A május 28. és 29. ünnepnapok miatt üzleteink zárva tartanak, azonban még mindig kényelmesen vásárolhatsz online.

Alza napok - Logitech KIDS TOPky
Termékkatalógus

Nejlepší automatické kávovary

A lagjobb a automata kávéfőzők

Cikk

Aktualizálva  . június 30-án

Ha szeretnél otthon tökéletes eszpresszót és különféle kávékülönlegességeket élvezni, könnyedén és profi szinten, biztosan a teljesen automata kávéfőző a megfelelő választás a Számodra. Csak válaszd ki azt, amelyik a legmegfelelőbb. A kiválasztás megkönnyítése érdekében elkészítettük a legjobb automata kávéfőzők rangsorolását, paramétereik és tulajdonságaik, valamint olyan felhasználók értékelése alapján összeállítva, akiknek már volt lehetőségük kipróbálni őket. Választhat a legjobb olcsó automata kávéfőző kategóriából, a legjobb középkategóriás automata kávéfőzőkből és a legjobb automata kávéfőzőkből, árplafon nélkül.

Nejlepší automatické kávovary – OBSAH

Teljesen automata kávéfőzők

A kávékészítés alapelve minden automata kávéfőzőnél azonos, és az egyes modellek még az alapvető paraméterek esetében sem nagyon különböznek. Kiválasztod az italodat, a kávédaráló kiveszi a  pontos tömegű kávét a garatból, megőrli, beönti a főzőberendezésbe, ahol 15 bar nyomáson lenyomogatja, majd megfőzi. Rövid extrakció után ellenállhatatlan aromát hoz létre a csészében, amely az egész lakását illatosítja. Annak ellenére, hogy az összes automata kávéfőző ugyanazon az elven működik, és nagyon hasonlóak, jelentős különbség van az egyes modellek között, amit a viszonylag széles ártartomány is tanúsít. Tehát mi szerint kell dönteni? Melyik automata kávéfőzőt válasszuk?

Elsősorban azt javasoljuk, hogy támaszkodj a neves és tapasztalt kávéfőző gyártókra, mint például a De'Longhi, JURA, Krups, Siemens és a Philips. A portfólióikban különféle árkategóriákban található automata kávéfőzők találhatók, ahol főképpen az italok kínálata, a kávéfőző működtetési módjai, a funkciók száma, kávédarálási mechanizmus, a főzőegység minősége és az extrahálási folyamat, és végül, de nem utoljára,  a karbantartási mód határozza meg, hogy pont Neked melyik lesz a legjobb kávéfőző.

A kávéfőző legszembetűnőbb tulajdonsága, amelyet előre tisztáznod kell, a tejitalok készítésének módszere, amely alapvető hatással van a kávéfőző árára is. Alapvetően a tejhabosítási módszer szerint 3 típusú kávéfőzőt különböztetünk meg:

 • Automata kávéfőzők gőzfúvókával a tej kézi habosításához
 • Kávéfőző csővel a tej félautomata habosításához
 • Kávéfőző tejrendszerrel a tej automatikus felhabosításához

Az italkínálat, amelyet az automata kávéfőző a segítséged nélkül képes elkészíteni, szintén a tejkészítés módjától függ. A lehető legnagyobb mértékben meg kell felelnie az igényeidnek és az ízlésednek. A készülék működtetésének is meg kell felelnie Neked, és a lehető legérthetőbbnek kell lennie. És végül, de nem utolsósorban, fontold meg azokat a funkciókat, amelyek valóban hasznosak lesznek a Számodra, így nem fizetsz szükségtelenül valamiért, amit nem is használsz.

Ez csak rövid összefoglaló arról, hogy mire figyelned az automata kávéfőző kiválasztásakor. Ha mélyebben szeretnél belemerülni a kávéfőző kiválasztásához fontos paraméterek világába, a  Hogy válasszunk automata kávéfőzőt részletes útmutató végigvezet ezen.

A legjobb automata kávéfőzők alacsony áron

Ha olcsó, automata kávéfőzőt keres, amely teljesíti az igazán jó eszpresszó elkészítésének valamennyi szabványát, és amely rendelkezik az összes alapvető tulajdonsággal és funkcióval a kényelmes és egyszerű működés érdekében, beleértve az automatikus öblítő- és vízkőoldó rendszert, akkor biztos ki tudod választani a kategórián belül a legjobb olcsó automatikus kávéfőzőt. Ugyan számítanod kell rá, hogy az egygombos italok kínálata általában 2-3 fajta kávéra korlátozódik, de a tej kézi habzásához szolgáló beépített gőzfúvókával kibővítheted azt más tejes specialitásokkal, mint a cappuccino vagy latte. Nem hiányzik a forró víz funkció tea vagy  americano kávé készítéséhez, valamint annak lehetősége, hogy egyszerre két csésze fekete kávét készíts.

Philips Series 2200 EP2221/40

Philips Series 2200 EP2221/40 

 • Kerámia kávédaráló
 • Aroma Extract rendszer
 • Könnyű karbantartás

Felhasználói szempontból nagyon kellemes automata kávéfőző, amely mindent megad Neked, ami az ízletes eszpresszó könnyű elkészítéséhez szükséges. Fő előnye a rendkívül szilárd és ellenálló kerámia kávédaráló, amely nem melegedik túl, és hosszú használat esetén is megőrzi a kávészemek aromáját. Az őrlés finomságát 12 fokozatra állíthatod be, és a szemeket őrölheted az ultrafinom portól egészen a durván őrölt kávéig. Lehetőség van őrölt kávé használatára is, ha például koffeinmenteshez érzel kedvet. Az intelligens Aroma Extract rendszer gondoskodik az optimális vízhőmérsékletről az előkészítés és az extrahálás során, és ezzel egyidejűleg szabályozza a megfelelő vízáramot. Az érintőképernyőn kiválaszthatod a kávé erősségét és mennyiségét, és a kézi tejhabosítóval könnyedén elkészítheted a cappuccino tejhabját. Az öntisztító folyamatoknak és a nagy üledéktartálynak (legfeljebb 12 adag) köszönhetően a kávéfőző karbantartása egyszerű. Az AquaClean szűrő, amely lelassítja a vízkőképződést, szintén biztosítja a problémamentes működést. Használatakor nem kell 5000 csészénként vízkövet eltávolítani, ugyanakkor tökéletesen tiszta lesz a víz a kávé készítéséhez.

Philips Series 2200  Philips
De'Longhi ECAM 22.110 B

De'Longhi ECAM 22.110 B 

 • 13 fokozatú halk kávédaráló
 • De'Longhi Termoblock 
 • Nagy kapacitás

A nagyon népszerű és alaposan tesztelt, de alacsonyabb árkategóriába tartozó legjobb De'Longhi automaták kompromisszumot jelentenek azok számára, akik elfogadható áron szeretnék élvezni a legendás márka minőségét. A csendes, mégis ellenálló daráló biztosítja az egyedi lehetőséget arra, hogy a kávészemek őrlését 13 fokozaton lehessen beállítani be. Az intuitív kijelzőn könnyen beállíthatod a kávé ideális méretét, hőmérsékletét és aromáját, hogy az eredmény pontosan megfeleljen az ízlésednek. A kávéméret beállítható, majd tárolható a kávéfőző memóriájában. A De'Longhi kávéfőzők körében alkalmazott modern vízmelegítő rendszer gondoskodik a kávé előkészítéséhez szükséges optimális hőmérsékletről és a teljes rendszer gyors melegítéséről. Van egy praktikus tárolóhely a csészék számára és egy tágas tartály, amely tömítő gumival van bevonva, hogy a kávébab meg tudja őrizni a kávé eredeti aromáját. A kávéfőző lehető leghosszabb élettartama és a kávévíz minősége érdekében vízszűrőt telepíthetsz a víztartályba, és beállíthatod a vízkeménységet. Előnye az is, hogy a kávézacc-tartály nagy kapacitással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kávézacc tárolását 14 csészéig vagy legfeljebb 72 órán keresztül.

De'Longhi ECAM 22.110 B  De'Longhi
KRUPS EA810570 Essential

KRUPS EA810570 Essential

 • Design
 • Ár/teljesítmény arány
 • Kompakt méretek

A KRUPS Essential sorozat teljesen automata kávéfőzője már első pillantásra megragad, és mielőtt elkészítenéd az első kávét, beleszeretsz az elegáns és ízléses retró kialakításába. Nem kell azonban aggódnod, hogy a vonzó megjelenés az egyetlen előnye. Nagyon kedvező ár-teljesítmény arányt kínál. Az őrlési mechanizmust tartós fém kúpos kövek biztosítják. Az áttekinthető és könnyen érthető kijelzőn könnyen kiválaszthatod a kávé intenzitását és az abból következő mennyiségét, sőt annak hőmérsékletét is. A kompakt kialakítás ellenére (a kávéfőző mélysége mindössze 33 cm) van egy nagy garat a kávébab és a víz számára, és a gyűjtőedény térfogata készen áll akár 9 kávéra. Ezért ideális a kevésbé tágas konyhához vagy  kisebb konyhabútorhoz. A beépített gőzfúvókával finom tejhabot készíthetsz a cappuccino-hoz vagy latte-hoz, különösképpen értékelni fogod, hogy milyen egyszerű a tisztítása. Végül is az egész kávéfőző karbantartása egyszerű, a készülék biztosítja az automatikus öblítést be- és kikapcsoláskor, és egyes alkatrészei, beleértve a gőzölő egységet, könnyen hozzáférhetők és könnyen lemoshatók.

KRUPS EA810570 Essential  Krups


A közepes osztályú legjobb automata kávéfőzők

A középkategóriás automata kávéfőzők megkülönböztető tulajdonsága az olcsóbb gépekkel összehasonlítva a tejrendszer, amely egy gombnyomással készíti el a cappuccino-t vagy a latte-t anélkül, hogy aggódnia kellene a tejhab felverése miatt. A tejhab készítése mindig működni fog, és a kávéfőző egyszerre két kávét tud elkészíteni tejjel. Nagyon fontos szerepet játszik a tejrendszer tisztítása, amelynek a lehető legegyszerűbbnek kell lennie, valamint italok és különféle funkciók kínálata, amelyeket a gyakorlatban használsz és kedvelsz. Például az a lehetőség, hogy elmentsd az egyes italtartalmakat minden családtag számára vagy a csészék melegítőjéhez.

De'Longhi ECAM 45.760 W

De'Longhi ECAM 45.760 W 

 • De´Longhi tejrendszer
 • Széles italkínálat
 • My Coffee program

A gyönyörű rozsdamentes acélból készült kávéfőző felfrissíti minden konyha megjelenését és gyakorlatilag bármilyen kávét elkészít. Fel van szerelve a szabadalmaztatott De´Longhi LatteCrema rendszerrel, amely tökéletes tejhabot készít ideális hőmérsékleten és sűrűségben, amelyet a forgatógombbal választhatsz ki a kívánt, tejet tartalmazó kávé típusa szerint. A tejrendszer öntisztító funkcióval rendelkezik, ami jelentősen megkönnyíti karbantartását, és ha tej maradt a tartályban, akkor sem probléma a hűtőszekrényben való tárolása. A közvetlen választékban kapható cappuccino, caffe latte vagy flat white, a kibővített menü a Milkmenu gomb alatt található, ahol más tejtermékeket is kiválaszthatsz. Ezután kiválaszthatod a saját beállításaidat az áttekinthető kétsoros kijelzőn, magyar nyelven. A "Saját kávé" funkció lehetővé teszi, hogy tárold a kiválasztott kávét, és hogy alaphelyzetbe állítás nélkül pontosan úgy készítse el a kávét, ahogy szeretnéd. A  kávé tökéletes élménye a felmelegített csészét is magában foglalja, mivel a kávéfőző aktív csészemelegítővel van felszerelve. És evvel nagyon gyakran és gond nélkül kényeztetheted magadat. A kávéfőző előnyeihez tartozik ugyanakkor a kapacitása is. A lezárt tartály akár 400 g kávét képes tárolni, a víztartály akár 2 liter vizet és a kávézacc-tároló akár 14 csészényi vagy legfeljebb 72 órányi kávézaccot képes tárolni.

De'Longhi ECAM 45.760 W  De'Longhi
Philips Series 3200 LatteGo

Philips Series 3200 LatteGo 

 • LatteGo tejrendszer
 • Nagyon könnyű karbantartás
 • Intuitívní és áttekinthető kezelés

A Philips innovatív tejrendszert hozott létre a LatteGo tejhabosító formájában, amely kiemelkedik a karbantartás egyszerűsége szempontjából. Miután elkészítettél egy igazán bársonyos tejhabot az italodhoz, néhány másodperc alatt mosd le, egyszerűen folyóvíz alatt öblítve. A zseniálisan egyszerű, de tökéletesen működő, mindössze két részből álló tejrendszer gyorsan híveket szerzett magának. Kompakt méreteinek köszönhetően a habosítókészülék kényelmesen tárolható még a hűtőszekrényben is, ha benne van a tej. Természetesen ez nem az egyetlen előnye, ami miatt ez a  Philips LatteGo kávéfőző a közép-árkategória legjobbjai közé kerül. A szilárd és pontos kerámiadarálók őrölik a legaromásabb kávét, és hatféle kávéital közül választhatsz, amelyek őrölt kávébabból készülnek. Egyetlen gombnyomással készíthetsz eszpresszót, kávét, americanót, cappuccino-t vagy latte macchiato-t. Az Aroma Extract rendszer gondoskodik minden csésze kávé tökéletes ízéről, aromájáról és habjáról, függetlenül a választott vízmennyiségtől. Mivel az érintőképernyő a My Coffe Choice panellel az egyedi beállításokhoz igazán nagy, tiszta és intuitív, mindenki tudja kezelni a kávéfőzőt, használati utasítás nélkül is.

Philips Series 3200 LatteGo  Philips
Krups EA891810 Evidence

Krups EA891810 Evidence

 • Széles italkínálat
 • Extra shot a Dark funkció
 • Ár/teljesítmény arány

Függetlenül attól, hogy milyen kávét szeretne, minden bizonnyal felfigyel a Krups Evidence kávéfőzőre, mivel ez 7 receptet készít fekete kávéra, 5 receptet tejeskávéra és 3 hőmérsékletet képes kezelni háromféle tea számára. Az egyedülálló Extra Shot funkcióval javíthatja a csésze kávéját az intenzívebb íz és energia elérése érdekében, vagy használhatja a Dark beállítást erős és kifejező kávé készítéséhez. A tej hűtőszekrényben való megtartásához, tisztításához és tárolásához praktikus az egyszerű tejrendszere tejtartály formájában, amely csatlakoztatható a kávéfőzőhöz. Csatlakoztass egy csövet a gőzölő pálcához, amely közvetlenül a tejes palackból vagy a csomagban lévő rozsdamentes acél palackból szívja fel a tejet. Így a tejet sehova sem kell átöntened. A kúpos alakú rendkívül tartós Activespeed daráló gyors, és ugyanakkor a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően hosszú élettartam jellemzi. A kávéfőző az eredeti, hidraulikusan tömörítő Ultraflat Tamping rendszerrel van felszerelve, amely 30 kg/cm² erővel összenyomja a kávét, és így garantálja a kávé teljes ízének és aromájának legintenzívebb élvezését. A nagy kávészem-tartó, az extra nagy, 2,3 literes vízmennyiség és a 10 kávédaráló gyűjtőedény kapacitása lehetővé teszi a kávé gondos elkészítését még nagyobb számú látogató esetén is.

Krups EA891810 Evidence Krups

Az egészében véve legjobb automata kávéfőzők

A legfontosabb neves kávéfőző-gyártók krémjéhez tartozó modellek kerültek a legjobb teljesen automata kávéfőzők kategóriájába. A legjobb JURA, a legjobb De'Longhi és a legjobb Siemens kávéfőző gép rendelkezik a legmodernebb technológiákkal az otthoni kávéfőzéshez. Számos olyan funkciót kínálnak, amelyek növelik a felhasználó kényelmét és minimalizálják a karbantartási igényeket. Egyes modellek még az okostelefonjával vagy táblagépével való kommunikációra is készen állnak.

De'Longhi ECAM 650.85.MS

De'Longhi ECAM 650.85.MS

 • Legszélesebb italkínálat
 • 4,3" színes kijelző
 • Coffee link alkalmazás

Rengeteg fajta kávét és tejitalt - köztük forró csokoládét és jeges kávét - készít ez a teljesen automatikus kávéfőző, amelyre jogosan büszke a De'Longhi cég. Lehet, hogy nincs is olyan funkció a legjobb kávé készítéséhez és a felhasználó tökéletes kényeleméhez, amely hiányozna nála. Az italok széles választéka, beleértve a jeges kávé vagy a forró csokoládé egyedi funkcióját a kívánt sűrűség megválasztásának lehetőségével, csak a jéghegy csúcsa. A kávéfőzés teljes folyamata a csendes és erőteljes őrlőberendezésen indul, 13 fokozatú beállítási lehetőséggel. A hibátlan extrahálást egy vízszivattyú biztosítja, amely a forró vizet a kávén átnyomja úgy, hogy a kávé megégetése nélkül kivonja a maximális ízét, és ezáltal a keserű-savanyú ízét is. A korszerű De'Longhi tejrendszer, amely lehetővé teszi a tejhabosító gőzáramának beállítását, tökéletes tejhabot érhet el, az automatikus tisztítási és vízkőoldó program pedig gondoskodik a tisztításról. Az aktív csészemelegítő biztosítja a tökéletes kávé élményét. Az egész kávéfőző eleganciáját hangsúlyozza a fényes és polírozott acél dizájn, amelyet egy 4,3 hüvelykes TFT színes érintőképernyős interaktív kijelző dominál, ahol akár 6 személyes profil is beállítható, tárolható és kezelhető. Mindemellett a Coffee link mobilalkalmazáson keresztül mindent ellenőrizhetsz, ott hozzáférhetsz a kézikönyvekhez, a súgóhoz és a különféle statisztikákhoz is.

De'Longhi ECAM 650.85.MS De'Longhi
JURA E8

JURA E8 

 • Pulzáló extrahálási folyamat (P.E.P.)
 • Variábilis gőzölő egység
 • Bluetooth csatlakozás

A JURA E8 a svájci kávéfőző-gyártó legsikeresebb teljesen automatikus kávéfőzője a cég teljes története során. Csúcstechnológiát, kifinomult és szofisztikált kidolgozást és számos funkciót kínál. Ezzel a modellel tökéletesítik az eszpresszó előállítási folyamatát. Az 5-16 gramm kapacitású főzőegység  minden körülmények között biztosítja az optimális feltételeket a kávé főzéséhez. Az egyedülálló, a JURA által kifejlesztett és szabadalmaztatott pulzáló extrahálási eljárás (P.E.P.®) biztosítja a hibátlan kávékészítést, amely optimalizálja az extrahálási időt, javítja a végső ital aromáját, habját és általános ízét, és garantálja a kész kávé legmagasabb színvonalát. A színes TFT kijelzőn választható OneTouch funkcióval széles skálájú kávékülönlegességek közül választhatsz: ristretto, cappuccino és flat white. A vezérlés és a menü természetesen magyar nyelven készülnek, és az áttekinthető animációk tájékoztatnak a kiválasztott ital gyártási folyamatáról vagy más folyamatokról, például a tisztításról. A JURA E8 fel van szerelve okostelefonod Bluetooth-kapcsolatával, amelynek köszönhetően könnyedén létrehozhatod az eszköz beállításait, ellenőrizheted a statisztikákat vagy választhatod a kávéfőző karbantartását. Ezek opcionális kiegészítők, amelyeket külön lehet megvásárolni. A karbantartás a lehető legegyszerűbb, és egy gomb megnyomásával biztosítható az integrált öblítési és tisztítási programokhoz.

JURA E8  JURA
SIEMENS TI923309RW

SIEMENS TI923309RW

 • Nagyon csendes
 • iAroma technológia
 • Innovatív aromaDouble Shot

A Siemens TI923309RW kitűnő  egyedi iAroma technológiájával, amelynek köszönhetően a kapott kávé maximálisan tökéletes ízét érheted el. A tartós kerámiadaráló biztosítja a rendkívül aromás kávé elkészítését, az intelligens melegítő, az intelligens vízszivattyú és a csúcstechnológiás gőzölő egység is részt vesz a kávéfőzőtől a csésze finom kávéig tartó teljes folyamatban. A kávéfőző első pillantásra  lenyűgöz nagy színes TFT kijelzőjével és az interaktív vezérlőmenüvel. A OneTouch DoubleCup funkcióval egy gombnyomással egyszerre két csésze fekete és tejeskávé is elkészíthető. Az aromaDouble Shot funkció akkor hasznos, ha olyan erős kávét szeretnél fogyasztani, amelynek ennek a technológiának köszönhetően így nem lesz keserű mellékíze. Az italok testreszabása és a receptek tárolása lehetővé teszi, hogy minden családtag létrehozhassa saját felhasználói profilját, ahol elmentheti beállításait, így egyetlen gombnyomással elkészítheti kedvenc kávéit és tejes italait. Az automatikus öblítésnek és az autoMilk Clean funkciónak köszönhetően nem kell aggódnia a tisztítás miatt. Ez egy teljesen automatikus gőztisztító folyamat, amely mindenről gondoskodik Helyetted. A teljes kávéfőzési folyamat nagyon csendes a SuperSilent technológiának köszönhetően, amely növeli a kávéfőző kezelő személy kényelmét. Ez elsősorban az optimális hangszigeteléssel és egy speciális tömítéssel rendelkező eszköz ötletes felépítésének köszönhető.

SIEMENS TI923309RW SIEMENS
Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ