AD květen univerzal Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/forza-horizon-5-thumbnil.jpg

Forza Horizon 5 (INFÓ) - Hot Wheels DLC és egyéb újdonságok

A Forza Horizon 5 az esős Angliából Mexikóba költöztette a Horizon versenyfesztivált, ahol az évszakok váltakozása mellett több különböző biom is változást hoz a játékmenet és a látvány tekintetében, hogy a több száz autóval való versenyzés a nyílt világban még izgalmasabb legyen. Ha szeretnél naprakész maradni, és tudni szeretnéd, milyen új tartalmakat adtak hozzá a fejlesztők a játékhoz, vagy ha épp most készülsz kipróbálni, ebben a cikkben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/age-of-empires-iv-recenze-hrdinove-cover-nahled.jpg

Age of Empires IV (multiplayer BENYOMÁSOK) - Teljes erővel tér vissza a történelem legnépszerűbb RTS márkája?

Az Age of Empires IV teljes verziójának megjelenési dátuma rohamosan közeledik, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy egy nyílt bétatesztet tartanak, hogy megmutassák a világnak a játékban szereplő harcos nemzetek felének multiplayer akcióját, néhány érdekes pálya mellett. A játékról szerzett benyomásainkban elolvashatod, hogyan teljesített nálunk a játék, mit szólunk az optimalizáláshoz, és hogy sikert jósolunk-e neki.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sea-of-thieves-thumbnail-nahled.jpg

Sea of Thieves (TESZT) - új tartalmakkal

A régóta várt kalóz online akció a Sea of Thieves. A tesztünkből kiderül, hogy a DLC hogyan egészíti ki az egyre népszerűbb Rare stúdió címet. Olvassa el cikkünket is.

Read more »
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info