Rapture Akvizice ApF HU

ZOWIE BY BENQ G-TF X

Termékkatalógus
ZOWIE BY BENQ G-TF X
5 2 értékelés
Egérpad - játékhoz, méretek 480 mm x 400 mm x 3,5 mm
Kód:  ZW101l1 Termékszám:  9H.N0YFB.A2E

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ZOWIE BY BENQ G-TF X

Az exkluzív Zowie BenQ egérpad ötvözi a modern technológia és a precízió előnyeit, hogy pontosan illeszkedjen a világ legjobb profi gamereinek igényeihez és örömtelivé tegye egyben a játékot. Az egérpad gumi alappal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy az egérpad csúszkáljon az asztalon a játék leghevesebb fázisaiban is. A gamerek mellett az egérpad olyan profi grafikai tervezők számára is ideális választás, akik maximális precizitásra és aprólékos pontosságra törekszenek munkájuk során. Kellemes és puha anyagból készült, stabil alátámasztást nyújt a csukló számára, elegáns kivitelezése pedig presztízst sugároz, ezzel ideális kiegészítővé téve a Zowie egérpadot bármely szobába vagy irodába.

Amiért érdemes megvásárolni

  • Összehasonlítva a Zowie BENQ P-SR és G-SR típusokkal kissé keményebb felületű (az egér még jobban és gyorsabban siklik rajta)
  • Következetes és kényelmes mozgatás optikai és lézeres egereknél egyaránt
  • A csúszásmentes gumi alap megakadályozza az egérpad csúszkálását az asztalon
  • Ergonómia és csuklótámasz
  • Varrott szélek növelik az egérpad élettartamát
  • Reprezentatív kialakítás illeszkedik bármilyen szobához vagy irodához

Elegáns kialakítás és tartósság

Nem kell aggódnia pad csúszkálása miatt az asztalon szorultabb játékhelyzetben sem. Az egérpad gumi alapja tökéletes a csúszkálás megelőzésére. A stabilitáson és a dizájnon kívül a gyártó gondolt a felhasználás sajátosságaira és a tartósságra is - az egérpad varrott szélei nem csak esztétikai meggondolásból születtek, de növelik az élek kopásállóságát és meghosszabbítják a termék élettartamát is.

Gondoljon saját kényelmére és kímélje egerét is 

Az egérpad kiváló minőségű textil felülete növeli a pontosságot és az egér reszponzivitását bármely játékhoz tervezett egér esetében. A minőségi kidolgozás garantálja a nagyfokú pontosságot, valamint a gyorsaságot. A felhasznált anyagok növelik az ergonómiát és kényelmet biztosítanak csuklója számára még hosszas használat esetén is. 

 
Megjegyzés:
» Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ZOWIE BY BENQ G-TF X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZOWIE BY BENQ G-TF X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ZOWIE BY BENQ G-TF X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ZOWIE BY BENQ G-TF X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ZOWIE BY BENQ G-TF X.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ