a hagyományos Full HD televíziókhoz képest. Azaz a kép 7680×4320 pixelt tartalmaz, ami maximális részletgazdagságot eredményez. Még közelről sem lesz homályos a kép, teljesen éles marad. Az egyedülálló 8K képernyőn sportközvetítéseket, filmetek vagy sorozatokat is nézhetsz a lehető legjobb minőségben. Még a kisebb felbontásban forgatott régi filmeket és sorozatokat is megpróbálja feljavítani a készülék és a képük kiemelkedőbb lesz. A nagy felbontás gyakorlati hatása a különböző okos alkalmazások és funkciók élénkebb működése, mivel ezeknek a televízióknak erősebb a hardvere.

Tökéletes színvisszaadás a QLED technológiával

Az elsőosztályú képminőséget a különleges QLED technológia szavatolja, amely hatékony diódarendszerrel világítja meg a képernyőt. Így a lehető legszélesebb színválasztékot képes megjeleníteni, ami miatt a kép maradéktalanul élethű lesz. Ezzel párhuzamosan nagy fényerővel is rendelkezik és gond nélkül nézhető világosabb szobákban is. A kép mindig hibátlan és torzulásmentes marad, oldalról nézve is. Mondhatni már természetes jellemző az úgynevezett HDR, vagyis a magas dinamikus tartomány. Ez gondoskodik a természetes kontrasztról és a fényerőről, kompezálja például a szembefény káros hatását és a jelenet összességében élvezetesebb és valósághűbb lesz.

A(z) 98" Samsung QE98Q950RB csatlakoztathatósága és más hasznos funkciói

A beépített DVB-S2 tunernek köszönhetően műholdas jelek feldolgozására is képes, ami nagyon népszerű a nagy lefedettség és a programok széles választéka miatt. Kábeles adás esetében a(z) 98" Samsung QE98Q950RB ún. DVB-C tuner segítségével lehet csatlakoztatni. Számtalan smart funkcióhoz internet szükséges, amelyhez a számítógépek miatt jól ismert kábellel csatlakoztatható a készülék. Ha nem akarsz kábelekkel bajlódni, a televíziót az internethez csatlakoztathatod WiFi használatával is. Csakúgy, mint az okostelefonokon, táblagépeken és számítógépeken, a speciális szolgáltatások és alkalmazások mellett hagyományos webböngésző is rendelkezésre áll. Egy másik készülékkel történő párosításhoz rendelkezésre áll a Bluetooth technológia. Hasznos funkció, hogy külső lemezről is le tud játszani tartalmakat USB port segítségével. Ezzel a modellel külső meghajtóra is rögzíthetők tartalmak.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    98" (248,92 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    98" (248,92 cm) Kész!
    Felbontás
    8K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    7680 × 4320 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    100 / 120 Hz Kész!
    Technológia
    QLED Kész!
    Háttérvilágítás
    Direct LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2019 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Steam Link, Facebook Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző, 360°-os videó lejátszása Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re, Hotel mód, PIP (Kép a képben), Fényérzékelő Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    3 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    218,35 cm Kész!
    Magasság
    132,31 cm Kész!
    Mélység
    46,33 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    124,94 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    3,99 cm Kész!
    VESA felfüggesztés
    600×400 Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter

    Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

    A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

    Megjegyzés:
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle Samsung TV közül válogathatsz, sőt, akár a Samsung QLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!
    » Böngéssz teljes QLED TV-választékunkban!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 98" Samsung QE98Q950RB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 98" Samsung QE98Q950R 8K. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 98" Samsung QE98Q950 8K.
    P-DC1-WEB20
    28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ