Stílusos Roncato bőrönd az elegáns és kalandos utazásokhoz

Catalogue

Sponsored article

Aktualizálva

Olyan bőröndre vágysz, amely remekül igazodik a stílusodhoz és amelyben minden elfér, amire az utazások során szükséged van? Ha egy valóban jó minőségű bőröndöt szeretnél, akkor válassz a Roncato kínálatából. Termékei világhírűek prémium minőségükről és egyedi formatervezési kivitelezésükről, emellett olyan funkciókat kínálnak, mint a szabadalmaztatott technológiák, a dupla biztonsági cipzárak, a kivehető belső részek és a kifinomult tokmegerősítés. Fedezd fel a márka legújabb termékcsaládjait és ajándékozd meg magad egy gondtalan és elegáns utazási élménnyel.

Roncato utazótáska

Stílusos Roncato bőrönd az elegáns és kalandos utazásokhoz – TARTALOM

  1. Roncato - a hagyományos olasz márka
  2. A könnyű és tartós Ypsilon 4.0 sorozat
  3. A környezetbarát Ypsilon ECO termékcsalád
  4. A sokoldalú Box 4.0 bőröndök
  5. Box 2.0 Young sorozat játékos színekben

Roncato - a hagyományos olasz márka

Olaszország a luxusdivat és a stílusos kiegészítők szimbóluma, ebből a gyönyörű országból származik a Roncato családi vállalkozás is. A Roncato sokéves tapasztalatát mi sem bizonyítja jobban, hogy termékeit 3 generáció óta sikeresen értékesíti a világ minden táján. A vállalat a hangsúlyt a kifogástalan kivitelezésre és kivételes dizájnra helyezi, amit a kézműves részletek iránti szenvedélye és a legújabb technológiák ötletes beépítése tükröz. A márka jövőképét a folyamatos kutatás és fejlesztés határozza meg, ezek a vezető értékek garantálják a termékek legmagasabb minőségét.

A könnyű és tartós Ypsilon 4.0 sorozat

Az Ypsilon 4.0 termékcsalád a valóban igényes utazók részére készült, akik a könnyű bőröndöket és a konzervatívabb színeket részesítik előnyben. A tervezés során a maximális könnyedséget és rugalmasságot tartották szem előtt, ugyanakkor a tartós anyagfelhasználásnak és a megerősített sarkoknak köszönhetően kellően védett a külső sérülésekkel szemben. További előnyei közé tartozik a belső tér bővíthetősége, a 100%-os újrahasznosíthatóság, valamint az utastéri változatban az elektronikus eszközök töltésére szolgáló USB-port. A Roncato 10 év garanciát vállal a termékeire és ez alól a kínálatban szereplő bőröndök sem képeznek kivételt.

Roncato bőrönd
A Roncato bőröndök a legigényesebb utazók igényeit is kielégítik.

A környezetbarát Ypsilon ECO termékcsalád

Az Ypsilon ECO sorozat kéz a kézben jár az előző sorozattal. A termékcsaládon belül megtalálhatók a 100%-ban újrahasznosítható polipropilénből készült prémium minőségű bőröndök is, amelyek esetében a gyártási folyamat során a hulladéktermelés visszanyerése és újrafelhasználása is lehetséges. További előny a 10 éves garancia, ami szintén hozzájárul a környezetvédelemhez, mivel biztosítja a bőrönd hosszú élettartamát, ezáltal csökkenti a hulladék mennyiségét. Az előző termékcsaláddal szemben, amely klasszikus és konzervatív színeket kínál, az Ypsilon ECO termékcsalád a modern pasztellszínekre összpontosít.

Roncato bőrönd
Az Ypsilon ECO termékcsalád az üde pasztellszíneivel tűnik ki a tömegből, mely minden egyes bőröndnek egyedi megjelenést biztosít.

A sokoldalú Box 4.0 bőröndök

Az eredeti Box kollekció új verzióját a bővíthető rendszer teszi teljessé, mely minden csomagmérethez jár. Ennek az újításnak köszönhetően minden egyes bőrönd megnövelhető, ezáltal több hely áll rendelkezésre a szükséges holmik tárolására. További előnyei közé tartozik a kivehető és mosható bélés, a hagyományos 10 éves garancia, valamint a könnyű és tartós kialakítás, ami az újrahasznosítható polipropilén felhasználásának köszönhető. Ha egy praktikus és funkcionális bőröndöt keresel, de inkább a konzervatív színeket részesíted előnyben, akkor vess egy pillantást a nagyszerű Box 4.0 termékcsaládra.

Roncato bőrönd
Éld át a gondtalan és pihentető utazás élményét egy olasz Roncato bőrönddel.

Box 2.0 Young sorozat játékos színekben

Az élénk és vidám színekben pompázó Box Young bőröndkínálat a fiatalabb generációt és a kisgyermekes családokat célozza meg. Minden bizonnyal elnyeri mindazok tetszését, akik a bőröndükkel is szeretnének kitűni a tömegből. Az életteli színek és a kontrasztos kiegészítők, cipzárak és zsanérok együttesen egy olyan eredeti és stílusos bőrönddizájnt alkotnak, amelyet egyszerűen nem lehet kihagyni. A 10 évig garanciális és újrahasznosítható polipropilénből készült bőröndök három méretben kaphatók. Mindemellett a bélésük kivehető és szükség esetén mosható.

Roncato utazóbőrönd
A Roncato Box Young termékcsalád bőröndjeivel szó szerint ragyogni fogsz az utazásaid során.

Akár egy luxusszállodába, akár egy lakatlan szigetre utazol, a Roncato bőrönd mindig megbízható társként kísér el a kalandos kirándulásra.

Print
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 million megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérõ
Több infó
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info