30 dnů na vrácení Samsung HU TV launch

98" TCL 98P745

Termékkatalógus
98" TCL 98P745
Televízió - Google TV, LED, 249 cm képátló, 4K Ultra HD, 144 Hz, HDR10+, DVB-T2/S2/C, H.265/HEVC, CI+, LAN, WiFi, Bluetooth, DLNA, Chromecast, Miracast, gamer mód, hangvezérlés, Google Assistent, Amazon Alexa, Apple Airplay 2, párosítás mobileszközzel
Kód:  WK690g5f0 Termékszám:  98P745 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

98" TCL 98P745

Szeretnéd mozi minőségben élvezni a filmeket otthon is? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed ezen TCL televízió. Éld át a lenyűgöző látványvilágot, hála a fejlett LCD LED technológiának és HDR10+ szabvány támogatásnak. Biztos meglepő lesz számodra a filmek és sorozatok hatalmas választéka az olyan közkedvelt szolgáltatóktól, mint a YouTube, NETFLIX vagy a Voyo. A gyors jelenetek rajongóit is elkápráztatja 144Hz képfrissítési frekvenciája. Gamer mód és Ideal for PlayStation 5 garantálja a legigényesebb játékosok elégedettségét is. Ezen TCL Smart TV a modern Google TV operációs rendszerrel büszkélkedhet, és egy igazán lenyűgöző kialakítás fokozza megjelenését. A TV megjelenését fekete szín varázsolja tökéletessé.

Televízió 98
Televízió 98

98" TCL 98P745 TV alapvető tulajdonságai

  • A remek TCL televízió mozivá varázsolja otthonod
  • Fantasztikus vizuális élmény hála a modern LCD LED technológiának, és HDR10+ szabvány támogatásnak
  • 144Hz-es képfrissítési frekvencia azoknak, akik szeretik az akciójeleneteket
  • Élvezd a részletes 4K Ultra HD felbontást 98" képátló mellett
  • Eme TCL Smart TV a korszerű Google TV operációs rendszerre támaszkodik
  • Rendelkezésre álló funkciók HDR
  • Olyan közkedvelt okos funkciókat sorakoztat fel, mint HbbTV, okos távirányító, hangvezérlés és webböngésző
  • Egyéb közkedvelt funkciói közé tartozik automata hangerő szabályozás és különálló hangerő-szabályozás
  • Könnyedén hozzájuthatsz a népszerű filmekhez és sorozatokhoz olyan alkalmazásokban, mint O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch és OKTAGON TV

A képernyő lenyűgöző látványt nyújt

Élvezd a részletgazdag 4K Ultra HD felbontást 98" képátló mellett. Ez a lenyűgöző TCL TV rendkívül részletes képi megjelenítésre képes, köszönhetően a képernyő egész területén nagy számban elhelyezett pixeleknek. A 4K címke jelentése, hogy négyszer annyit képponttal rendelkezik, mint a standard Full HD képernyő. A kép 3840 × 2160 képpontból áll, amely rendkívüli élességet garantál.

Televízió 98
Televízió 98

LCD LED technológia a valósághű és autentikus színek érdekében

Ezen LCD LED technológiával rendelkező TV lélegzetelállító vizuális szórakozást garantál. A LED technológia nagy fényerőt biztosít, ami pozitív hatással van a világos szobában való filmezés élményére. A LED izzósort az LCD panel mögött helyezték el, amely megvilágítja a képernyőt, és tiszta képet biztosít.

A TV kompatibilis a különféle HDR formátumokkal

Köszönhetően a TV High Dynamic Range (HDR) funkciójának egyaránt a jelenet világos és sötét részén is részletgazdag képet kapunk. Olyan szabványokkal kompatibilis, mint HDR10+. A HDR10+ azt jelenti, hogy a kép fényereje dinamikusan változik, az aktuális képkocka alapján.

Televízió 98
Televízió 98

Válj top játékossá ezzel a nagyszerű TCL TV-vel

A beépített játékos funkciónak hála előnyre tehetsz szert a konkurens gamerekkel szemben. A játékokban sok múlik a jó grafikán, gyors reakción és rövid válaszidőn. A remek gamer mód és ideal for PlayStation 5 funkcióval felejthetetlen élmény lesz a játék. Ez a remek TCL televízió nagy hatékonyságú monitorként működik, hogy kielégítse a legigényesebb játékosok igényeit is.

Az operációs rendszer végtelen szórakozási lehetőségeket kínál

Ezen Google TV smart TV sok érdekes funkciót tartogat, mint Google Assistant, Amazon Alexa és Apple Home Kit. Meg tudunk majd osztani tartalmat vezeték nélkül, illetve kitükrözhetjük mobilunkat vagy számítógépünket, használhatjuk a hangasszisztenst, és csatlakoztathatjuk a TV-t az okos otthonunkba. A hangasszisztens tanácsadónkká válhat az elektronika világában. Rendkívül egyszerűvé varázsolja kedvenc videóink megtalálását az alkalmazásokban, amit leginkább a legfiatalabb felhasználók fognak díjazni. Gyorsan és egyszerűen felfedezik kedvenc meséjüket úgy, hogy nem kell használniuk a billentyűzetet. Mostantól az összes csatlakoztatott eszközt egyetlen intelligens vezérlővel irányíthatjuk. Kedvenc streaming szolgáltatásunk egy gombnyomásra elérhetővé válik a TV-n.

Televízió 98

Használd ki a nagyszerű TCL televízió összes okos funkcióját

A HbbTV funkciónak hála a TV interaktívabb élménnyé válik., amely lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy személyre szabhassák TV nézési szokásaikat, és hozzáférhessenek egyéb online forrásokhoz és lehetőségekhez anélkül, hogy további eszközöket kelljen igénybe venniük, vagy alkalmazások között váltaniuk. A TV könnyű hozzáférést biztosít a webböngészőhöz is. Használd közvetlenül a TV képernyőjét a böngészésre. Hála az smart funkcióknak böngészhetsz az interneten, információkat kereshetsz, videókat nézhetsz, online tartalmakat streamelhetsz, kommunikálhatsz a közösségi médián keresztül és így tovább.

A tökéletes TV, ami mindenki igényeit kielégíti

Olyan kapcsolódási lehetőségeket tesz lehetővé más intelligens eszközökhöz, mint WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast és Chromecast. Imádni fogod az automatikus hangerőszabályozó funkciót. A TV valós időben figyeli a hangerőt, és kiegyensúlyozza a túl hangos vagy halk hangokat amikor átváltunk egyik programról a másikra, vagy reklám következik. Nagyon hasznos az a funkció, hogy a beépített TV hangszórók és a fejhallgató hangerejét egymástól függetlenül tudjuk állítani. Fejhallgató használatakor saját igényeink szerint állíthatjuk be a hangerőt anélkül, hogy az bármennyire is zavarná a többieket, akik a beépített hangszórót hallgatják.

Élvezd a korlátlan hozzáférést a multimédiás funkciókhoz

Ez a nagyszerű TCL LCD LED televízió elkápráztat multimédiás funkcióival.

Méretek:

128,8 × 217,7 × 42 cm (ma×szé×mé)

Max. felbontás:

4K Ultra HD

Tuner típusa:

DVB-T2 HEVC, DVB-S2 és DVB-C

Be- és kimenetek:

USB, LAN, HDMI 2,1, fejhallgató kimenet és CI+

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    98" (248,92 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    98" (248,92 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 px Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    144 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Évjárat

    Évjárat
    2023 Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    Alkalmazások
    O2 TV, YouTube, Netflix, HBO Max, Voyo, Disney+, Prima+, Skylink Live TV, SkyShowtime, Canal+, MAGENTA TV, SledovaniTV, Telly, Apple TV, Amazon Prime Video, Kodi, Spotify, Twitch, Steam Link, Facebook, Google Duo, Rakuten TV, VLC Media Player, Antik TV, Deezer, Facebook Watch, OKTAGON TV Kész!
    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!
    Kompatibilitás hangasszisztenssel
    Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Home Kit Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód, Ideal for PlayStation 5 Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, Párosítás mobileszközzel, Apple AirPlay 2, DLNA, Miracast, Chromecast Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    217,7 cm Kész!
    Magasság
    128,8 cm Kész!
    Mélység
    42 cm Kész!

    Szín

    Szín
    Fekete Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 98" TCL 98P745 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 98" TCL 98P745. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 98" TCL 98P745.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ